24.10.09

Tattoos


Τατουαζ. Ενα στοιχειο που εκφραζει τον καθενα μας. Ενα στοιχειο που μας ξεχωριζει. Ολοι μας λιγο ή πολυ εχουμε μπει στον πειρασμο να σημαδεψουμε το δερμα μας με κατι που θα μεινει για μια ζωη. Υπαρχουν φυσικα και τα ημι-μονιμα τατουαζ.
Το θεμα ειναι κατα ποσο θελεις να μεινεις "σημαδεμενος" για μια ζωη. Αν το αποφασισεις, φροντισε να επιλεξεις ενα αντιπροσωπευτικο σχεδιο που σου αρεσει. Ή ακομα φτιαχνεις το δικο σου μοναδικο σχεδιο.
Αποψη μου ειναι το σχεδιο να ειναι κατι που θα σημαινει κατι για σενα, κατι που θα σου θυμιζει ομορφες στιγμες που περασες ή πραγματα που σου υπενθυμιζουν το νοημα της ζωης. Βεβαια μην το παρακανουμε ή μην το σκεφτομαστε συνεχεια. Τατουαζ ειναι!
Μικρα και διακριτικα ή μεγαλα και περιεργα. Διαλεγεις αναλογα με τα γουστα σου.
Προσωπικα μου αρεσουν τα μεγαλα, πρωτοτυπα και περιεργα σχεδια που χτυπανε σε χερια, ποδια ή και σε πλατη. Μου αρεσει για παραδειγμα ενα traditional style manta με διαφορα ζωα της Ωκεανιας [turtle, shark, dolphin, lizzard...] στο εσωτερικο του, στην πλατη. Αλλα πρεπει να πω οτι δεν ταιριαζουν σε ολους. Οπως δεν θα τεριαζε σε μενα το συγκεκριμενο τατουαζ.
Ο καθενας εχει την επιλογη να διαλεξει το style που θα του ταιριαζει [τατουαζ στην περιπτωση μας] αλλα υπαρχουν κι αυτοι που ειτε εμφυτα ειτε λογω αυτου που κανουν, εχουν την ανεση για το συγκεκριμενο style.
Διαλεξτε ενα tattoo studio με καλη φημη. Bonus αν tattoo artist ειναι καποιος γνωστος σας, με διακριση στον χωρο. Τοσο κατα τη διαρκεια του χτυπηματος οσο και μετα, σημαντικο ρολο παιζει η φροντιδα.
Κι αφου τελειωσετε με τη φροντιδα, απολαυστε το καινουριο σας αποκτημα!

Ο τιτλος του blog ειναι small life, big times, αλλα στη συγκεκριμενη περιπτωση, θα κανω μια μικρη αλλαγη. Θα πω small time, big life! Γιατι το τατουαζ το κανεις σε μια στιγμη [συγκριτικα με τα χρονια ζωης] και το χεις για μια ζωη.