7.3.10

Αναθεωρηση


Ειχαμε πει οτι τα καλυτερα συμβαινουν εκει που δεν το περιμενεις. Οκ μεχρι εδω.
Τι γινεται ομως απο κει και περα?

Πρωτον, να εισαι παντα σε ετοιμοτητα.
Δευτερον, να αποδεχεσαι τις προκλησεις που σου δινονται.
Τριτον, να μπορεις ακομα κι αν δεν μπορεις.
Τεταρτον, μην περιμενεις να ερθει καποια συγκεκριμενη μερα για να κανεις κατι.

Και τα λεω αυτα γιατι εχω χασει πολλες βολτες και πολλα παρτυ επειδη δεν αποδεχομουν την προκληση που μου δινοταν. Προτιμουσα να βγαινω με την παρεα μου, με τα ατομα που γνωριζω πολυ καλα και δεν πηγαινα ασ πουμε σε ενα παρτυ στο οποιο ηξερα μονο εναν και οχι τοσο καλα... Αλλα ποτε δεν ξερεις αν εκεινο το παρτυ στο οποιο ηξερες μονο εναν και οχι τοσο καλα, θα κατεληγε το καλυτερο παρτυ που πηγες ποτε.

Αμααααααααααααααααααααααααααααααααν

Δηλωνω λοιπον δημοσια σε ολους εσας οτι θα ξαναρχισω να πηγαινω οπου να ναι, με οποιους να ναι και θα γνωριζω ο,τι να ναι κοσμο. Οπως τοτε, πριν απο 2 χρονια που αρχισα να πηγαινω Αβραμιωτου [τημημενος δρομος, αθανατη αξια απο τοτε που δουλευαν φουλ η Πλαστελινη, το Kinky και το Urban] και κατεληξα να με γνωριζουν τουλαχιστον οι μισοι απο δαυτους...

Η ζωη ειναι ωραια οταν απαντας στις προκλησεις της! :D

6 σχόλια:

Μυστικό Μονοπάτι είπε...

Και καλα θα κάνεις!!! Γιατι στο αγνωστο κρύβονται οι πιο ωραιες στιγμές!!!!

"Μυστικά" φιλιά!!!

Velvet Vulture είπε...

Τό κακό είναι ότι καποιες φορές δεν μπορούμε να λέμε ναι σε όλες τις προκλίσεις, αλλά δεν έχει σημασία...Ο,τι προλάβουμε και για όσο προλάβουμε! Να ξεπεράσουμε τον εαυτό μας όσο γίνεται! :D

Unknown είπε...

popo katalveno toooooso pl t enois reee k go 9l :P

Η κοπέλα του χαμένου ναυαγού είπε...

Εγώ λέω να πάμε μαζί στα λαδάδικα-Θεσσαλονίκη.Εκεί να νιώσεις εμπειρίες (απο ελληνικό τραγούδι).Και δεν έχει σημασία μπορείς δε μπορείς.Το θέμα είναι να το αποφασίσεις.

Froso M. είπε...

Oloi tis pername aytes tis faseis! Einai lathos na vgaineis mono me sygkekrimena atoma (to exw kanei k egw), twra pou eimai pio anoixth se eksodous me alles parees symvainoun olo kai pio endiaferonta pragmata!

panos srpk είπε...

@ Ελιζα: Εχει σημασια! Οποιος προλαβε τον κυριο ειδε!

@ Τατιανα: Αμα παμε στα Λαδαδικα, στο τελος θα σερνομαι χειροτερα κι απο σαλιγκαρι! Και το θεμα ειναι το αποφασισα! Χα!

@ Φροσο: Οι ανθρωποι ειναι ενα ανοιχτο βιβλιο οταν ειμαστε κι εμεις ανοιχτοι στο να τους διαβασουμε! Εμπρος στον δρομο που χαραξες!