10.3.11

Χώσε και σώσε vol.1


Βρίσκομαι στο κρεβάτι μου και ύπνο δεν έχω. Πέρασαν απ'το μυαλό μου γεγονότα και φάσεις, από γαμάτες και τέτοια μέχρι για τον πούτσο και τέτοια. Ήρθε στο μυαλό μου μια συνομιλία που είχα με μια φίλη μου, νωρίτερα σήμερα. Τι λέω τώρα, βασικά πολλές συνομιλίες ήρθαν στο μυαλό μου.
Και μετά σκέφτηκα που στο διάολο πάμε. Αρκετοί, αν όχι όλοι, είμαστε για πολύ χώσιμο. Κι εγώ θέλω το χώσιμό μου, το παραδέχομαι, αλλά το αφήνω σε άλλους να μου τα χώσουν, μπας και ξυπνήσω απ'τον πνευματικό ύπνο μου.
Παρακάτω θα ρίξω λίγο χώσιμο σε κάποια πολύ γαμάτα άτομα για μένα. Τους τα χώνω αλλά στην τελική τους αγαπώ διάολε. Είναι γαμάτα για μένα αλλά κανείς δεν είναι τέλειος κι επειδή ούτε εγώ είμαι, όποιος μου κάνει στο τέλος το χώσιμο που μου αξίζει, κερδίζει τα ρίσπεκτ μου.

Είναι μια φίλη μου η οποία έχει εξαφανιστεί τελείως. Ναι, είναι με έναν τύπο και οκ δεν με αφορά αλλά το ποτήρι ξεχείλησε. Όπου κι αν πάει, βρίσκεται κι αυτός. Όπου κι αν τη δω, βλέπω κι αυτόν. Όποιον και να γνωρίσει, θέλει να του γνωρίσει τον δικό της. Όπου κι αν κάτσει, κάθεται κι αυτός. Ρε παιδιά ξεκολάτε επιτέλους. Ούτε ο Ρωμαίος με την Ιουλιέτα δεν τα έκαναν αυτά.
Στην αρχή βέβαια ήταν ένα τυπικό ζευγάρι. Αλλά στην πορεία το πράγμα ξέφυγε. Ρε κοπελιά πάψε να δηλώνεις σε όποιον γνωρίζεις "κι από δω το αγόρι μου", λες και θέλεις να δείξεις ότι έχεις γκόμενο ή φοβάσαι να σε φάνε. Και πάψε να τον κοιτάζεις χαριτολογώντας και να τον ταίζεις κάθε φορά που είσαι σε μια παρέα. Εδώ είμαστε παρέα ρε, όχι ζευγαράκια. Ό,τι κι αν κάνετε όταν βρίσκεστε οι δυο σας είναι δικό σας θέμα αλλά όταν βρίσκεστε έξω, να συμπεριφέρεστε νόρμαλ. Όλες αυτές οι αγάπες και τα γλυκανάλατα θα σας οδηγήσουν στην βαρεμάρα. Να το θυμάσαι και αν έρθεις μετά να με ψάχνεις και να μου κλαίγεσαι, τότε εγώ χέστηκα. Δεν φταίω εγώ που χάθηκες. Σου έλεγα εκείνο και το άλλο όταν χώρισες με τον πρωήν σου, πίστεψα ότι άλλαξες γιατί άλλη κοπέλα ήσουν πριν κι άλλη μετά, σου έλεγα μπράβο που βρήκες κάποιον τύπο για να περνάς καλά και τώρα τι? Χέσε μας ρε. Μη σου πω κιόλας ότι κρυφά με γουστάρεις και το έχω καταλάβει, δεν είμαι μαλάκας. Πόσες φορές ντρεπόσουν να με αγκαλιάσεις και φιλήσεις σταυρωτά μπροστά σε κάποιον τύπο? Πόσες φορές μου έκλεινες το μάτι πονηρά? Και πόσες φορές έλεγες χαζοχαρούμενα "α, όχι είσαι φίλος μου, χιχιχι" όταν σε πείραζα αθώα? Αλλά στα αρχίδια μου, όταν σε γνώρισα με απέρριψες "γιατί δε σε ξέρω καλά" και τώρα που με ξέρεις, με θέλεις κι ας μην το παραδέχεσαι? Πάλι χέσε μας ρε.
Έχω την εντύπωση ότι η φίλη μου αυτή έχει επηρεαστεί τόσο πολύ από μένα που ενώ στην αρχή έκανε πάνω κάτω τα ίδια πράγματα που έκανα, τώρα σαν από αντίδραση, κάνει τα ακριβώς αντίθετα απ'αυτά που θα έκανα... Βασικά ξέρω ότι αυτά που κάνει τώρα δεν τα κάνει επειδή τα θέλει κατά βάθος, αλλά επειδή ο τύπος της έκανε πλύση εγκέφαλου. Προσπάθησα να της το πω εμμέσως αλλά μπα. Στην κοσμάρα της. Ερωτοχτυπημένη σου λέει μετά. Έτσι ήσουν και με τους πρωήν σου και σε γάμησαν στο τέλος.
Μου χρωστά πολλά νομίζω. Ναι ρε, είμαι τόσο γαμάτος που μου χρωστάς. Κάποια στιγμή θα το καταλάβεις.

Είναι μια άλλη φίλη μου που ενώ στην αρχή, τουλάχιστον τους πρώτους μήνες που τη γνώρισα, μου είχε δώσει την εντύπωση της κοπέλας που περιγράφω πιο πάνω. Ερωτοχτυπημένη μέχρι αηδίας. Αλλά βγήκα ψεύτης και της βγάζω το καπέλο. Οκ, είναι ερωτοχτυπημένη μιας και είναι με ένα πολύ καλό παιδί που την αγαπά και τον αγαπά, αλλά έχει θέσει αυστηρά όρια. Βγαίνει όπου γουστάρει, ντύνεται όπως γουστάρει, μιλάει με όποιον γουστάρει. Γιατί ξέρει ποιά είναι και τι θέλει. Θέλει αυτόν και μόνο και όλα τα υπόλοιπα είναι απλά χαβαλές. Ποτέ δεν μπερδεύει τις φιλικές σχέσεις με τα ερωτικά, με εκείνον δηλαδή. Πάντα μοιράζει το χρόνο ανάμεσα σε φίλους και αίσθημα, εκτός βέβαια απ'τη δουλειά και τη σχολή. Με λίγα λόγια είναι ένα πολύ ερωτοχτυπημένο ζευγάρι αλλά με σαφέστατα όρια στη ζωή του καθενός. Μάλλον γι'αυτό την λατρεύω τούτη τη φίλη μου. Γιατί είναι ένας τύπος που ξέρει τι θέλει, έχει τόσο εγωισμό όσο χρειάζεται για να κάνεις αυτό που γουστάρεις χωρίς να ξεφεύγεις, είναι τόσο κωλόπαιδο όσο χρειάζεται για να πέρνεις αυτό που θέλεις. Aλλά ρε συ, κόψε και κάτι. Έχεις γίνει πολύ απόλυτη με κάποια πράγματα και πιστεύεις ότι επειδή αυτό είναι έτσι, τότε έτσι είναι. Ρε συ, στην εποχή μας τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται. Και άσε μερικά παραθυράκια, μονίμως τα έχεις κλειστά. Κι επιπλέον μην γίνεσαι τόσο παρεξηγισιάρα όταν σου αρνούμαστε κάτι. Είπαμε, έχεις εγωισμό, αλλά μέχρι εκεί.
Παρόλα αυτά όμως, της χρωστάω πολλά, μιας και κάποια πράγματα μου τα έμαθε εκείνη. Κρίμα που έχει αγόρι. Και όχι δεν θα την κλέψω γιατί ο τύπος είναι πολύ γαμάτος και τη λατρεύει μέχρι θανάτου. Γαμώτο.

Είναι ένας φίλος μου που μου θυμίζει πολύ τον εαυτό μου στην ηλικία του. Δε θα μπορούσα να βρω άλλον τύπο που να θυμίζει έντονα εμένα παλιότερα. Είναι λοιπόν ένας τύπος με γαμάτο χαρακτήρα, βγάζει μια γαμάτη προσωπικότητα και όλοι τον συμπαθούν αλλά μέχρι εκεί. Τον συμπαθούν για τα αστεία που λέει, για τον χαβαλέ που αποπνέει. Αλλά καμιά δεν τον γουστάρει. Μάλλον τον γουστάρουν αλλά ο φίλος δεν κάνει τίποτα κι έτσι το όλο πράγμα μένει στο ντουλάπι. Φταίει κάποιο κόμπλεξ? Φταίει η χαμηλή αυτοεκτίμηση? Φταίει κάτι άλλο? Ρε φίλε, αφού είπαμε, είσαι γαμάτος τύπος και έχεις μια προσωπικότητα τέτοια, ικανή να κάνει κοπέλες να λιώσουν. Οκ, μου θυμίζεις εμένα παλιότερα που έτρωγα τις χυλόπιτες τη μια μετά την άλλη αλλά ρε συ, είσαι ικανός για πολλά περισσότερα. Κοίτα να δεις, κάποια στιγμή θα καταλάβεις ότι αν χρησιμοποιήσεις την προσωπικότητά σου σαν όπλο, όλα σου έρχονται χωρίς καν να κουνήσεις το δαχτυλάκι σου. Μην κοιτάς εμένα τώρα που περνάω μια φάση δικιά μου, μια φάση απόλυτης βαρεμάρας για όλα και όλους. Απλά εγώ ξέρω ότι θα επιστρέψω. Είχες τη στιγμή σου με μια τύπισσα και την φάσωσες κιόλας και με το δίκιο σου τσαντίστηκες μετά για τη μαλακία που σου πέταξε στο τέλος. Ηλίθια είναι η τύπισσα. Γάμα την, υπάρχουν κι άλλες. Μόνο σε ένα πράγμα έκανες κι εσύ μαλακία ρε φίλε. Η τύπισσα σου είπε να πάτε σπίτι σου κι εσύ νόμιζες ότι το πάτε βιαστικά. Ρε φίλε, για γαμήσι ήταν η τύπισσα. Δεν πειράζει, έτσι ήμουν κι εγώ παλιά, θα έρθει η στιγμή που θα κλείσεις πολλά σπίτια.
Αυτό το φιλαράκι λοιπόν είναι σαν το μικρό μου αδερφάκι. Που θα καταλήξει γαμάτος τύπος σαν εμένα. Όχι που δεν είναι ήδη δηλαδή. Φτάνει να μην σκέφτεται τόσο πολύ όπως εγώ, τρομάρα μου δηλαδή.

Είναι κι ένας άλλος φίλος μου που μάλλον χάρη σε αυτόν έμαθα να έχω ελπίδες για το μετά. Δεν έχω και πολλά να πω για εκείνον γιατί περισσότερα μου έμαθε παρά του έμαθα, θα πω κάτι μόνο. Ρε φίλε πρόσεχε τον έρωτα, είναι ύπουλος μερικές φορές. Οκ, χώρισες μια κοπέλα επειδή δεν πήγαινε άλλο αλλά έπρεπε να το είχες κάνει νωρίτερα. Και τώρα που έχεις άλλη κοπέλα, πρόσεχε τα νώτα σου γιατί δε θα ξέρεις από που θα σου έρθει τι. Χαίρομαι πραγματικά που με εμπιστέυτικες και ελπίζω να έχεις ανοιχτό μυαλό και να μην αφήσεις καμιά να επηρεάσει την κρίση σου. Αχ, τι ύπουλο πράγμα αυτός ο έρωτας... Είναι ικανός να χτίσει ή να γκρεμίσει σπίτια.
Με αυτόν τον τύπο πήγαμε στο δημοτικό, στο γυμνάσιο, το λύκειο, άσχετα αν έχουμε λίγα χρόνια διαφορά, μόνο πανεπιστήμιο δεν πήγαμε μαζί. Αν και αναρωτιέμαι τι θα γινόταν αν πηγαίναμε στο ίδιο. Μάλλον ξέρω τι θα γινόταν. Δε θα ήμουν εδώ στο μπλογκ τον τελευταίο χρόνο να γράφω μαλακίες. Αυτός ο τύπος λοιπόν είναι ο μεγάλος αδερφός μου.

Είναι και άλλοι πολλοί που κάλλιστα θα μπορούσαν να μπουν στη λίστα μου για λίγο χώσιμο αλλά δεν αξίζει. Είναι έξω απ'τον πολύ στενό μου κύκλο και αδιαφορώ παντελώς. Θα γράψω για εκείνους κάποια στιγμή αλλά μέχρι τότε... Ας κάνει ο καθένας του κεφαλιού του. Δεν με ενδιαφέρετε όπως κι εσάς δε σας ενδιαφέρει τι κάνω. Θα γίνω το κωλόπαιδο που έλεγα στην προηγούμενη ανάρτηση, με τον εγωισμό που χρειαζόμαστε, αλλά όχι για τα παραπάνω άτομα. Οι υπόλοιποι, καλημέρα σας. Χα!

21 σχόλια:

Marouli είπε...

Καλημερα!! Ωρα τα ειπες-τα εχωσες.. Εγραψες πολλα που εχω στο μυαλο μου αλλα δεν δυναμαι να τα γραψω.. Να γινεις το κωλοπαιδι του αιωνα σου ευχομαι γιατι στον επομενο θα γινω εγω χαχαχα!!

Μαρουλοφιλακια!

Athens Girl είπε...

Άσε τον κόσμο να χαρεί, ίσως υπερβαλεις...
Θα μάθει, θα πάθει, θα ξαναφάει τα μούτρα του/της κι ίσως δεν καταλάβει τίποτα, ίσως όμως και κάτι να διορθωθεί...

next_day είπε...

απο όλα αυτά κρατάω κάτι που είπες στην αρχή...να τα χώνεις σε αυτούς που αγαπάς! Μόνο τότε τελικά έχει κάποιο νόημα! Και με αυτήν σου την ανάρτηση μου έδωσες το κουράγιο να πάω να ξεχέσω κάποια πολύ πολύ αγαπημένη για την μέγιστη πατατιά που έκανε!
Σε φιλώ!

Ανώνυμος είπε...

αγαπα τους φίλους σου με τα ελαττώματα τους, διαφορετικά κόψε πέρα!

Μυγα τσε τσε σε τσίμπησε και σε ενοχλουν τα πάντα;

Ακομη και μεσα απο το χωσιμο που εκανες, φαινεται πως καθε ανθρωπος ειναι απολυτα διαφορετικος!

Ελπίζω να μη σου μοιασει κανεις και να μην μοιασεις σε κανεναν. Ειναι πιο ωραια ετσι!

Η φιλη που κόλλησε με τον αλλο, οταν χωρισει θα κλαιει με μαυρο δακρυ γιατι θα ειναι μονη της!

Αυτα

φιλια και χαλαρωσε αγαπουλα

δεν αξιζει

Mak. είπε...

την πρωτη με τα γλυκαναλητα, δε τη συμπαθησα. πολυ ροζ συννεφο και θα φαει τ μουτρα της, αλλα τοτε θα ξερει..απο τ λαθη μας μαθαινουμε!
παμε να σπασουμε τα μουτρα μας και αυτο το "θα γινω κωλοπαιδο" το λατρευω!!
γινεε γινε και πες σε κανεναν να στα χωσει ;)

panos srpk είπε...

Marouli
Πολλοί θέλουμε να πούμε αυτά που σκεφτόμαστε αλλά δεν τολμάμε.
Όμως σκέψου ότι αυτός που τολμά αποκτά στο τέλος το σεβασμό. Γιατί τόλμησε!

panos srpk είπε...

Athens Girl
Αφήνω τον κόσμο να χαρεί, στο κάτω κάτω αδιαφορώ για όλα αυτά, αλλά τα άτομα που αξίζουν την αγάπη μας, αξίζουν λίγο χώσιμο. Γιατί ξέρουν ότι το κάνεις από αγάπη. Άλλο να τα χώνεις σε γνωστούς και άγνωστους, θα σε θεωρήσουν μαλάκα.

panos srpk είπε...

Next Day
Στα άτομα που αγαπάς, δεν υπάρχει θέμα παρεξηγήσεως με λίγο χώσιμο. Κι εμένα μου τα χει χώσει μια πολύ καλή μου φίλη και στο τέλος μόνο να την ευχαριστήσω μπορούσα γιατί μου άνοιξε τα μάτια.
Έτσι πρέπει...

panos srpk είπε...

Coula
Χαχαχα
Κοίτα να δεις... Ναι, ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός και πρέπει να τον αγαπήσουμε με όποια ελαττώματα κι αν έχει. Αλλά αν κάνεις πως αδιαφορείς τελείως για τα άτομα αυτά που αγαπάς, δε θα φαίνεται ψεύτικο? Δε θα φαίνεται ότι δεν τον αγαπάς πραγματικά?
Και στο κάτω κάτω εγώ τα έχωσα, έγινα ντομπρός κι από δω και πέρα ο καθένας ας κάνει ό,τι του καπνίσει. Εγώ είμαι ο ίδιος που είμαι πάντα.

panos srpk είπε...

Μak
Οκ, δεν την συμπάθησες την πρώτη αλλά η αλήθεια είναι ότι άμα τη γνωρίσεις καλά, θα δεις ότι είναι γαμάτο άτομο. Απλά όπως πολλοί, παρασυρόμαστε εύκολα από κάποιες καταστάσεις και γινόμαστε "εκτός εαυτού"
Και ναι θα γίνω κωλόπαιδο και προκαλώ όποιον μπορεί να μου τα χώσει!

iliokamenos είπε...

τουλάχιστον ξαλάφρωσες;

panos srpk είπε...

Nαι. Πολύ θα έλεγα.

Ο Αλχημιστης είπε...

Αδερφε πραγματικα με εχεις μπερδεψει. Δεν ξερω αν πρεπει να μισησω η να εκτιμησω το blog σου. Γραφεις τοσο πυκνα και ακαταστατα με ενα ιχνος αλαζονειας και σκληροτητας που δυσκολα βρισκει κανεις. Και αυτο μαλλον καλο ειναι παρα κακο. Και μαλλον ρεπω να εκτιμησω το μπλογκ σου.Παντα ειμαι καχυποπτος με ανθρωπους που το παιζουν αλτρουιστες και εσυ δεν φαινεσαι να εισαι κατι τετοιο.

Στο θεμα της αναρτησης σου τωρα. Και εμενα μου εχει τυχει ενας φιλος που με το που εκανε σχεση εξαφανιστηκε απο την παρεα και οταν εμφανιζεται που και που φερνει μαζι το εταιρο ημισυ του το οποιο κατα διαβολικο τροπο σιχαινονται ολοι στην παρεα. Και ετσι εξαφανιστηκες σιγα σιγα απο τις ζωες μας. Κοιτα ειναι πολυ καλο να μπορεις να αφηνεις καποιον που αγαπαςνα φυγει. Ειναι υγειες νομιζω. Χωρις πικρα, χωρις πονο χωρις ντροπες. Απλα τον αφηνεις. Του αναγνωριζεις την ελευθερια να κανει οτι γουσταρει ασχετα απο εσενα. Και αυτο ειναι σεβασμος στην ελευθερια του αλλου. Δεν γουσταρεις οπως παει η κατασταση? Τον αφηνεις να αποσυρθει. Στην σπαει? Του μιλας και αν οδηγηθεις σε αδιεξοδο τον αφηνεις να φυγει. Απο οτι εχω καταλαβει αυτο κανεις και ειναι κατι που δεν το βλεπεις συχνα!
Αυτα προς το παρον. Θα τα λεμε πιο συχνα.

Την καλησπερα μου.

kat. είπε...

πω - πω..
ξέρεις τι νομίζω; πως θα ήθελα να είσαι φίλος μου. για να μου τα χώσεις.. νομίζω πως οι δυο κολλητοί μου -ο χάρης και ο μάκης- με αγαπούν πολύ για να με βάλουν κάτω και να μου πουν "είσαι πολύ ηλίθια κοριτσάκι μου/μας που ασχολείσαι με όλα τα καμμένα κωλόπαιδα και δεν αφήνεις τον μ. να σε κερδίσει..".
συμφωνώ!
τα λέμε σε εκείνους που έχουν μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά και την παρέα μας!!!
πάντα αυτό να κάνεις!!

panos srpk είπε...

Αλχημιστή φίλε μου
Καταρχήν σε ευχαριστώ για το σχόλιο σου. Πάντα μου άρεσαν τα σχόλια με περιεχόμενο, σαν το δικό σου.
Ναι, είμαι σκληρός και βγάζω μια αλαζόνεια αλλά η αλήθεια είναι πώς το σκέφτηκα αρκετά πριν γράψω την ανάρτηση και κατέληξα ότι αν δεν είμαι σκληρός στους άλλους τότε θα μου φερθούν σκληρά και αλαζονικά και σε παλιότερες φάσεις, μου κατέβαζαν το ηθικό και την αυτοπεποίθεσή μου. Οπότε αυτό που χρειαζόμουν ήταν να γίνω κι εγώ σκληρός, να μου φύγει ένα βάρος κι έπειτα όλα να ξαναγίνουν φυσιολογικά.
Ίσως σου ακούγονται λάθος αυτά που λέω αλλά έτσι πιστεύω.
Και δεύτερον συμφωνώ ότι ό,τι αγαπάς πρέπει να το αφήνεις να φύγει. Εγώ όμως αυτό που θέλω από μένα είναι να τα λέω χύμα, με την έννοια πώς θέλω να λέω αυτό που σκέφτομαι κι όχι να το κρατάω μέσα μου, τουλάχιστον έτσι νιώθω αληθινός κι ας είμαι λάθος.
Προτιμώ να βγάζω τον αληθινό μου εαυτό με αυτά που λέω παρά τον ψεύτικο εαυτό μου με αυτά που δεν λέω...
Από κει και πέρα ο καθένας νομίζω θα είναι ικανός να κρίνει με βάση τα θέλω του.

Και πάλι σε ευχαριστώ.

panos srpk είπε...

Kat
Χαχαχα
Ε μα άμα δεν υπάρχει και λίγο χώσιμο σε αυτούς που αγαπάς, τότε πώς ο άλλος θα είναι ικανός να αναπτύξει απόψεις? Αν είσαι όλο αγάπες στους άλλους τότε ο άλλος θα νομίζει ότι όλα όσα κάνει είναι σωστά... Είναι?

Clem Lumen είπε...

Συμφωνω στο οτι πρεπει να ξυπναμε που και που, οπως συμφωνω και με αυτο που ανεφερε ο αλχημιστης... οταν καποιος σου τη σπαει για παραδειγμα, του μιλας και αν τα λογια σου χτυπησουν σε τοιχο απλα τον αφηνεις να φυγει, και ειναι οντως κατι υγιες. Κυκλους κανουν οι ανθρωπινες σχεσεις. Αλλος ερχεται, αλλος φευγει, σπανια καποιος μενει για παντα.
Νομιζω πως σε καποια αναρτηση μου παλιοτερα ειχα αναφερει για μια παρομοια περιπτωση φιλης που πλεον εχει χαθει γιατι εμφανιστηκε μια σχεση στη ζωη της. Δεν τον χωνεψα απο την αρχη αλλα οχι επειδη ειναι το αγορι της, αλλα σαν ανθρωπο. Και λεω ειναι, γιατι ακομα τα εχουν και ακομα ειναι κολλημενοι και σιχαινομαι αυτη την ανωριμοτητα που βγαζει η σχεση τους. Της μιλησα ηρεμα, ακουσε οσα ειχα να πω, και υστερα απομακρυνθηκαμε αρκετα, την αφησα να απομακρυνθει γιατι ο καθε ανθρωπος κανει τις επιλογες του.
Καμια φορα ο,τι και να πεις εσυ, οσα και να χωσεις, δεν εχει σημασια, χρειαζεται και η ελευθερια των επιλογων.. Να φαει και λιγο τα μουτρα του ο αλλος, να μαθει απο τα λαθη του... Οι φιλοι ειναι φιλοι γιατι οταν ο αλλος πεσει, θα του απλωσουν το χερι να σηκωθει.


Πολυ ωραια αναρτηση, με εβαλε σε σκεψεις... Ευχαριστω!

Σε φιλω:)

panos srpk είπε...

Free Spirit
Εγώ σε ευχαριστώ. Πολύ ωραίο το σχόλιο σου. Και περισσότερο μ'άρεσε εκεί που είπες "της μίλησα, άκουσε όσα είχα να πώ". Κι ας κάνει την επιλογή του ο άλλος.
Μάλλον αυτό φοβόμαστε οι περισσότεροι, δηλαδή με το να μιλήσεις, νομίζεις ότι αυτόματα ύψωσες ένα τείχος ανάμεσα σε σένα και στον άλλον.
Αλλά μάλλον ξέχασα ότι αν η φιλία είναι δυνατή, τότε το τείχος κάποια στιγμή θα γκρεμιστεί...

Φιλιά και σε σένα.

Ανώνυμος είπε...

http://anisixos.blogspot.com/2011/03/blog-post_13.html

ΟΜΑΔΑ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ

Parakmiako Ergaleio είπε...

Me to pou diavasa to post sou arxisa na kanw ki egw ta dika mou xwsimata...paromoies skepseis gia files, filous, gnwstes kai gnwstous.
Katalhgw sto eksis: Den mporoume oloi na tairiaksoume poly me olous + oute fysika na antilifthoume poly kala o enas ton allon. Ligoi kai kaloi einai telika autoi pou menoun kai den mas zalizoun t'arxidia..

panos srpk είπε...

Parakmiako Ergaleio
Άπειρος κόσμος κι όμως οι πολύ κοντινοί μας άνθρωποι είναι μόνο μια βαρκούλα στον ωκεανό της λαοθάλασσας.