31.3.10

Νηστεια και αγιος ο Θεος.


Ποτε δε μου αρεσε να νηστευω. Αλλα νηστευω για μια εβδομαδα για χαρη των δικων μου. Μπορω να ζησω χωρις τυρι και λαδι, αρκει να εχουμε σαλτσα, αρακα και σαλατα με λαχανικα χωρις λαδι. Ναι, μου θυμιζουν τον μεσογειακο τροπο διατροφης που ειναι και υγειινος. Και χορτατος βγαινω.
Αλλα παντα θα υπαρχει κατι που δεν μπορω να αντισταθω. Τι ειναι αυτο?

ΦΡΑΠΟΓΑΛΟ

Ο πρωτος καφες της μερας θελω να ειναι με γαλα οπωσδηποτε. Ο δευτερος, ο τριτος κλπ, ας ειναι χωρις γαλα. Το γαλα σογιας δε μου αρεσει καθολου.

ΥΓ: Τι να πω για τις κρυες μερες που οποτε πινω ζεστο καφε ειναι παντα με γαλα? Ζεστος καφες χωρις γαλα ειναι απλα καταστροφη. Ο μονος ζεστος καφες που πινεται χωρις γαλα, ειναι ο ελληνικος. Διπλος παρακαλω. Και κατα προτιμηση φτιαγμενο απο τον παππουλη του χωριου που ειναι μαστορας!

30.3.10

Μετα απο καποιο ταξιδι...

ΒΑΡΙΕΜΑΙ

Θελω να ξαναφυγω αλλα δεν μπορω.
Θελω να κανω κατι τρελο αλλα δεν μπορω.
Θελω να γινει ενα μπαμ αλλα δεν γινεται.

Ολα μου φαινονται τοσο ιδια εδω και ξενερωνω. Αν μετα απο καθε ταξιδι μου ερχοταν και μια αλλαγη στην [αστικη] ζωη μου τοτε θα ηταν πολυ καλυτερα τα πραγματα. Αλλα δεν ερχεται με τιποτα το ρημαδι.
Ειναι και διακοπες και υποτιθεται τα πραγματα θα ειναι κομπλε. Αλλα δεν ειναι ετσι. Ε, στο διαολο ολοι και ολα.

29.3.10

The last winter days...

Πριν καλα καλα επιστρεψω απο το Νταβος της Ελβετιας, σκαει σαν βομβα μεγατονων η ειδηση απ'τον παλιοφιλο τον James. "Ψηνεσαι για Βασιλιτσα το τριημερο της 25ης Μαρτιου?". Και η απαντηση ηταν "Τι λες τωρα ρε φιλε? Με ρωτας αν ψηνομαι? ΜΕ ΡΩΤΑΣ?" και η συνεχεια ασχολιαστη.

Μαζευτικαμε λοιπον το παρεονι και γραμμη για ο,τι εχει απομεινει απο ψηλα συννεφακια.
Η πρωτη και δευτερη μερα ηταν παραπανω απο ικανοποιητικες παρολο το σαπιο χιονι. Απ'το πρωι κιολας ηταν σουπα [γλαροσουπα που ελεγε κι ενας γνωστος μου] και κολλαγες αν ησουν αργος. Αλλα παρολα αυτα εβγαινε ωραιο παιχνιδι ειτε με flat tricks και butterings ειτε σε μικρα αλματα διασπαρτα εδω κι εκει. Ειχε πλακα να φωναζεις στον αλλον "καν'το ετσι ρεεεε", "οχι ετσι ρεεεε, ετσι σου λεωωωωω", "ναι ρε γαμω, ετσι ρε παιδι μου" και να ακους "ναι ρε δασκαλεεεεε τωρα το πιασα", και αλλα τετοια γραφικα. [δε θελω να το παιξω ποζερος αλλα μου εχουν κολλησει το παρατσουκλι "δασκαλος" επειδη οπως λενε, τους μαθαινω ο,τι δεν μπορουν να μαθουν απο αλλους!]

Pit stop για ενα σφηνακι να ζεσταθουν τα μυαλα μας και βουρ παλι για πανω


Το κωλοτελειο, κωλογαματο ομως ηταν την 3η μερα. Αφου ειχαμε τσεκαρει το παρκο την προηγουμενη, αποφασισαμε σημερα να παμε στο κλεισιμο του χιονοδρομικου, αφου το λιωσουμε στην κυριολεξια. Την ωρα δηλαδη που μαζευονται εκει τα λοκαλια απο Γρεβενα, Θεσσαλονικη και γυρω πολεις.
Ειχε στηθει το γνωστο quarterpipe που υπηρχε και στο περσυνο Lunafest. Οσο περναει η ωρα, ολο και περισσοτεροι μαζευονται και χωνουν ολο και περισσοτερο. Η μουσικη στη διασπων αλλα οχι αρκετη ωστε για να καλυπτει τις φωνες μερικων που φωναζουν "χωσε ρεεεεεεεε γαμω"


Τα γνωστα λοκαλια απο Θεσσαλονικη εχωναν rodeos. Αλλα το γαματο? Τα εχωναν και το χαμογελο ηταν μονιμως ζωγραφισμενο. Ετσι ρε γαμω! Εδω ο τυπος εκανε κατι που ουτε εγω καταλαβα τι ειναι. Ξεκινησε με frontflip και συνεχισε με backside. Rodeo 5 θα ελεγα οτι ειναι αλλα ο,τι να ναι ηταν! Απειρα respect.


Με λιγα λογια, η σεζον εκλεισε με τον καλυτερο τροπο. Καλυτερο κλεισιμο δεν μπορω να σκεφτω. Και θα μου πειτε η σεζον συνηθως κλεινει με μαπα μερα λογω του σακατενιου χονιου κι εχετε δικιο αλλα κλεισιμο της σεζον με απειρο χωσιμο σε ενα καλοστημενο αλμα? Και την χαρα μονιμως ζωγραφισμενη στα προσωπα μας? Και παρεα με λοκαλια που ειναι εξισου τρελοι με εμας? Δεν υπαρχει λεμε! Και θα συμφωνησει και το παρεονι. Ολοι μας περασαμε και γαμω. Σας ευχαριστω ρε παιδια, αντε και του χρονου. Θυμηθειτε, εχουμε και κατι χρωστουμενα με κατι Αυστριακες...!
Θα μπορουσα να πω για μια ακομη φορα το "Thanks God" αλλα εδω νομιζω τα respect τα παιρνει ο James που εσκασε την ειδηση μεγατονων που λεγαμε!

Το παρεονι: James, John, Ale, Vassou, Dimitra, Sarper.

22.3.10

favorite quote of day 6


 "Ενας αντρας θελει να ειναι παντα η πρωτη αγαπη μιας γυναικας. Μια γυναικα θελει να ειναι παντα το τελευταιο ειδυλλιο ενος αντρα"
Οσκαρ Ουαιλντ

Δε λεω τιποτα... Βγαλτε τα συμπερασματα σας και σχολιαστε! Εμενα παντως με εβαλε σε σκεψεις! Ο αντρας θελει να βρει μια παρθενα για να την ξεπαρθενιασει και μια γυναικα θελει να βρει εναν γαμπρο για μονογαμια... Παει, μπερδευτικαμε.

20.3.10

Thanks God

Καλησπερα!
Εδω και μια εβδομαδα, βρισκομουν στην δικια μου neverland

[φωτογραφιες απο την ιστιοσελιδα του Davos]


Κυριακη ωρα 4.00 το πρωι. Γραμμη για το Ελ. Βενιζελος, για πτηση προς το ονειρο. Κυριακη ωρα 2.00 το μεσημερι. Αφιξη στην δικια μου neverland, μετα απο 3 ωρες στο τρενο, σε μια πανεμορφη διαδρομη μεσα απο δαση, αλπικη ζωνη και γεφυρες με βαθια φαραγγια.
Για μενα το Davos [Ελβετια, για να μην ξεχνιομαστε!] ειναι η προσωπικη μου neverland, μιας και παω εκει καθε 2 χρονια, στο ιδιο ξενοδοχειο και καθε φορα που παω, μονολογω "ρε γαμω, μακαρι να εμενα εδω μονιμα, ολα ειναι τοσο hell yeah"...!

Απ'το βραδυ της Κυριακης αρχισε να χιονιζει και κρατησε 2 συνεχομενες μερες. Αποτελεσμα? Η Δευτερα και η Τριτη θαφτηκαν στην κυριολεξια! Κατεβαινα την αγαπημενη μου πιστα νουμερο 5 στο Parsenn σε συνθηκες πληρους whiteout. Ο μονος οδηγος ηταν οι φωτεινοι πασσαλοι που οριοθετουν την πιστα και φυσικα το ανεπαναληπτο κι εντονο feeling της πουδρας κατω απ'τα ποδια μου. Ναι ρε διαολε! Ειχε πουδρα μεσα στη πιστα! Και χιονιζει ακομα περισσοτερο! Σερφαρω το βαθυ χιονι και η πουδρα πεταγεται στο προσωπο μου. Δωσε drugs ρεεεεεεεεεεε, να σπανε τα ρουθουνια μου! Ναρκωτικα απο τη μητερα φυση με καθαρη αναμειξη απο νερο και οξυγονο.

The first tram of first powder day... For Weissfluhjoch 2660m

Powder slopes in Jakobshorn 2590m

Τεταρτη, Πεμπτη και Παρασκευη ειχε ηλιοφανεια και ζεστη. Το χιονι αρχισε να λιωνει αλλα καλα κρατει. Μερικες γρηγορες στο Jacobshorn στις μπλε και κοκκινες για ζεσταμα και καρφι στο snowpark. Ενα snowpark τρομερο στο στησιμο με σωστα τοποθετιμενα τα landings σε ολα και σου δινει δυνατοτητα να δοκιμασεις τα ορια σου. Η φαση ειναι "χωνω μεχρι οι 4κεφαλοι μου να παραδωσουν πνευμα" και γουσταρω ασχημα τοσο εγω οσο και οι υπολοιποι locals. Και οι locals εκει ηταν εντελως παλαβοι. Εβγαζαν corked 5 και 270 in 270 out για την πλακα τους. Οι πουστηδες! Κι εγω σαν τον μαλακα ντρεπομουν να προσπαθησω τουλαχιστον στα box που γουσταρω. Και κατεληγα με ταπεινα noseslides ή tailslides.

Park & Pipe

 Locals

Ψυγειο!


Καθε μερα ερχομουν σχεδον πεθαμενος με καμμενους 4κεφαλους, προσαγωγους, γαμπες αλλα να ναι καλα η τρελα που με ξαναζωντανευει την επομενη! :D
Ηταν μια υπεροχη εβδομαδα. Thanks God for all.

ΥΓ: Στα αρχιδια σας μαλλον αφου σχεδον κανενας δεν γουσταρει χιονια και τις μαλακιες του τρελου [sic] αλλα εγω ημουν καθε μερα μεσα στη τρελη χαρα και τις τρελες χαρες τις μοιραζομαι μαζι σας!

11.3.10

Happy Birthday my friends!


Εχω μια απορια.
Ποιοι ειναι πραγματικα οι καλοι σου φιλοι και ποσο κρατανε?
Απο τοτε που εκανα τον πρωτο μου κολλητο στην τρυφερη ηλικια των 5 μεχρι τωρα που ειμαι 23, πολλοι εχουν κολλησει και ξεκολλησει την "ταμπελα" του κολλητου. Κι ακομα περισσοτεροι εκαναν ενα περασμα απο την λιστα των γνωστων μου.

Ο πρωτος μου κολλητος, ο Π. ηταν ενα παιδι που μοιραζοταν τα ιδια ονειρα με μενα. Γνωριστηκαμε μεσω των γονιων μας. Ειμασταν κολλητοι μεχρι και το Λυκειο, οπου αρχισαμε να χανομαστε μιας και αρχισαμε να διαφερουμε σαν χαρακτηρες.

Πλεον νιωθω οτι δεν εχω κολλητο. Εχω απλως καλους φιλους. Γιατι αλλο ο κολλητος και αλλο ο καλος φιλος.

Οι τωρινοι μου καλοι φιλοι, ειναι μια παρεα που αποτελειται απο 3 κοριτσια κι ενα αγορι. Η Α, η Δ, η Ι και ο Θ.
Γνωριστηκαμε εντελως τυχαια πριν 1 χρονο ακριβως σε μια εκθεση που πηγα. Και να σκεφτειτε πως δεν ειχα καμια ορεξη να παω, ομως οπως λεω παντα, ποτε δεν ξερεις τι μπορει να προκυψει κι απο που! Και οριστε που εχω αυτα τα 4 παιδια για την παρτη μου τωρα!
Σαν χαρακτηρες μπορει να διαφερουμε λιγο αλλα στις ιδεολογιες μας και στα ενδιαφεροντα μας τεριαζουμε εντελως. Εγω, η Ι και ο Θ, λατρευουμε την φωτογραφια. Ασχετα αν αυτοι το σπουδαζουν κιολας. Εγω και ο Θ κανουμε σνοουμπορντ. Εγω και η Α ειμαστε πεισματαριδες. Εγω και η Δ ειμαστε ψυχολογοι [κατα φαντασιαν!]. Εγω και ολοι τους εμμενουμε στα δικαιωματα μας και προσπαθουμε γι'αυτα.



Δικαιωματα ειπα? Ναι λοιπον κοιταξτε να δειτε. Εμεις οι 5 ειμαστε αυτο που λεμε ΑΜΕΑ. [ισως αυτος ηταν και ο λογος που κολλησα μαζι τους] Με την διαφορα οτι δε μας λειπει κανενα χερι, ποδι ή εχουμε αυτισμο. Ειμαστε αυτο που λεμε εμεις "δεν ακουμε" κι αυτο που λετε εσεις κωφοι. Μονο που σε μενα τουλαχιστον δεν μου αρεσει η λεξη αυτη. Γιατι, οι ελληνες τουλαχιστον, εχουν συνδιασει την λεξη "κωφος" με τον "κωφολαλισμο", ενω ειναι 2 τελειως διαφορετικα πραγματα. Ο πρωτος απλα δεν ακουει, ο δευτερος ουτε να μιλησει δεν μπορει. Ο πρωτος μπορει να συννενοηθει κανονικα [οκει υπαρχουν και δυσκολιες καμια φορα], ο δευτερος συννενοειται μονο με την νοηματικη. Που μπαι δε γουει, πολυ την γουσταρω γιατι μπορει μεχρι περσυ να μην ηξερα ουτε λεξη αλλα τελικα εχει πλακα!
Εμεις οι 5 συννενοουμαστε κανονικα. Μπορει με την νοηματικη να συννενοουμαστε ευκολοτερα [εγω δεν την ξερω ακομα τελεια την "γλωσσα"], αλλα προτιμαμε να μιλαμε κανονικα για να βελτιωνουμε οσο μπορουμε το εγω μας.
Στο κατω κατω ολοι ειμαστε ανθρωποι και ολοι εχουμε ισα δικαιωματα. Και κανενας δεν ειναι τελειος.
Α και κατι που μας κολλησε ακομα περισσοτερο: Κανουμε παρεα με οποιονδηποτε, μην πω κιολας οτι τα φτιαχνουμε και με οποιονδηποτε, σε αντιθεση με τους κωφους που, πως να το πω... ειναι προσκολλημενοι σε πιο δικο τους κοσμο.

Με αυτα τα παιδια αυτες τις 365 μερες περασαμε πολλα. Πηγαμε σε μπαρ, club, χορευαμε, μεθυσαμε, καθομασταν διπλα απ'το τζακι, βλεπαμε ταινιες... Μπορει τελευταια να ειχαμε τις καλυτερες εμπειριες αλλα δε γινεται απ' την πρωτη στιγμη που γνωριζεις καποιον να τα κανετε ολα!

Σας αγαπω ρε διαολε!
Και συγγνωμη αν καμια φορα φερομαι μαλακισμενα αλλα ωρες ωρες κι εγω δεν ξερω τι θελω!

Εννοειται δεν ξεχνω και 2 ακομα φιλους μου που γνωριζομαστε απο το Λυκειο. Αλλα τι να σας πω ρε παιδια κατι εχει χαλασει μεταξυ μας...

John-James-Sarper

Το μονο ποου ξερω ειναι οτι ειμαστε teammates και κανουμε τρελο τριο οταν ειμαστε στα χιονια. Hell yeahhhhhhhhhhh ρε γαμω! Kαι μπαι δε γουει, την Κυριακη πεταω για Ελβετικες Αλπεις. John και James ζηλευετε, ε? Σας τα λεγα εγω! Νιανιανιανια


ΥΓ: Να ανοιξουμε τις πορτες μας και σε αλλους ανθρωπους! Δεν ειμαστε μονο εμεις...

10.3.10

Φιλοσοφιες απο μια σειρα...



To "How I Met Your Mother" ειναι η καλυτερη σειρα στην μετα "Φιλαρακιων" εποχη. Η υποθεση απλη. Ο Ted διηγειται στα παιδια του πως γνωρισε την μαμα τους. Μονο που εχει δοσεις χιουμορ και αλλα, οπως ακριβως και στα "Φιλαρακια".
Στο Ελληνικο κοινο, διαδιδεται συνηθως απο στομα σε αυτι. Και ολοι βαλθηκαμε να τρελανουμε τα torrents.

Χθες βραδυ ειδα το τελευταιο επισοδειο, το νουμερο 17 του 5ου κυκλου. Και αυτοματα καποιες σκεψεις αρχισαν να με βασανιζουν. Μα, τι στο καλο ειχε το συγκεκριμενο επισοδειο?
Λοιπον.



Σκηνη 1η.
Ο Barney "it's gonna be legen... DARYYYY" Stinson [γνωστος ως "σημερα θα πηδηξω την γκομεναρα που καθεται στο μπαρ και αυριο θα πηδηξω την επομενη"] γνωριζει μια γκομενα [Jeniffer Lopez] η οποια ομως δεν του καθεται. Του πεταει υπονοουμενα για το σεξ, τον καυλωνει και μετα τον αφηνει με το πουλι στο χερι.
Απαντηση.
Συγγνωμη ρε κοριτσια, ειναι εντελως ελεος αυτο το πραγμα. Μας καυλωνετε με τα σεξουαλικα υπονοουμενα, μας βαζετε σε σκεψεις για μια νυχτα ακολασιας και μας παρατατε πριν το ψητο? Εσεις πως θα αισθανοσασταν αν πηγαινατε σπιτι σας με καποιον γκομενο, ψηλο, μελαχρινο και κοιλιακους και αφου σας προθερμανει και σας εχει στο τσακ να βγαλετε τα ρουχα, σας παραταει για να παει να πιει το μπουκαλι με την κρεατινη που αφησε σπιτι του? Με λιγα λογια τα υπουλα υπονοουμενα βλαπτουν σοβαρα την υγεια! Κι εδω θελω να πλακωσω στο ξυλο μια φιλη μου ακριβως επειδη με καυλωνει και μετα τιποτα!



Σκηνη 2η.
Η Robin ειναι ψυχοπλακωμενη απ'τον χωρισμο της με τον γαμια τον Barney, αλλα ειναι δυνατη και δεν το δειχνει. Και οι υπολοιποι της παρεας [Ted, Marshall, Barney, Lilly] κανουν σε εκεινη την πλακα με το τραγουδι. Αυτοι το βρισκουν αστειο αλλα εκεινη την ενοχλει. Ποσο μαλλον οταν ο Barney λεει μπροστα της "μπινγκο! την βλεπετε την γκομεναρα στο μπαρ? σημερα θα την πηδηξω. δωσε πεντε!" και η Robin τρεχει στο μπανιο για να κλαψει.
Απαντηση.
Ρε αγορια [μιλαω στα αρσενικα] σταματηστε να βλεπετε επιφανειακα και δειτε βαθυτερα στην ψυχη της κοπελας. Η κοπελα καταντησε πολυ διπλοπροσωπη στης μερες μας και ειναι ικανη να κρυβει καποια πραγματα. Πως θα αισθανοσασταν αν οι πρωην σας σας ελεγαν συνεχεια "γνωρισα ενα κ γαμω τα παιδια, σημερα θα ερθει σπιτι μου" και αλλα γλυκαναλατα πραγματα. Καποια πραγματα να τα κρυβουμε αλλα καμια φορα πρεπει να τα βγαλουμε προς τα εξω, για το καλο ολων μας. Eπισης σκεφτειτε το ενδεχομενο ο/η πρωην σας να τα φτιαξει με τον/την κολλητο/η σας. Και να το μαθετε πολυ πιο μετα. Και μετα να σου πουν "νομιζαμε οτι δεν ειχες προβλημα με αυτο". Ε, μαλακια δεν ειναι?



Σκηνη 3η.
Ο Ted Mosby γνωριζει την φαινομενικα "γυναικα των ονειρων". Μονο που η συγκεκριμενη του λεει "δεν θελω να κανω τιποτα μαζι σου, αλλα για την ωρα", δινοντας του ελπιδες. Με λιγα λογια τον εχει για καβατζα. Και ο βλακας ο Ted γινεται σκυλακι, μπας και φυγει απο την καρεκλα του αγαμητου. Κι επειδη ειναι βλακας, δε βλεπει οτι εχει κι αυτος μια καβατζα. Στο τελος ο Ted πιανει την "γυναικα των ονειρων της" με αλλον γκομενο. Και φευγει μια για παντα.
Απαντηση.
Ει εσεις [απευθυνομαι και στα 2 φυλα], να σας πω κατι? Καλη η καβατζα αλλα οταν ο ενας θελει κατι και ο αλλος δεν το θελει ή εστω δεν το καταλαβαινει, τοτε παει, χαλασαμε. Η καλη καβατζα θελει καλα ξεκαθαρισματα και τιποτα παραπανω. Αν εσυ [στο αγορι μιλαω] θελεις καποια για σχεση αλλα η ιδια δε θελει τιποτα "προς το παρον", τοτε καλυτερα να την κανεις με ελαφρια πηδηματακια. Τοτε ισως σου κατσει! Ειπες ποτε οχι σε ενα πηδηματακι? Καλα θα περασεις εξαλου! Κι εσυ [στο κοριτσι μιλαω] αν καποιος σου πει "δε θελω σχεση, θελω μονο να σε πηδηξω", αν θελεις σχεση, τοτε αστον επιτοπου ή αν θελεις πηδημα, ε καντο να τελειωνουμε! Τουλαχιστον καλα θα περασεις! Να ξεκαθαρισετε τι θελετε κι αφηστε τα "καποια στιγμη" γιατι ετσι θα γινει μπουρδελο η φαση.



Σκηνη 4η.
Η Lilly αδυνατει να πει "τελειωσαμε οριστικα" σε καποιον με γλυκαναλατα ματακια. Ο τυπος της κανει τα γνωστα ματακια και πετυχαινει να την κανει να τον λυπηθει και να του πει "ισως καποια στιγμη", δινοντας του ελπιδες.
Απαντηση.
Ρε ελεος με αυτην την ιστορια με τα ματακια. Κοριτσια, συμφωνοι, ειναι το ισχυρο χαρτι σας αλλα μην τα χρησιμοποιειτε για δικο σας καλο και δικο του κακο. Τα ματακια επιτρεπονται μονο οταν το καλο γινεται και στους 2. Στο κρεβατι ας πουμε, δεκτον! Πολυ τραβιχτηκε η ιστορια αυτη!

ΥΓ: Την θυμαστε? Επαιξε την νυφη στο American Pie: The wedding

Σκηνη 5η.
Κι αφου ο Barney υποσχεθηκε στην Robin να μην πηδηξει την λεγαμενη [Jennifer Lopez], της ανακοινωνει πως οχι, δεν θα παει πουθενα μαζι της. Αυτη τσαντιζεται και τον πιεζει για ενα πηδημα. Τελικα τρωει την χυλοπιτα στη μουρη της και φευγει. Κι ετσι ο Barney περασε το πρωτο του βραδυ χωρις να πηδηξει. Και η Robin βγηκε στο κωλοτελειο, σουπερ ραντευου της. Και μεινανε ολοι τους ευτυχισμενοι και εμεις καλυτερα.
Ανατηση.
Δεν εχω απαντηση εχω μονο ενα ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ στον Barney γιατι αφησε στην ακρη τον τροπο που εβλεπε τις γκομενες και ειδε την επιθυμια της Robin. Η μονη μου ενσταση με το θεμα ειναι οτι θα ηταν πιο κωλοτελειο αν το καταλαβαινε μονος του και δεν το μαθαινε απο τους υπολοιπους. Το πιο ντροπιαστικο ειναι οτι η πρωτη που το καταλαβε ηταν η Lilly, φυσικα επειδη ειναι κοριτσι. Ει αντρες ξαναδιαβαστε την απαντηση στην Σκηνη 1. Οκ?


ΥΓ: Αν ο Barney τις πηρε ολες αυτες τις σουπερμοντελες, τοτε θα πινω κρασι στο ονομα του!
ΥΓ2: Δεν ειναι στημενη η φωτογραφια. Ειναι απο ενα παλιοτερο επισοδειο οπου οι αντρες της παρεας πανε σε ενα παρτυ τις Victoria's Secret. Αξιζει να το δειτε μιας και η σκηνη με τη Heidi Klum ειναι ολα τα λεφτα!

8.3.10

favorite quote of day 5

Ειναι δικο μου το quote ομως!


"Σεξ VS Αυνανισμος. Ετσι ισχυει και με το Εξοδος VS Μsn/Facebook/Myspace/Twitter"

Δηλαδη ρεαλιστικη πραγματικοτητα VS εικονικη/φανταστικη/ονειροπαρμενη [γραψε ο,τι θες] πραγματικοτητα.
Ε, δε θελει και πολυ για να καταλαβουμε οτι με τη ρεαλιστικη πραγματικοτητα περναμε πολυ καλυτερα!

'Η τουλαχιστον καντο με στυλ οπως αυτη εδω:


Αφιερωμενο στις φιλες μας που κοκορευονται οτι δεν αυνανιζονται ποτε τους!

7.3.10

Αναθεωρηση


Ειχαμε πει οτι τα καλυτερα συμβαινουν εκει που δεν το περιμενεις. Οκ μεχρι εδω.
Τι γινεται ομως απο κει και περα?

Πρωτον, να εισαι παντα σε ετοιμοτητα.
Δευτερον, να αποδεχεσαι τις προκλησεις που σου δινονται.
Τριτον, να μπορεις ακομα κι αν δεν μπορεις.
Τεταρτον, μην περιμενεις να ερθει καποια συγκεκριμενη μερα για να κανεις κατι.

Και τα λεω αυτα γιατι εχω χασει πολλες βολτες και πολλα παρτυ επειδη δεν αποδεχομουν την προκληση που μου δινοταν. Προτιμουσα να βγαινω με την παρεα μου, με τα ατομα που γνωριζω πολυ καλα και δεν πηγαινα ασ πουμε σε ενα παρτυ στο οποιο ηξερα μονο εναν και οχι τοσο καλα... Αλλα ποτε δεν ξερεις αν εκεινο το παρτυ στο οποιο ηξερες μονο εναν και οχι τοσο καλα, θα κατεληγε το καλυτερο παρτυ που πηγες ποτε.

Αμααααααααααααααααααααααααααααααααν

Δηλωνω λοιπον δημοσια σε ολους εσας οτι θα ξαναρχισω να πηγαινω οπου να ναι, με οποιους να ναι και θα γνωριζω ο,τι να ναι κοσμο. Οπως τοτε, πριν απο 2 χρονια που αρχισα να πηγαινω Αβραμιωτου [τημημενος δρομος, αθανατη αξια απο τοτε που δουλευαν φουλ η Πλαστελινη, το Kinky και το Urban] και κατεληξα να με γνωριζουν τουλαχιστον οι μισοι απο δαυτους...

Η ζωη ειναι ωραια οταν απαντας στις προκλησεις της! :D

5.3.10

The staircase to the sky



Γεννηθηκες.
Ανεβαινεις μια σκαλα που φτανει στον ουρανο κι ακομα παραπερα.
Μεγαλωνεις και ταυτοχρονα ανεβαινεις ενα ενα τα σκαλοπατια
Δεν κοιτας ποτε πισω. Γιατι θες να κοιτας μονο μπροστα. Ανεβαινεις μες στη καλη χαρα.
Ξαφνικα φτανεις στην κορυφη της σκαλας, στο πιο ψηλο συννεφακι. Μπροστα σου ειναι γκρεμος. Απεναντι σου ειναι μια αλλη σκαλα. Αλλα πρεπει να κανεις ενα μεγαλο αλμα για να φτασεις. Η σκαλα αυτη φυσικα και συνεχιζει προς τα πανω. Και μαζι της συνεχιζεται η ζωη σου.
Τι θα κανεις? Θα επιστρεψεις εκει απ'οπου ξεκινησες, θα πεσεις στον γκρεμο ή θα κανεις την υπερβαση και θα φτασεις απεναντι?

Ο,τι ασχημο συμβαινει, να το προσπερναμε γιατι πρεπει να φτασουμε στο πιο ψηλο σκαλοπατι της σκαλας μας.

Διλημματα & επιλογες


Να παω Ischgl ή Mayhofen?
Να παρω αυτο το ξεπλυμμενο και ξεβαμμενο τζην ή το σκουρο κυριλε τζην?
Να τα φτιαξω με εκεινη που γνωρισα χθες ή την αλλη που γνωρισα προχθες?
Να φασωσω εκεινη που χορευει στη μεση του μπαρ ή με την ντροπαλη που με κοιταει?
Να παρω αυτο το βιβλιο ή το αλλο?
κλπ
κλπ
κλπ
κλπ
κλπ


Πολλες φορες βρισκομαστε σε καποιο διλημμα και η ζωη μας καθοριζεται απο τις επιλογες μας.

Αναρωτισου τι θα γινοταν αν ειχαμε επιλεξει το αλλο. Οκ καναμε την επιλογη μας. Αλλα πες οτι πρεπει να επιλεξεις αναμεσα σε 2 δρομους για να πας σπιτι σου. Ο ενας ειναι ο πιο συντομος. Ο αλλος ομως περναει απο μια πλατεια, στην οποια βρισκεται το alter ego σου. Εσυ φυσικα και δεν το γνωριζεις. Αν πας απο τον πιο συντομο, θα φτασεις γρηγοροτερα. Αν πας απο τον αλλο δρομο, μπορει να πεσεις σε κατι ευχαριστο που θα σου αλλαξει τη ζωη. Το θεμα ειναι οτι δεν μπορουμε να το γνωριζουμε απο πριν.

Παραδειγμα:
Αν δεν ειχα αποφασισει να παω Παρνασσο εκεινη τη μερα, δε θα ειχα γνωρισει εκεινη την κοπελιτσα με το sexy ντυσιμο, που κατεληξε να γινει η κοπελα μου [ασχετα αν ειναι πρωην μου!].
Αν δεν ειχα αποφασισει να παω σε ενα παρτυ, δε θα γνωριζα εκεινα τα παιδια που κατεληξαν να γινουν καλοι μου φιλοι.

Η ζωη μας καθοριζεται απο τις επιλογες μας.
Εσυ ποια επιλογη θα κανεις? Την ευκολη χωρις τα ρισκα ή την δυσκολη με τα ρισκα?
Εγω ψηφιζω το δευτερο...

4.3.10

Dangerous games


Playing with fire

Ετσι ειναι και η ζωη μου... Μια ζωη παιχνιδι με τη φωτια. 
Οσο η φωτια φουντωνει, τοση περισσοτερη προσπαθεια χρειαζομαστε για να τη σβησουμε.
Αλλα στο τελος θα τη σβησουμε. Γιατι ειμαστε ανθρωποι.

2.3.10

Travel trip for summer?

Λοιπον... Εσεις μαντευω που θα πατε το καλοκαιρι, εγω ομως πηρα την αποφαση μου να παω ΕΔΩ!! :DD
Tωρα πως θα παω εκει και με ποιους, θα τα βολεψω.

Les Deux Alpes Summer Camp

 
 


Χιλιαδες τρελοι απ'ολο το κοσμο συρρεουν εκει πανω γιατι... ειναι τρελοι! :P
Εκει πανω, στα 3.500+ μετρα πανω απο τη θαλασσα, υπαρχει ενας παγετωνας με το καλυτερο καλοκαιρινο kick-ass snowpark.

Υπαρχουν 2 τροποι να πας. Ειτε απο Γενευη ειτε απο Τορινο [που ειναι και πιο κοντα]. Απο Γενευη ειναι περιπου 3,5 ωρες προς τα νοτια ενω απο Τορινο ειναι περιπου 1,5 ωρες προς τα δυτικα

Δεν ειναι λιγοι αυτοι που μιλανε για την μοναδικη εμπειρια του να κανεις snowboard καλοκαιριατικα. Ειναι εντελως παλαβο αλλα we love this!
Δυστυχως, ο παγετωνας ειναι ανοιχτος μονο τις πρωινες ωρες [κλεινει στις 12 το μεσημερι] αλλα αυτο δε σημαινει οτι θα κατσουμε στα αυγα μας. Χιλιαδες facelities μας περιμενουν οπως πισινες, νεροτσουληθρες, ποδοσφαιρο, μπασκετ, μπιλιαρδο και φυσικα τρελα παρτυ με τον πιο σωστο κοσμο: PARTY PEOPLE WHO LOVES SNOW! :DDD

1.3.10

Και μπηκε η Ανοιξη


Δευτερα 1η Μαρτιου.
Μπηκε η Ανοιξη, τα παλαμακια μου χαρωπα χτυπω...
1η μερα της εβδομαδας, 1η μερα της ανοιξης, στο ετος με το 10 το καλο.
Μπηκε ανοιξη? Κιολας? Αδυνατω να το εμπεδωσω.
Ο χειμωνας ηταν σχεδον ανυπαρκτος, τη στιγμη που στην ευρωπη καθε χρονο γινεται γης μαδιαμ απ'τη βαρυχειμωνια.
Και προσωπικα, σιχτιριζω τη χωρα που ζω, με το μονιμο καλοκαιρι. Υπαρχουν τουλαχιστον 50 ατομα που συμφωνουν μαζι μου. Η Ελλαδα δεν εχει χειμωνα. Εχει μονο σε κατι χιονοδρομικα προπολεμικα με λιφτακια της πλακας στα οποια ο καθε αυστριακοκαναδος θα γελουσε. Εδω το καλυτερο λιφτακι μας ειναι ενα 4θεσιο αποσυμπλεκομενο ενω εξω το καλυτερο ειναι ενα [απο τα πολλα] 8θεσιο αποσυμπλεκομενο, με σκεπαστρο παρακαλω, δερματινα θερμαινομενα καθισματα και τασακια για τσιγαρα.
Απο την αλλη... Ερχεται σιγα σιγα το καλοκαιρακι. Αλλα εγω νομιζω οτι μπηκε πολυ γρηγορα. 'Η μαλλον μπηκε αλλα μπλεκει τα μπουτια του με το χειμωνα. Οταν φυσαει δαιμονισμενα, τιποτα δε θυμιζει καλοκαιρι. Θυμιζει περισσοτερο φθινοπωρο. Με τους νοτιαδες, τα ανεμοδαρμενα δεντρα, τα κυμματα στην Ωκεανιδα της Βουλιαγμενης [ναι ναι, το γνωστο spot για σερφ], τα κιτρινα φυλλα στις πλατειες. Κιτρινα φυλλα ειπα? Ουτε για δειγμα. Τα φυλλα παραμενουν πρασινα, περιφανα και χαρουμενα.
Μονο στις Βρυξελες που βρεθηκα τον Νοεμβρη, ολα θυμιζαν πραγματικο φθινοπωρο.
Τουλαχιστον ερχεται η εποχη που τα κανουμε σχεδον ολα. Αραζουμε στις πλατειες μεχρι το πρωι, με μπυρες, κανουμε τις βλακειες μας. Βολταρουμε στην Διονυσου Αρεοπαγιτου μεχρι αργα, βγαζουμε φωτογραφιες. Πηγαινουμε σε παραλιες για να κοιταμε τ'αστρα, παρεα με την λεγαμενη. Μπας και γινει τιποτα. Λεμε τωρα. Πηγαινουμε για μπανιο και χαζευουμε κωλαρακια [τουλαχιστον αυτο κανει η παρεα μου, εγω προσπαθω να απεχω γιατι πραγματικα δεν το αντεχω! γιατι να τα χαζευω ενω δεν μπορω να τα εχω? αν πιασω κουβεντα τοτε εχει καλως!], παιζουμε ρακετες, πινουμε mojitos, καταληγουμε με σφηνακια να χορευουμε ημιγυμνοι.
Νιωθω πολυ μπερδεμενος ρε γμτ. Απο τη μια χειμωνας, απο την αλλη καλοκαιρι και στη μεση η κωλοεξεταστικη που παντα ειναι στους χειροτερους μηνες. Το Φεβρουαριο, εχουμε τα καλυτερα χιονια [διασταυρωμενο], τον Ιουνιο εχουμε την αδρεναλινη μας και τα ονειρα μας, τον Αυγουστο εχουμε αυτο το "all day party" κλιμα που σε αποσυντονιζουν απ'τα διαβασματα.
Ισως καμια στιγμη δεν ειναι ιδανικη στιγμη για τιποτα...

Polar Bear Viral



Θα μου πειτε τι σχεση εχει το συγκεκριμενο βιντεο με το μπλογκ. Οκ, καμια σχεση αλλα το αρκουδακι-σκειτερ ειναι ολα τα λεφτα και με φανταστηκα να κανω κατι παρομοιο στο σνοουμπορντ. Τρελη πλακα λεμε!
Θα μπορουσα να το ειχα κανει τις αποκριες, θα ημουν καρναβαλι στο βουνο αλλα ειχε χαλια καιρο, χαλια χιονι και δεν πηγα πουθενα...
Κι αν τελικα το κανω, θα εχει τιμητικη θεση σε τουτο δω το μπλογκ. Γιατι τετοια πραγματα αξιζουν να τα θυμομαστε για παντα!

Δειτε κι ΕΔΩ