29.3.10

The last winter days...

Πριν καλα καλα επιστρεψω απο το Νταβος της Ελβετιας, σκαει σαν βομβα μεγατονων η ειδηση απ'τον παλιοφιλο τον James. "Ψηνεσαι για Βασιλιτσα το τριημερο της 25ης Μαρτιου?". Και η απαντηση ηταν "Τι λες τωρα ρε φιλε? Με ρωτας αν ψηνομαι? ΜΕ ΡΩΤΑΣ?" και η συνεχεια ασχολιαστη.

Μαζευτικαμε λοιπον το παρεονι και γραμμη για ο,τι εχει απομεινει απο ψηλα συννεφακια.
Η πρωτη και δευτερη μερα ηταν παραπανω απο ικανοποιητικες παρολο το σαπιο χιονι. Απ'το πρωι κιολας ηταν σουπα [γλαροσουπα που ελεγε κι ενας γνωστος μου] και κολλαγες αν ησουν αργος. Αλλα παρολα αυτα εβγαινε ωραιο παιχνιδι ειτε με flat tricks και butterings ειτε σε μικρα αλματα διασπαρτα εδω κι εκει. Ειχε πλακα να φωναζεις στον αλλον "καν'το ετσι ρεεεε", "οχι ετσι ρεεεε, ετσι σου λεωωωωω", "ναι ρε γαμω, ετσι ρε παιδι μου" και να ακους "ναι ρε δασκαλεεεεε τωρα το πιασα", και αλλα τετοια γραφικα. [δε θελω να το παιξω ποζερος αλλα μου εχουν κολλησει το παρατσουκλι "δασκαλος" επειδη οπως λενε, τους μαθαινω ο,τι δεν μπορουν να μαθουν απο αλλους!]

Pit stop για ενα σφηνακι να ζεσταθουν τα μυαλα μας και βουρ παλι για πανω


Το κωλοτελειο, κωλογαματο ομως ηταν την 3η μερα. Αφου ειχαμε τσεκαρει το παρκο την προηγουμενη, αποφασισαμε σημερα να παμε στο κλεισιμο του χιονοδρομικου, αφου το λιωσουμε στην κυριολεξια. Την ωρα δηλαδη που μαζευονται εκει τα λοκαλια απο Γρεβενα, Θεσσαλονικη και γυρω πολεις.
Ειχε στηθει το γνωστο quarterpipe που υπηρχε και στο περσυνο Lunafest. Οσο περναει η ωρα, ολο και περισσοτεροι μαζευονται και χωνουν ολο και περισσοτερο. Η μουσικη στη διασπων αλλα οχι αρκετη ωστε για να καλυπτει τις φωνες μερικων που φωναζουν "χωσε ρεεεεεεεε γαμω"


Τα γνωστα λοκαλια απο Θεσσαλονικη εχωναν rodeos. Αλλα το γαματο? Τα εχωναν και το χαμογελο ηταν μονιμως ζωγραφισμενο. Ετσι ρε γαμω! Εδω ο τυπος εκανε κατι που ουτε εγω καταλαβα τι ειναι. Ξεκινησε με frontflip και συνεχισε με backside. Rodeo 5 θα ελεγα οτι ειναι αλλα ο,τι να ναι ηταν! Απειρα respect.


Με λιγα λογια, η σεζον εκλεισε με τον καλυτερο τροπο. Καλυτερο κλεισιμο δεν μπορω να σκεφτω. Και θα μου πειτε η σεζον συνηθως κλεινει με μαπα μερα λογω του σακατενιου χονιου κι εχετε δικιο αλλα κλεισιμο της σεζον με απειρο χωσιμο σε ενα καλοστημενο αλμα? Και την χαρα μονιμως ζωγραφισμενη στα προσωπα μας? Και παρεα με λοκαλια που ειναι εξισου τρελοι με εμας? Δεν υπαρχει λεμε! Και θα συμφωνησει και το παρεονι. Ολοι μας περασαμε και γαμω. Σας ευχαριστω ρε παιδια, αντε και του χρονου. Θυμηθειτε, εχουμε και κατι χρωστουμενα με κατι Αυστριακες...!
Θα μπορουσα να πω για μια ακομη φορα το "Thanks God" αλλα εδω νομιζω τα respect τα παιρνει ο James που εσκασε την ειδηση μεγατονων που λεγαμε!

Το παρεονι: James, John, Ale, Vassou, Dimitra, Sarper.

9 σχόλια:

Unknown είπε...

haah kakopernas es vlepo :P
mia xara re teleia
orees photo

amalthia είπε...

"Δάσκαλε,μπορείς να με μάθεις να παρκάρω?Γιατί κανείς δεν μπορεί!"

πάντα τέτοια ανεξαρτήτως χιονιού!
τι σού λεγα? η παρέα μετράει!!

Vipera Lebetina είπε...

Απαπα! Δεν είναι για μένα αυτά τα πράγματα! Έχουμε που έχουμε επικίνδυνες δραστηριότητες, μη σπάσουμε και ότι έχει απομείνει! Ωραίος πάντως αυτός ο τύπος! Respect και από εμένα...

panos srpk είπε...

Ναταλια, παντα κακοπερναμε εμεις! [με την καλη εννοια παντα!]

Αμαλθια, ναι ναι ναι το εμπεδωσαμε κι αυτο! Αλλα να μην πηγαινα στο Νταβος επειδη δεν ειχα παρεα? Τι λες τωρα!!!

Vipera Lebetina, η αντιδραση σου ηταν η γνωστη αντιδραση που εισπραττω απο τους περισσοτερους, αλλα δεν πειραζει! Η φαση και μονο ειναι που μετραει! :D

amalthia είπε...

έλα βρε....πότε σου είπα να μην πήγαινες?!

και πες ότι στο πα! όχι πες!!
τι? θα με άκουγες?
(σου βγάζω γλώσσα τώρα και στο περιγράφω γιατί σιχαίνομαι τα νοηματάκια,τελίτσες,p,χαμογελακια με παρενθέσεις κλπ κλπ)

Parakmiako Ergaleio είπε...

Πες και ποιος είσαι στις πικς!

panos srpk είπε...

MMMMM
Σωστο κι αυτο! Απλα ειχα ανεβασει και μια αλλη αναρτηση στην οποια ειμαι εγω στα χιονια και πιστευα με καταλαβαινουν πλεον!
Ειμαι αυτος με τα πρασινα!

Parakmiako Ergaleio είπε...

X-) Γεια σου πράσινεεεεε!

panos srpk είπε...

Πρασινος Power Ranger παρακαλω!