23.4.11

Εβδομάδα πάθων


Υπάρχουν φορές που ερχόμαστε αντιμέτωποι με κρυφά πάθη του παρελθόντος. Πάθη κρυφά που πέρασαν για τους τάδε λόγους. Πάθη απ'το δημοτικό, το γυμνάσιο, το λύκειο. Κι όμως εκείνα τα καταραμένα πάθη επιστρέφουν κάποια στιγμή για να σου θυμίσουν ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει. Εκεί που προχωράς τη ζωή σου αμέριμνος, τσουπ, το κρυφό εκείνο πάθος που σε αναστατώνει και τα πάντα μέσα σου γυρνάνε ανάποδα.
Ξυπνάς ένα όμορφο πρωινό, η μέρα φαίνεται υπέροχη με ντάλα ήλιο και ένας μεσημεριανός καφές επιβάλεται και τσουπ, αναστατώθηκες. Το κρυφό σου πάθος απ'το παρελθόν κατά τύχη βρέθηκε στην παρέα και τα πάντα έμοιαζαν με ένα πισωγύρισμα. Κάτι σαν τα φαντάσματα των πρωήν, όπως και στην ομώνυμη ταινία, μόνο που δεν υπάρχουν πρωήν, αλλά πάθη. Και αναγκάζεσαι να αναθεωρήσεις. Προχωράς τη ζωή σου, έχεις τα δικά σου και το μυαλουδάκι αναγκάζεται να επιστρέψει σε ένα καταραμένο πάθος που είχες όταν έβγαζες τις πρώτες τρίχες στο πούτσο/μουνί σου. Θέλεις να προχωρήσεις αλλά έχεις σκαλώσει. Γαμάτα δηλαδή.
Ναι, καλά καταλάβατε, πρόκειται για τον σχολικό έρωτα που δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ κι από τότε σου έμεινε η απορία. Τι θα γινόταν άραγε? Αλλά αντί να κάθεσαι να το ψειριάζεις, προχώρησες, ερωτεύτηκες άλλους, ξύρισες το πούτσο/μουνί σου, έκανες σεξ μαζί τους και τώρα τι? Τα χρόνια πέρασαν, αλλάξατε και οι δυο, γίνατε πολύ πιο όμορφοι, πολύ πιο εμφανίσιμοι, κούκλοι δηλαδή, απεκτήσατε εμπειρίες, ξέρετε τι θέλετε. Αλήθεια, ξέρετε? Τι γίνεται δηλαδή αν εκείνο το πάθος σου δεν είναι στο στυλ σου αλλά παρόλα αυτά κάτι μέσα σου καίγεται? Εγώ δεν είμαι και πολύ σίγουρος. Κανείς δεν είναι και πολύ σίγουρος. Γαμάτα δηλαδή. Εβδομάδα πάθων σου λέει μετά...

ΥΓ: Καλό Πάσχα τέκνα μου!

34 σχόλια:

!sweety! είπε...

Μα μέσα στο μυαλό μου βρίσκεσαι;;;;Ερωτώ!!!!

Και επειδή έζησα κάτι παρόμοιο θα σου κάνω την ερώτηση που έκανα και στον εαυτό μου:μήπως όλα είναι ένα αποθυμένο στην προκειμένη περίπτωση;
(Βέβαια η απάντηση που έδωσα εγώ ήταν:ΟΧΙ)

Πολύ μπερδεway αυτές οι καταστάσεις και δεν τις μπορώ.Ειδικά όταν γίνεται ένα τρίγωνο(και όχι των Βερμούδων)και δεν ξέρεις πού να πας!

Να ευχηθώ καλό Πάσχα,καλή Ανάσταση και με το καλό να βρεθεί λύση και στο μπέρδεμα!
Καλημέρα!

Amelie είπε...

Σου είπα, η κατάλληλη λέξη είναι γάμα-τα κι όχι γαμάτα! Να φανταστώ ότι κάποιο φάντασμα πρώην στοίχειωσε κι εσένα; Νομίζω πως όλοι το παθαίνουμε πάντως (όλος ο κόσμος ο καλός έχει και κάποιον πρώην που είτε τον είχε βασανίσει και κόλλησε είτε τον θυμάται και θέλει να κάνει πάντα ριφρές).

panos srpk είπε...

Sweety
Δεν είμαι στο μυαλό κανενός, αλήθεια. Αλλά παίζει να είμαι συγχρονισμένος, χαχα
Στο θέμα μας τώρα, όντως πολύ μπέρδεμα. Δε νομίζω να είναι απωθημένο. Και να είναι όμως, γιατί να το σκεφτόμαστε πολύ? Κι αν? Κι αν δεν? Βαρέθηκα να σκέφτομαι...

Καλημέρα και σε σένα [όπως βλέπεις, δεν έχω ύπνο...]

panos srpk είπε...

Αμέλια
Σου είπα, δεν είναι ακριβώς φάντασμα πρώην. Παρολίγο φάντασμα πρώην θα το έλεγα. Χαχα
Αλλά νομίζω άλλο ένας κοινός πρώην κι άλλο ένας ξεχωριστός άνθρωπος. Σε περίπτωση που δεν το κατάλαβες, μίλησα για κρυφό πάθος και όχι για πρώην σκέτο.

Clem Lumen είπε...

Κρυφό πάθος? Δεν ήξερε δηλαδή εκείνη τίποτα?

Για την ακριβεια, τι σε κραταει πισω τωρα?


(ενα σχολιο ολο ερωτησεις:P)
Καλο Πάσχα Πανούλη μου, φιλιά

zoza είπε...

πολύ πολύ επίκαιρη ανάρτηση,όλοι με τις επιστροφές μας σε πατρίδες και χωριά "πέφτουμε" πάνω σε κάτι που έχουμε ξεχάσει ή τουλάχιστον έτσι δείχνουμε.
Νομίζω οτι τα πραγμάτα δεν είναι τόσο περίπλοκα,όσο κι αν έχεις μεγαλώσει και προχωρήσει και αλλάξει ξέρεις βαθιά μέσα σου αν θέλεις ή όχι αυτό που βλέπεις απένταντι σου.Κι εγώ περίπου κάθε χρόνο τέτοιες μέρες συναντώ ο,τι έχω επιθυμήσει περισσότερο αλλα τώρα πια ξέρω οτι το ξεπέρασα και παει τέλος και η πλάκα είναι οτι μου αφήνει παραθυράκια οτι μάλλον ψήνεται αλλα πιστεύω οτι τα αποθημένα σπάνια βοηθούν σε κάτι.Στην τελική κάντο και πάρε το ρίσκο.
Καλό Πάσχα!!

panos srpk είπε...

Ελεύθερο πνευματάκι ή σκατούλι αν προτιμάς,
Για εκείνη δεν μπορώ να είμαι σίγουρος αλλά κάνουμε μια γενικότητα τώρα. Λέμε τώρα. Περισσότερες απαντήσεις στις ερωτήσεις μου άμα θέλεις, στο ιμέιλ, όχι εδώ! Το παράκανες!
Φιλιά και σε σένα.

panos srpk είπε...

Zoza
Η επιστροφή στα πάτρια εδάφη είναι πάντα [ή σχεδόν πάντα] συγκινητική. Εξ ου και η [μάλλον] νοσταλγία για αυτό που αφήσαμε πίσω.
Ωχ τι λέω κι εγώ τώρα... Κάποτε έλεγα ότι τα αφήνουμε όλα πίσω μας και προχωράμε και τώρα κάνω το αντίθετο απ'αυτό που είπα? Καλά να πάθω δηλαδή, τρομάρα μου.

Mak. είπε...

μην σου μεινει και το απωθημενο, βρε αδερφε!
κανε τωρα κατι..να αποκτησει λιγο ενδιαφερον η εβδομαδα των παθων :P

Clem Lumen είπε...

ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ σκατουλιιιι? Πώς σου'ρθε? :P

nefelokokkugia είπε...

Αχ...συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες.
Μην τ΄αφήσεις όμως, να μείνει απωθημένο. Το πολύ πολύ να μη σου κάτσει η συνταγή. Δεν πειράζει...πάμε γι΄άλλα τότε.
Καλή Ανάσταση να έχεις.

panos srpk είπε...

Mak
Θα αποκτήσει ενδιαφέρον ναι, αλλά πάμε για μετά τη βδομάδα των πάθων!

panos srpk είπε...

Σκατούλι
Δεν ξέρω, έτσι μου ρθε! Το είχα προσέξει και κάπου και μου άρεσε έτσι όπως ακούγεται. Με την καλή έννοια βεβαιώς βεβαιώς

panos srpk είπε...

nefelokokkugia
Με λίγα λόγια μου λες ό,τι και οι περισσότεροι. Κάντο! Καλά, με πείσατε.

!sweety! είπε...

Είσαι μέσα στο μυαλό μου!!!Τέλος!Αυτά ακριβώς σκέφτομαι κι εγώ!Και η όλη κατάσταση γίνεται ακόμη πιο μπερδεμένη όταν είσαι σε άλλη σχέση...
Και είναι και ο άλλος σε σχέση...
Αλλά παρόλα αυτά τρέφετε αισθήματα ο ένας για τον άλλον...
Ουφ!
Όπως είπα και στην αρχή...μπέρδεμα!

Τώρα αν εσύ δεν θες να το σκέφτεσαι και πολύ...πράξε και ό,τι γίνει!

Clem Lumen είπε...

Χαχαχαχαχαχα:P
Εσυ κ ο Consantine ο λατρεμενος!
Δεν κρατιεται, ή σκατουλι θα με λεει ή όργιο ή γκρινιαρα ή δεν ξερω κ εγω τι αλλο:P
Αντε καλα... λετε ο,τι θελετε, εγω δε σας ακουω 8)

panos srpk είπε...

sweety
Όταν έχεις σχέση και έχει και ο άλλος τότε είναι πραγματικά μπέρδεμα. Μου θυμίζει μια ανάρτηση που είχα κάνει που λέγεται "στους δυο, τριτος δεν χωράει", εσύ όμως το έκανες κουαρτέτο
Χαχ

Ναι, με έπεισες, θα πράξω.

panos srpk είπε...

Σκατούλι
Ωραία, μου έδωσες έμπνευση τρελή! Α, θα μπορούσα να σε πω και παιδάκι και λολίτα και τα σχετικά... Και δεν θα ακούς, θα διαβάσεις τα επίθετα, χα!

Clem Lumen είπε...

Χαχαχαχα :P
Σας εμπνεω να με πειραζετεεεε? ΕΕΕΕ??ΕΕΕ???

!sweety! είπε...

Και δεν είναι και εγχώρδων μπας και σωζόταν λίγο η κατάσταση!Χαχα!!

Και βέβαια να πράξεις!!!

Χριστός Ανέστη!!!

panos srpk είπε...

Λολιτα μου
Για ποιό λόγο να μη σε πειράζουμε? ΕΕΕΕΕΕ?
Την απάντηση την ξέρεις νομίζω...!

panos srpk είπε...

sweety
Ξενιτιά γλυκιά? Ωχ... Είχα κάποτε μια που σπούδαζε έξω και δε θέλω να μου ξανασυμβεί.

!sweety! είπε...

Δυστυχώς sarper? για μερικούς μήνες ακόμη ναι...Μετά θα δείξει...

Κι εγώ σου εύχομαι να μην σου ξανασυμβεί!Είναι δύσκολη φάση!

Πριγκιπέσσα είπε...

κλασσικά φαινόμενο των επιστροφών στα πάτρια εδάφη..!! ή απλά τότε το συνειδητοποιείς..!! επειδή μιλάς για κάτι συγκεκριμένο, θα έλεγα πως ναι, καλό είναι να μην αφήνεια αποθυμένα.. δεν ξέρεις πώς έχει εξελιχθεί, τί έχει γίνει αυτή η κοπέλα...όπως φαντάζομαι κι αυτή για σένα..! οπότε έχεις επιλογή να παραμείνει ως έχει το όλο θέμα ή να (ξανά)γνωριστείτε και να δεις αν οντως υπαρχει ακόμα μέσα σου... βέβαια μπορείς κι απλά ν κνς την προσπάθεια για να σ φύγει το αποθυμένο κι έπειτα να δεις αν ήθελες μονο αυτό ή τλκ κτ περισσότερο, όμωςςς όμως αν το ξεκινήσεις απλά για το αποθυμένο κι έπειτα το λατρέψεις...?!?? πφφ αμαν με τα αν και αν...η ζωή είναι ένα ρίσκο!! και δες αυτό το σκηνικό σαν ένα απ'τα αγαπημένα "μπαμ" !! αλλά μην ανατιναχτεί και πάνω σου....!!! χαχ καλή σου μέρα :)

panos srpk είπε...

Xαχαχα σε ευχαριστώ Πριγκιπέσσσα! Ήσουν αρκετά κατατοπιστική και θα λάβω το σχόλιο σου σοβαρά υπ'όψιν μου!

Πριγκιπέσσα είπε...

χιχι :) χαίρομαι καιι...παρακαλώ !

Nina είπε...

Μα καλά πως γίνεται αυτοί οι ανεκπλήρωτοι μαθητικοί έρωτες να μας επηρεάζουν τόσο και να μας "ξυπνούν" κοιμισμένα συναισθήματα...Εκνευρίζομαι...γιατί είμαι σε αντίστοιχη φάση. Μα είναι δυνατόν;

panos srpk είπε...

Nina
Κι όμως γίνεται... Περίεργοι συνειρμοί που γίνονται! Και ναι κι εγώ εκνευρίζομαι με κάτι τέτοια αλλά και πάλι υπάρχουν φορές που δεν μπορείς και μένεις να αναρωτιέσαι.

GChatzivamvakis είπε...

καν'τηνα την μαλακια ρε,αφου δεν θα το μετανιωσεις μετα.τι καθεσαι και σκεφτεσαι τζαμπα;

ποιο γκαυλωτικη φωτογραφια δεν θα μπορουσες να βρεις ετσι;

panos srpk είπε...

Jenk
Θέλεις πιό γκαυλωτική φωτογραφία? Κάτι θα κάνουμε... ;)

Parakmiako Ergaleio είπε...

[Eiiiii h kopela einai ksaplwmenh sto krevati mou!!! Btw, poios vgazei autes tis photos kathe fora? Is it you mister sarper?]

amalthia είπε...

πω πω! είχα και εγώ εναν τέτοιο ανεκπλήρωτο έρωτα!
έμαθα όμως απο αυτό...να μην σταματάω πουθενά σε τέτοια θέματα,να διεκδικώ αυτό που θέλω την στιγμή που το θέλω. (τη γυναίκα θέ μου,σκέτο cosmopolitan girl)

αλλά τότε σε εκείνη την ηλικία ήταν γλυκόπικρα ρομαντικό και ο μαζοχισμός της κοριτσίστικης φύσης μου υπερίσχυσε...

panos srpk είπε...

Parakmiako Ergaleio
Πολύ θα ήθελες να είσαι ξαπλωμένη σε αυτό το κρεβάτι. Δε σου αποκαλύπτω τίποτα παραπάνω. Χεχε

panos srpk είπε...

Amalthia
Μάλιστα. Εμπρός στον μαζοχισμό λοιπόν. Να ξεμπερδεύουμε βρε παιδί μου!