22.9.11

Επανάσταση


Καμιά επανάσταση δεν ξεκίνησε χωρίς κανένα σκοπό. Όσοι ένοιωσαν ότι δεν πάει άλλο, επαναστάτησαν. Σε όλα, για όλους. 
Όλοι είχαν και από έναν σκοπό για να επαναστατήσουν. Αν δεν ήταν εκείνος ο σκοπός, ποιός ο λόγος να επαναστατήσεις; Αν δεν ένοιωθες ότι σου πήραν τον σκοπό, τότε γιατί να επαναστατήσεις;
Φυσικά και αναφέρομαι για κάθε πράγμα που αξίζει να επαναστατήσεις. Στην φιλία, την αγάπη, τον έρωτα. Επανάσταση για να κερδίσεις πίσω τους σκοπούς σου.
Δε μιλάω για επαναστάσεις λαών, αλλά για επαναστάσεις βαθύτερες, με προσωπικό σκοπό. Και ο αγώνας που δίνεις είναι βαθύτερος, προσωπικός.

21 σχόλια:

Alexandra είπε...

Συμφωνώ με αυτά που γράφεις. Επανάσταση,λοιπόν!

είπε...

ετσι συμβαινει οταν ''δε παει αλλο''

κι ισως το επομενο που θα σου συμβει να μην ειναι οτι καλυτερο, αλλα τουλαχιστον ζεις ηδονικα την επανασταση σου ;)))


μετοφεγγαριαγκαλια

rainmaker's phantom είπε...

εκτός από τη φιλία , τον έρωτα και την αγάπη, εκτός από τις επαναστάσης με κοινωνικοπολιτικά αίτια , πιστεύω ότι πρώτα πρέπει να επαναστατήσουμε στον εαυτό μας και να κερδίσουμε τη ζωή μας και μετά να κυνηγήσουμε οτιδήποτε άλλο..
Πάντως έχεις δίκιο..
Καλό απόγευμα!

panos srpk είπε...

Alexandra
Εμπρός λοιπόν!

panos srpk είπε...

Stellacreations
Ναι το επόμενο μπορεί να μην είναι ό,τι καλύτερο αλλά μπορείς να επαναστατήσεις και γι'αυτό. Εσύ επαναστατείς, θα επαναστατείς όπως γουστάρεις

panos srpk είπε...

Rainmaker's phantom
Δεν έχεις κάθόλου μα καθόλου άδικο. Ναι κερδίσουμε τη ζωή μας ναι αλλά καμιά φορά η ζωή μας κερδίζεται μέσα από τα πράγματα που μας γεμίζουν.
=)

dsquared είπε...

ΤΟ τελευταιο καιρο ειναι η αγαπημενη ενασχοληση...
din

panos srpk είπε...

Dsquared
Νομίζω θα πρέπει να είναι η αγαπημένη ενασχόληση όλων...

so είπε...

υπάρχει επίσης και η επανάσταση συνειδήσεως την οποία πιστεύω πως αν όλοι μπαίναμε στον κόπο να κάνουμε, σίγουρα τα πράγματα θα ήταν καλύτερα. εννοείται βέβαια ότι οι επαναστάσεις που συμβαίνουν εσωτερικά στον κάθε άνθρωπο είναι οι πιο δύσκολες, αλλά και οι πιο ουσιαστικές.

panos srpk είπε...

Ελένη
Ναι υπάρχει, όπως και η επανάσταση του υποσυνείδητου. Πολύ πιο δύσκολη, περιέχει ρίσκα, αλλά στο τέλος νιώθεις πολύ καλύτερα με τον εαυτό σου. Και το προτιμώ.

Ανώνυμος είπε...

βεβαια άλλο η επανάσταση και άλλο ο αγώνας...

BloodRayne είπε...

Καταρχήν καλησπέρες! Αξίζει να παλεύουμε για ότι μας ανήκει..έστω και αν είναι προσωρινό.Μικρής ή μεγάλης διάρκειας ποτέ δεν το ξέρουμε και δεν χρειάζεται να μας απασχολεί.Στο τέλος,ο χαμένος τα παίρνει όλα :)

panos srpk είπε...

Ανώνυμε
Ναι βεβαιώς μπορεί να είναι διαφορετικά, αλλά όταν μιλάμε για προσωπική επανάσταση και αγώνα, τις πιο πολλές φορές ταυτίζονται...

panos srpk είπε...

Blood Rayne
Για ό,τι μας ανήκει, εννοείται ότι αξίζει να παλεύουμε. Και στο τέλος το ρουα ματ είναι πιθανό!
=)

gnostosagnostos είπε...

Κάθε μέρα όλη μέρα αντιδρω στα πάντα που με χαλάνε
Γι'αυτο μάλλον περνώ καλύτερα απο όλους...

Clem Lumen είπε...

Ωραίος ο γνωστός άγνωστος από πάνω! +1!


Επανάσταση Sarperούλη.. επανάσταση, αρκεί να μπορείς. Να έχεις τη δύναμη να την κάνεις. Γιατί πολλοί θέλουν μα δειλιάζουν! Γιατί μπορεί να απογοητευτούν στο τέλος.

Καλημέρα γλυκέ κάφρε:)

Estella είπε...

Ωραία μας τα γράφεις... Η επανάσταση ξεκινάει από μέσα μας... Είναι κάτι το μεταδοτικό πιστεύω τελικά. Όταν ξεκινήσει ο ένας, είναι αρκετό για να βάλει φωτιά σ ένα έθνος...

panos srpk είπε...

Γνωστέ
Ίσως την καλύτερη δουλειά κάνεις.

panos srpk είπε...

Πνεύμα μου
Ναι, αρκεί να μπορείς γιατί όλοι είμαστε κότες. Δειλιάζουμε στο αποτέλεσμα της επανάστασης.

panos srpk είπε...

Estella
Δεν μιλάω για επανάσταση των έθνων. Μιλάω για επανάσταση σε κάποια πολύ προσωπικά μας πράγματα. Αλλά και πάλι καταλαβαίνω τι λες.

Ερωτευμένη Σχιζοφρενής είπε...

Συμφωνώ απόλυτα. Αξίζει να επαναστατήσουμε, κοιτάζοντας τον αντίπαλο σαν ίσο προς ίσο. Όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα, θα έχουμε βιώσει μια μάχη, θα έχουμε αρνηθεί ένα συμβιβασμό, θα έχουμε παλέψει για κάτι που μας ανήκει!