10.3.10

Φιλοσοφιες απο μια σειρα...



To "How I Met Your Mother" ειναι η καλυτερη σειρα στην μετα "Φιλαρακιων" εποχη. Η υποθεση απλη. Ο Ted διηγειται στα παιδια του πως γνωρισε την μαμα τους. Μονο που εχει δοσεις χιουμορ και αλλα, οπως ακριβως και στα "Φιλαρακια".
Στο Ελληνικο κοινο, διαδιδεται συνηθως απο στομα σε αυτι. Και ολοι βαλθηκαμε να τρελανουμε τα torrents.

Χθες βραδυ ειδα το τελευταιο επισοδειο, το νουμερο 17 του 5ου κυκλου. Και αυτοματα καποιες σκεψεις αρχισαν να με βασανιζουν. Μα, τι στο καλο ειχε το συγκεκριμενο επισοδειο?
Λοιπον.



Σκηνη 1η.
Ο Barney "it's gonna be legen... DARYYYY" Stinson [γνωστος ως "σημερα θα πηδηξω την γκομεναρα που καθεται στο μπαρ και αυριο θα πηδηξω την επομενη"] γνωριζει μια γκομενα [Jeniffer Lopez] η οποια ομως δεν του καθεται. Του πεταει υπονοουμενα για το σεξ, τον καυλωνει και μετα τον αφηνει με το πουλι στο χερι.
Απαντηση.
Συγγνωμη ρε κοριτσια, ειναι εντελως ελεος αυτο το πραγμα. Μας καυλωνετε με τα σεξουαλικα υπονοουμενα, μας βαζετε σε σκεψεις για μια νυχτα ακολασιας και μας παρατατε πριν το ψητο? Εσεις πως θα αισθανοσασταν αν πηγαινατε σπιτι σας με καποιον γκομενο, ψηλο, μελαχρινο και κοιλιακους και αφου σας προθερμανει και σας εχει στο τσακ να βγαλετε τα ρουχα, σας παραταει για να παει να πιει το μπουκαλι με την κρεατινη που αφησε σπιτι του? Με λιγα λογια τα υπουλα υπονοουμενα βλαπτουν σοβαρα την υγεια! Κι εδω θελω να πλακωσω στο ξυλο μια φιλη μου ακριβως επειδη με καυλωνει και μετα τιποτα!



Σκηνη 2η.
Η Robin ειναι ψυχοπλακωμενη απ'τον χωρισμο της με τον γαμια τον Barney, αλλα ειναι δυνατη και δεν το δειχνει. Και οι υπολοιποι της παρεας [Ted, Marshall, Barney, Lilly] κανουν σε εκεινη την πλακα με το τραγουδι. Αυτοι το βρισκουν αστειο αλλα εκεινη την ενοχλει. Ποσο μαλλον οταν ο Barney λεει μπροστα της "μπινγκο! την βλεπετε την γκομεναρα στο μπαρ? σημερα θα την πηδηξω. δωσε πεντε!" και η Robin τρεχει στο μπανιο για να κλαψει.
Απαντηση.
Ρε αγορια [μιλαω στα αρσενικα] σταματηστε να βλεπετε επιφανειακα και δειτε βαθυτερα στην ψυχη της κοπελας. Η κοπελα καταντησε πολυ διπλοπροσωπη στης μερες μας και ειναι ικανη να κρυβει καποια πραγματα. Πως θα αισθανοσασταν αν οι πρωην σας σας ελεγαν συνεχεια "γνωρισα ενα κ γαμω τα παιδια, σημερα θα ερθει σπιτι μου" και αλλα γλυκαναλατα πραγματα. Καποια πραγματα να τα κρυβουμε αλλα καμια φορα πρεπει να τα βγαλουμε προς τα εξω, για το καλο ολων μας. Eπισης σκεφτειτε το ενδεχομενο ο/η πρωην σας να τα φτιαξει με τον/την κολλητο/η σας. Και να το μαθετε πολυ πιο μετα. Και μετα να σου πουν "νομιζαμε οτι δεν ειχες προβλημα με αυτο". Ε, μαλακια δεν ειναι?



Σκηνη 3η.
Ο Ted Mosby γνωριζει την φαινομενικα "γυναικα των ονειρων". Μονο που η συγκεκριμενη του λεει "δεν θελω να κανω τιποτα μαζι σου, αλλα για την ωρα", δινοντας του ελπιδες. Με λιγα λογια τον εχει για καβατζα. Και ο βλακας ο Ted γινεται σκυλακι, μπας και φυγει απο την καρεκλα του αγαμητου. Κι επειδη ειναι βλακας, δε βλεπει οτι εχει κι αυτος μια καβατζα. Στο τελος ο Ted πιανει την "γυναικα των ονειρων της" με αλλον γκομενο. Και φευγει μια για παντα.
Απαντηση.
Ει εσεις [απευθυνομαι και στα 2 φυλα], να σας πω κατι? Καλη η καβατζα αλλα οταν ο ενας θελει κατι και ο αλλος δεν το θελει ή εστω δεν το καταλαβαινει, τοτε παει, χαλασαμε. Η καλη καβατζα θελει καλα ξεκαθαρισματα και τιποτα παραπανω. Αν εσυ [στο αγορι μιλαω] θελεις καποια για σχεση αλλα η ιδια δε θελει τιποτα "προς το παρον", τοτε καλυτερα να την κανεις με ελαφρια πηδηματακια. Τοτε ισως σου κατσει! Ειπες ποτε οχι σε ενα πηδηματακι? Καλα θα περασεις εξαλου! Κι εσυ [στο κοριτσι μιλαω] αν καποιος σου πει "δε θελω σχεση, θελω μονο να σε πηδηξω", αν θελεις σχεση, τοτε αστον επιτοπου ή αν θελεις πηδημα, ε καντο να τελειωνουμε! Τουλαχιστον καλα θα περασεις! Να ξεκαθαρισετε τι θελετε κι αφηστε τα "καποια στιγμη" γιατι ετσι θα γινει μπουρδελο η φαση.



Σκηνη 4η.
Η Lilly αδυνατει να πει "τελειωσαμε οριστικα" σε καποιον με γλυκαναλατα ματακια. Ο τυπος της κανει τα γνωστα ματακια και πετυχαινει να την κανει να τον λυπηθει και να του πει "ισως καποια στιγμη", δινοντας του ελπιδες.
Απαντηση.
Ρε ελεος με αυτην την ιστορια με τα ματακια. Κοριτσια, συμφωνοι, ειναι το ισχυρο χαρτι σας αλλα μην τα χρησιμοποιειτε για δικο σας καλο και δικο του κακο. Τα ματακια επιτρεπονται μονο οταν το καλο γινεται και στους 2. Στο κρεβατι ας πουμε, δεκτον! Πολυ τραβιχτηκε η ιστορια αυτη!

ΥΓ: Την θυμαστε? Επαιξε την νυφη στο American Pie: The wedding

Σκηνη 5η.
Κι αφου ο Barney υποσχεθηκε στην Robin να μην πηδηξει την λεγαμενη [Jennifer Lopez], της ανακοινωνει πως οχι, δεν θα παει πουθενα μαζι της. Αυτη τσαντιζεται και τον πιεζει για ενα πηδημα. Τελικα τρωει την χυλοπιτα στη μουρη της και φευγει. Κι ετσι ο Barney περασε το πρωτο του βραδυ χωρις να πηδηξει. Και η Robin βγηκε στο κωλοτελειο, σουπερ ραντευου της. Και μεινανε ολοι τους ευτυχισμενοι και εμεις καλυτερα.
Ανατηση.
Δεν εχω απαντηση εχω μονο ενα ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ στον Barney γιατι αφησε στην ακρη τον τροπο που εβλεπε τις γκομενες και ειδε την επιθυμια της Robin. Η μονη μου ενσταση με το θεμα ειναι οτι θα ηταν πιο κωλοτελειο αν το καταλαβαινε μονος του και δεν το μαθαινε απο τους υπολοιπους. Το πιο ντροπιαστικο ειναι οτι η πρωτη που το καταλαβε ηταν η Lilly, φυσικα επειδη ειναι κοριτσι. Ει αντρες ξαναδιαβαστε την απαντηση στην Σκηνη 1. Οκ?


ΥΓ: Αν ο Barney τις πηρε ολες αυτες τις σουπερμοντελες, τοτε θα πινω κρασι στο ονομα του!
ΥΓ2: Δεν ειναι στημενη η φωτογραφια. Ειναι απο ενα παλιοτερο επισοδειο οπου οι αντρες της παρεας πανε σε ενα παρτυ τις Victoria's Secret. Αξιζει να το δειτε μιας και η σκηνη με τη Heidi Klum ειναι ολα τα λεφτα!

12 σχόλια:

amalthia είπε...

ωραία τα λες? τα κάνεις όμως?

σκεφτόμαστε όλοι άραγε πριν πράξουμε?

να τώρα με έβαλες να σκέφτομαι οτι πρέπει να αρχίσω να το βλέπω!!

panos srpk είπε...

Αγαπητη Αμαλθια
Σιγουρα δεν τα σκεφτομαστε ολα πριν τα πραξουμε! Αλλα λιγο σκεψη δεν εβλαψε! Ας μην τα βλεπουμε ολα εγωιστικα και ας δουμε τι θελει κι ο αλλος. Εξαλλου και σ'αυτο καταληγω! Στο οτι σε γενικες γραμμες καταντησαμε παρτακιδες!
Και μπαι δε γουει, να την δεις οπωσδηποτε την σειρα. Αν λατρεψες μια φορα τα Φιλαρακια, θα λατρεψεις 3 φορες την παρεα του "πως συναντησα τη μαμα σου"!

amalthia είπε...

http://bourboulithres.blogspot.com/

καλέ μήπως μπορείς να βοηθήσεις την φίλη μου?
εθίστηκε!
θέλει την δόση της!

panos srpk είπε...

Χαχαχαχα δεν καταλαβα ομως να την βοηθησω σε τι? Εθιστηκε στην σειρα? :P

amalthia είπε...

δεν βρίσκει τη δεύτερη σεζόν και πέρα...το λέει στο μπλόγκ της!

ασε,πρόβλημα!

panos srpk είπε...

την βοηθησα! :D
ελπιζω να τα βρει!

amalthia είπε...

sweet like chocolate!

bourboulithres είπε...

Ωωωωωωωω γλυκιά μου amalthia!
Ωστε εσυ ήσουν η πηγή της τηλεπάθειας?!

Σε ευχαριστώ και σενα πολύ!
:)))))))

Σε ευχαριστώ και πάλι sarper?
:)))))))

panos srpk είπε...

Η χαρα δικια μου!

amalthia είπε...

τηλεπάθεια να 'ναι και απ'όπου να 'ναι!

παρακαλώ μπουρπού!

efi είπε...

την άλισον χάνιγκαν τη θυμόμαστε γιατί ενσάρκωσε τη willow, a notorious witch!

νομίζω περιγράφεις δύο επεισόδια, το 16 και το 17, όχι?

panos srpk είπε...

Εφη, οχι, περιγραφω μονο το 17!