12.4.10

Μινι χρονικα vol.2 [με μια δοση τσαντιλας]


Ξυπνησα μες στη καλη διαθεση. Γιατι ξεκιναει σχολη μετα απο 15 μερες και το εχω παρει αποφαση, ειναι τωρα ή ποτε. Ξυπνησα λοιπον στις 9. Ανοιξα το πι σι, ηπια καφεδακι και χωρις αγχος ξεκινησα. Ναι, θελω να ξεκιναω αφου εχω πιει το καφεδακι μου αραχτος. Γιατι εχω καταληξει οτι οταν ξεκινας τη μερα χωρις αγχος, τοτε και η υπολοιπη ειναι χωρις αγχος.
Ε τεσπα, φτανω στη σχολη και τι βλεπω? Πολλοι συμφοιτητες μαζεμενοι εξω απ'την πυλη. ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΑΛΗΨΗ. Γιατι? Γιατι φυλακισαν καποιον αναρχικο λενε. Υπο αλλες συνθηκες θα ελεγα οκει, με το δικιο τους. Αλλα ο νεος νομος ειδικα για την Αρχιτεκτονικη, προβλεπει οτι ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΕΣ ΘΑ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ, ασχετα με τις καταληψεις ή τις γενικες συνελευσεις.
Μεχρι τωρα, ολες οι εξεταστικες αργουσαν να ξεκινησουν, λογω των καταληψεων. Φετος ομως, θελει δεν θελει, αρχιζουμε στην ωρα μας. Και αναρωτιεμαι, πως στο διαολο θα γινει η κωλοεξεταστικη με τοσες μερες που χασαμε? 4 Ιουνιου ξεκιναμε. Αντε να εχεις μεχρι τοτε υλες για να ξερεις τι θα διαβασεις απο βιβλια τριακοσιων σελιδων. Απο εργασιες, οκει, κατι κανεις αλλα ποσες παρουσιασεις πρεπει να χασεις, να φτασεις στην τελευταια [χωρις να εχεις δειξει την εργασια σου πριν το τελικο σταδιο] και να σου πουν οτι ειναι λαθος? Τοτε καλυτερα να προετοιμαστεις για να ξεπερασεις τον Κεντερη σε ταχυτητα.
Εγω τσαντιστικα περισσοτερο απ'ολους γιατι καταφερα να κανω καποιες επαφες με καθηγητες, μπας και μαθω συγκεκριμενα τι πρεπει να διαβασω ή να κανω για το καθε μαθημα. Εκανα τις επαφες, μπας και ξεφυγω απο την μπουρδελοκατασταση των χρωστουμενων και ξεμπερδεψω μια και καλη με τη σχολη. Τελειωνω φετος υποτιθεται. Αλλα...
Με την ομαδα μου αποφασισαμε να συνεχισουμε την εργασια μας, ο,τι και να γινει. Και απο Πεμπτη [που θα ανοιξει παλι η σχολη κι αν] βλεπουμε.
Αφου ξεπερασα το πρωτο ψυχολογικο σοκ, ακολουθησα κατι παιδια για καφε, στο καφενειο της Ναυαρινου. Και καταληξαμε με τα ποδια στον Εθνικο Κηπο, για βολτα και αραγμα. Τα νευρα μου εξαφανιστηκαν και απολαμβανα τη συζητηση μας μπροστα απ'τη λιμνη. Τετοιες στιγμες θελω! Να κανεις κατι μικρο και ομορφο και να ξεχνας τις τσαντιλες! Και ως γνωστον οι τσαντιλες δεν κανουν καλο στην υγεια...
Ειχα να παω στον κηπο απο τοτε που ημουν 10 χρονων. Οποτε εχα παραπανω κινητρο για να απολαυσω την βολτα. Το μονο που με απογοητευσε ηταν οτι δεν ειχε παπακια. Ειτε δεν υπαρχουν πλεον [13 χρονια ειναι αυτα!] ειτε σπανιζουν...

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μεγάλο πρόβλημα οι εξεταστικές όταν γίνονται καταλήψεις. Καλά θα κάνεις και θα συνεχίσεις με την ομάδα σου. Περνώντας τόσο ωραίες στιγμές, δε θα ήθελες να σου δανείσω το φωτογράφο που θα αγοράσω;;

Εδώ Αυτή

panos srpk είπε...

Χαχαχαχαχαχα
Αν ειναι διασημος με πολλα εξωφυλλα και αμετρητες επιμελειες σε portfolios, τοτε αμε! Αλλιως να ναι καλα το φιλαρακι μου με την σουπερ επαγγελματικη του φωτογραφικη των 2.000+ ευρω!

Froso M. είπε...

Toulaxiston den ekatses na skaseis. Me to kalo kai ptyxiouxos fetos!

panos srpk είπε...

Φετος???????? Μπαααααααααα
Αν επερνα πτυχιο φετος δε θα καθομουν εδω να σας τα πριζω με τις βλακειες μου! Χα!

Ανώνυμος είπε...

Τι έτος είσαι; Πάντως μη βιάζεσαι να βγεις εκτός σχολής. Εγώ έλεγα πότε θα τελειώσει αυτό το καρκίνωμα και τώρα σκέφτομαι τι ωραία που θα ήταν αν ήμουν ακόμη φοιτήτρια..

Γιώργος Τ. είπε...

Απαπα.. Φοιτητής στην Αθήνα είναι ότι χειρότερο από τέτοια θέματα.. Εγώ ήμουν στην Χαλκίδα και στα 5 μου χρόνια δεν είχε κλείσει ούτε μία μέρα!!!
Καλά ξεμπερδέματα εύχομαι!

panos srpk είπε...

@ Αυτη: Δεν βιαζομαι με την καμια να ξεμπερδευω αλλα εχω κατι τυπους που μου τα κανουν τσουρεκια... Εξαλου 2 χρονακια ακομη τα εχω καπαρωσει! Εχω δεσμευτει κιολας ενα σχεδιαστηριο στην t12! [αιθουσα εργαστηριου ειναι για οσους δεν καταλαβαν!] :D

@ Γιωργος: Η ευχη σου ειναι εγγυηση! Ευχαριστω λοιπον! Και μπαι δε γουει εχει φαση η ολη φαση του φοιτητιλικιου στην Αθηνα! [οχι οπως στην Σαλονικα αλλα νταξει!] ;)

mahler76 είπε...

Φίλε sos αν το βλέπεις αυτό. Έκλεισε πάλι το μπουρδέλο??? δεν πήγα σήμερα και αύριο έχω μάθημα μην πάω τσάμπα :)

panos srpk είπε...

Mahler, μολις μου εστειλαν σε μηνυμα sos-sos ελα αυριο στο εργαστηρι, ανοιξε η σχολη. Οποτε θα παω αναγκαστηκα

Vipera Lebetina είπε...

Τώρα με την κρίση Sarper θα πείνασε κανένας και θα τα πήρε να τα φάει... Το έχω δει και αυτό! Και μια φορά ήταν ένας γέρος που είχε μια δεξαμενή, έριχνε μέσα ψάρια και έριχνε πετονιά! Ακυρος..!!

panos srpk είπε...

Ωχ τι εκανε ο ακυρος??? Αυτο που ειπες αντικατοπτριζει την κατασταση τη σημερον εποχην... Παει, καηκαμε.

mahler76 είπε...

Thanks man :)

Pink_Fish είπε...

Τα παπάκια στον Κήπο τα θυμάμαι κι εγώ, όντας αρκετά μεγαλύτερη από σένα :) Έχω κι εγώ χρόνια να πάω, θα ήθελα να ξαναπάω μόνο και μόνο για να δω πως ειναι τώρα, τότε ήταν πολύ όμορφα, ή τουλάχιστον έτσι μου φαινόταν γιατί ήμουν παιδί