18.5.10

Τα ετερωνυμα ελκονται


Τα ετερωνυμα ελκονται και τα ομοια απωθουνται.

Ειχα μια κουβεντα με μια φιλη μου η οποια χωρισε προσφατα.
Καταληξαμε οτι ελκυομαστε απ'τους ανομοιους ανθρωπους για σχεση και ελκυομαστε απ'τους ομοιους ανθρωπους για φιλια. Αυτο μαλλον το ξεραμε. Αλλα γιατι? Το γιατι ψαχναμε να βρουμε.
Οταν ψαχνουμε εναν φιλο, ψαχνουμε ενα ατομο με κατανοηση, να μας νοιωθει, να μας συμπαραστεκεται στις δυσκολες στιγμες, γιατι μπορει να μπει στη θεση μας, να μας ανεβαζει το ηθικο, παλι γιατι μπορει και αλλα πολλα, πολυ απλα γιατι μπορει!
Οταν ψαχνουμε μια σχεση, ψαχνουμε ενα ατομο διαφορετικο απο εμας, να ειναι λιγο "κακος" σαν χαρακτηρας, να μας ψιλοκλανει αλλα τελικα ενδιδουμε, πολυ απλα γιατι μπορει!

Ε ρε, τι διαολο? Τοσο πουτανας γιοι εχουμε γινει ωστε να ελκυομαστε απ'τον κακο τυπο?
Φτασαμε σε τετοιο σημειο προστυχιας ωστε να ερωτευομαστε το αλανι, το ρεμαλι, το τυπακι με το τατουαζ και το σκουλαρικι, γιατι κανουν πολυ καλο κρεβατι. 'Η εστω, επειδη ο αλλος φαινεται αλανι, ρεμαλι, τυπακι, δινει την εντυπωση στον αλλον οτι ειναι κακος και στο κρεβατι. Δηλαδη θελουμε τον γαμικουλα που τις εχει ολες στα ωπα ωπα ή την σκυλα που τους εχει ολους για την πλακα της. Θελουμε αυτον που γουσταρει να μας βλεπει στα γονατα να τον παρακαλαμε. Αυτον που γουσταρει την παρτη του και μονο. Αλλα ο αλλος ξεχναει το βασικοτερο. Σαν χαρακτηρας ειναι γαμισε τα. Εσωτερικο μπουρδελο απο μονος του ειναι ετσι κι αλλιως.
Υπαρχουν κι εξαιρεσεις, δε λεω, αλλα τουλαχιστον οι εξαιρεσεις εχουν βρει τη χρυση τομη. Το παιζουν κακα παιδια με μαεστρια, ριχνουν τον αλλον και μετα γινονται "το καλο παιδι". Γιατι κατα βαθος ειναι καλα παιδια. 'Η τουλαχιστον αυτοι πραττουν πρωτα με το συνειδητο και μετα με το υποσεινηδητο.
Εδω να κανω μια μικρη παρενθεση. Δηλαδη ο αλλος που φαινεται [και ειναι] αθωος και καλο παιδι, ειναι και σκαρπας στο κρεβατι? Ετσι νομιζετε! Πρωτα απ'ολα δε μπορεις να ξερεις απο πριν ποιος ειναι καλος στο κρεβατι. Εχει τυχει να γνωρισω κοπελα που ενω ηταν ντοπαλη και τα σχετικα, στο κρεβατι ηταν εντελως σκυλα. Και το αναποδο, δηλαδη εχω γνωρισει κοπελα που ενω εδειχνε σκυλα, οτι εχει παει με πολλους και τα σχετικα και κατεληξε με μενα "γιατι θελω κατι το διαφορετικο" και στο τελος αποδειχθηκε ξενερωτη.

Κι ετσι καταληξαμε με τη φιλη μου οτι χωρος για καλα παιδια δεν υπαρχει. Πρεπει να αλλαξουμε λιγακι, χωρις βεβαια να ξεφυγουμε απ'το εγω μας, μπας και μας προσεξουν ή εστω προσεξουν τον κακο ευατο μας και το ποσο σεξυ ειναι. Κι ερωτω, τελικα ποσο χρησιμο ειναι αυτο? Μιας και αυτο που μου τη σπαει περισσοτερο απ'ολα, ειναι ο τυπος που δεν ειναι καν ο εαυτος του. Αντιθετα θα γουσταρω τον τυπο που ειναι αυτος που ειναι.

Μετα απο αναλυσεις, καταληξαμε σε ενα μεγαλοπρεπεστατο συμπερασμα. Εχουμε γινει τοσο μαλθακοι στην πιεση της πολης, που δεν εχουμε χρονο για να ονειρευτουμε, κλεινομαστε στον εαυτο μας και τελος πνιγουμε τον ρομαντισμο που εχουμε μεσα μας. Αληθεια, ποσοι εχουν πλεον χρονο να ονειρευτουν ενα ρομαντικο περιπατο στην παραλια το ηλιοβασιλεμα και να το πραττουν?
Οι περισσοτεροι, αν οχι ολοι, εχουν ρομαντισμο απλα δεν τον δειχνουν οπως πρεπει. Και δεν ειναι απαραιτητο να χεις στο μυαλο σου το σεξ. Ενα απλο τριανταφυλλο ή ενα ομορφο ποιημα να προσφερεις σε μια κοπελα που γουσταρεις και θα το εκτιμησει και με το παραπανω.
Εδω εχω εναν κηπο με ολοφρεσκα μεθυστικα τριανταφυλλα και δεν εχω σε ποια να τα προσφερω! Χαχαχαχα
Εκτος απ'ολα αυτα ομως, βρισκω πως οι σημερινοι νεοι, δεν ξερουν τι θελουν. Ε, τι σκατα? Να πατε στο διαολο. Λενε πως η σημερινη γενια ειναι πιο πιο γαμικουλες απ'τους παλιοτερους αλλα εγω νομιζω πως οι προηγουμενη γενια ηταν η πιο γαμαουα. Sex, drugs and rock'n'roll ή εστω λουλουδακια παντου και μαυρα συννεφακια παντου. Τοτε υπηρχε και το παιχνιδι πριν το σεξ, τωρα υπαρχει μονο το ωμο σεξ.

Λοιπον, επειδη αρκετα σας τα επριξα σημερα, βγειτε εξω με ρομαντικη διαθεση και θα δειτε ποσο πιο ρομαντικος ειναι ο κοσμος!
Peace & love [τo rocknrolla for real \m/ το αφηνω για αργοτερα...!]

YΓ: Μη σας μπερδευει η φωτογραφια. Μπορει να δειχνει το "κακο παιδι" αλλα η πραγματικοτητα βρισκεται αλλου... Γι'αυτο και μη μενετε στην πρωτη εντυπωση!

42 σχόλια:

ath.teri είπε...

Συμφωνώ απόλυτα ειδικά με το τελευταίο κομμάτι.
το έχω σκεφτεί και εγώ αυτό που λες και συζητήσει και φίλους μου για το ότι μας "τραβάει" το κακο.. τελικά νομίζω πως δεν είναι απαραίτητα το κακο είναι ίσως το ακραίο..αυτό το διαφορετικό.. είτε απο εμάς είτε απο το σύνολο..και σε αυτό το ακραίο βέβαια μπορεί να βρεθεί η χρυσή τομή όπως λες,αρκεί να αλληλεπιδρούν συναισθήματα.Κάτι που σήμερα λείπει απο τη ζωή μας..Γι'αυτό η συναισθηματική ζωή των περισσότερων είναι ωμή και ουσιαστικά κενή..

panos srpk είπε...

Nαι το καταλαβαινω αυτο που λες αλλα αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι πως σκατα επιβιωνει μια ωμη σχεση? Ακουω απο δω κι εκει για ωμες σχεσεις και εχω αρχισει να πιστευω πως απο κει πρεπει να ξεκινας για να βρεις τελικα την Ιθακη σου αλλα απ την αλλη δεν ειμαστε και γουρουνια στη σφαγη αν με πιανεις!

Froso M. είπε...

Den nomizw pws mas travane ta "kaka paidia", apla panta thymomaste aytous pou mas talaipwrhsan kai edeixnan na exoun to panw xeri. Ta kala paidia einai panta top of the list, no matter what (toulaxiston gia mena). O romantismos den yparxei fysika, alla yparxoun akoma anthrwpoi pou einai tryferoi kai ayto einai pio shmantiko. Aytes oi syzhthseis anamesa sta dyo fyla exoun panta polyyyyyy endiaferon. M'aresei o tropos pou grafeis, filia!

panos srpk είπε...

Απ'το σχολιο σου κραταω μονο τις 2 τελευταιες σου προτασεις!
Φιλια και σε σενα!

kot-itsa είπε...

oloi oi kaloi--k oi kakoi--xwrane

ath.teri είπε...

Ναι καταλαβαίνω τι λες..Οχι δεν νομίζω ότι πρέπει να ξεκινάς απο μια σχέση ωμή για να καταλήξεις κλιμακωτά στην ιδανική.. Πρέπει να επιλέγουμε συντρόφους που μας κάνουν να περνάμε καλά.όχι μόνο σαρκικά αλλα συναισθηματικά

Λοιπόν,πάω για ύπνο τώρα γιατι αύριο έχω μάχη με ολοκληρώματα,παραγώγους και μιγαδικούς!!
Φιλιά
καληνύχτα!

panos srpk είπε...

kot-itsa...
μπουγιο θα το καταντησουμε!

panos srpk είπε...

ath.teri δεν εχεις αδικο σε αυτα που λες αλλα αυτο που θελω να πω ειναι οτι αν υπαρχει κατι σαν πυραμιδα, τοτε εσυ ξεκινας απ τα χαμηλα που ειναι και τα απλα πραγματα, κοινως γλωσσοφιλα και σεξ και καταληγεις στη κορυφη...
καληνυχτα και σε σενα!

ath.teri είπε...

με λένε αθηνά,το προτιμώ από το ath.teri :P

astakoulis είπε...

Μια φορά κι έναν καιρό, οι άνθρωποι είχαν σφαιρική μορφή και στο ίδιο σώμα κατοικούσε η ψυχή του άνδρα και της γυναίκας. Κάποια στιγμή όμως άρχισαν να τρώγονται. Μήπως τελικά ήταν βαρετή η τόση αρμονία; Ο Δίας λοιπόν τους χώρισε στα δύο. Από τότε ψάχνουν να βρουν το άλλο τους μισό και στην αναζήτησή τους έλκονται από ρεμάλια, περίεργα τυπάκια και κάγκουρες, για να μην ξενερώνουν βρε αδερφέ! Αν ήταν όλα ρόδινα τι ευχαρίστηση θα είχε; Σου εύχομαι πάντως να βρεις το άλλο σου μισό και να ζήσεις όσο πιο ρομαντικά μπορείς :) Φιλιά

panos srpk είπε...

Οκ Αθηνα μου, θα το χω υποψιν μου! =))

panos srpk είπε...

Astakoulis, μ'αρεσει η αποψη σου! Ξεκινας απο κατι απλο και καταληγεις στο ζουμι! Ευγε! Παντως σ'ευχαριστω, να εισαι καλα!

jeune premier είπε...

Όλα είναι θέμα timing πιστεύω....τουλάχιστον έτσι μου έχει δείξει η πείρα μου...δεν υπάρχουν κανόνες θεωρώ!
Ωραίο post by the way!

panos srpk είπε...

Ευτυχως που ειπες κατι που ξεχασα, το timing! Αλλα ειναι πουτανα αυτο το timing... Οσο να ναι ομως! Ευχαριστω για τα καλα σου λογια ;)

☆LoUniTa☆ είπε...

εκτος απο το καταραμενο timing υπαρχει κ αυτο το μυαλουδακι.Καπου ειχα διαβασει πως το σημειο μεσα στο μυαλο μας που μας κανει να ελκυομαστε απο καποιους(δεν ξερω ορολογια)απεχει "τοοοσο δα" απο εκεινο της απωθησης καποιων αλλων.Συνεπεια λοιπον ειναι να στελνει το νευρο(??) σημα ελξης στο μυαλο(ενα το εχουμε,το καψαμε)απο καποιον που κανονικα θα επρεπε να μας απωθει...εξου κ τα λαθος ατομα,τεσπα...
καλο ειναι να εχει ο αλλος κατι διαφορετικο,αλλα αν δεν κουβαλαει την ιδια τρελα με σενα ή αν δεν σε ισορροπει εκει που εσυ ξεφευγεις κ δεν κανεις το ιδιο σε εκεινον...μελλον με κυαλια..
αυτο μου συμβαινει κ στους φιλους..ωραιο να συμπασχει-ακουει ο αλλος αλλα το ιδιο το βαριεσαι τελικα... :)

Raggedy Man είπε...

Ωραίο κείμενο... Τα είπες όλα, βασικά, μακάρι να είχα κάτι να συμπληρώσω...

Mak. είπε...

εχεις απολυτο δικιο. =/

Πριγκιπέσσα είπε...

ωραίο ποστ...κλασσικό θέμα συζήτησης!!
πιστεύω πως γενικά σε μια σχέση(είτε φιλική είτε ερωτική)ψάχνουμε κάποιον να μας συμπληρώνει..για να γίνει όμως αυτό θα πρέπει να υπάρχουν και τααα "συμπληρωματικά" σημεία(δεν ξέρω πως αλλιώς να το πω-όπως ας πούμε τα κομμάτια του παζλ έχουν κάτι κοινό για να ταιριάζουν!)το γιατί έτσι είναι ένα άλλο ερώτημα!αν κ νομίζω πολύ απλά, γιατί όταν είσαι ολόιδιος με κάποιον θα βαρεθείς, θα κουραστείς-άνθρωποι είμαστε βρε αδερφέ, θέλουμε καινούρια πράματα! τώρα για την πυραμίδα...νομίζω δεν είναι αυτό ακριβώς...αλλα δε γίνεται να ξέρεις εξ αρχής πώς θα πάει κάτι, ούτε αν αυτό σκέφτεσαι ή επιθυμείς θα σ'αρέσει στην πράξη...άρα απλά δοκιμάζεις αυτό που πιστεύεις ότι θέλεις, μαζεύεις εμπειρίες κ συγκεντρώνεις τα στοιχεία για το τι θες τελικά! χωρίς να σημαίνει ότι θα τα βρεις όλα σε ένα αργότερα αλλα ξερεις!:P
όσο για τον ρομαντισμό, δεν θεωρώ πως δεν υπαρχει αλλά πως κρύβεται...και αυτό μάλλον γιατί (μας έχουν μάθει να?)φοβόμαστε να τον δείξουμε... δε μιλώ για μένα-οι περισσότεροι όμως θα θεωρηθούν ξενλερωτοι-φλώροι-ονειροπαρμένοι κτλ κτλ αν παραδεχτούν ότι ονειρεύονται τη βόλτα που λες, ένα λουλούδι για δώρο, φιλιά& αγκαλιές αντί για ωμό σεξ...

panos srpk είπε...

Lounita, το εκανες πηρυνικη φυσικη το θεμα! Με κατι τετοια να ασχοληθουν οι νευρολογοι που συνδεουν το μυαλο μας με Η/Υ, οχι εμεις!
Ε τεσπα που λες κι εσυ! Στην πραγματικη φιλια βρισκω πως οντως ελκονται οι ομοιοι αλλα σιγουρα θα υπαρχουν ακομα πραγματα να σημπληρωσει ο ενας στον αλλον.

panos srpk είπε...

Indiefuck, παντα υπαρχει κατι να συμπληρωσουμε!

ΥΓ: Γαμω τα ορθογραφικα του προηγουμενου σχολιου μου... Ελεος!

panos srpk είπε...

Πριγκηπεσσα, διαβασα προσεχτικα το σχολιο σου. Τι να πω? Εσυ μαλλον το ξερεις καλυτερα απο μενα το θεμα! Ή μαλλον να το πω αλλιως. Τα κοριτσια το χουν πιασει το νοημα σε περισσοτερο βαθος.
Οσο για το φοβο μη θεωρηθουν ξενερωτοι καποιοι, το μονο που μπορω να σκεφτω ειναι κομπλεξισμος. Οκ, υπαρχουν ανθρωποι που ειναι απ'τη φυση τους βιαιοι και δε γουσταρουν αγκαλιτσες χαδια και τετοια αλλα και παλι υπαρχουν καποιοι εκει εξω που θα εκτιμησουν μια τετοια πραξη... Και δευτερον δεν ειπα να γινονται ολα αυτα αντι του ωμου σεξ. Αλλα να γινονται σαν ορεκτικα πριν το σεξ!

Vipera Lebetina είπε...

Sarper? η φυσική για άλλη μια φορά αποδεικνύει ότι έχει δίκιο! Ακόμα και στις ανθρώπινες σχέσεις...
Αυτό που θα ήθελα να κρατήσω από τη σημερινή ανάρτηση είναι ότι πρέπει πάντα να είμαστε ο εαυτός μας!

panos srpk είπε...

Vipera, θα μας τρελανει αυτη η φυσικη! Κατι ηξεραν ο Αρχιμιδης και ο Νευτωνας!
Ασχετο αλλα στους κυκλους των skaters, surfers, etc, λεμε οτι δεν ειναι ολα θεμα φυσικης!
Κατα τ'αλλα, εννοειται οτι εισαι ο εαυτος σου και κανενας αλλος!

Ανώνυμος είπε...

Σε βλέπω λίγο φορτωμένο.. Πολύ βρισίδι βρε πουλάκι μου..
Ας πω κι εγώ την άποψη μου με την υποτιθέμενη εμπειρία που έχω. Δεν ξέρω! Αλήθεια, δεν ξέρω τι με τραβάει. Ίσως τα κακά παιδιά είναι αυτά που μας κάνουν να τρέχουμε απλώς από πίσω τους. Από την άλλη, τα καλά παιδιά, επειδή είναι καλά, τα ταυτίζουμε και με το δεδομένα. Εκεί αρχίζει να γίνεται το μπέρδεμα. Δεν το σκαλίζω. Δε θέλω να ψάξω να βρω απάντηση..
Εδώ Αυτή

panos srpk είπε...

Aυτη, ναι, πολυ βρισιδι επεσε, φταει αυτος ο τρελος καιρος, φταινε και οι αναποδιες των ημερων...
Οπως και να χει... Αστο! Μην το ψαχνεις!
Φιλια πολλα =)

alex from planet Mab είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=-YO9FpWX57E&feature=related
αυτό τα εξηγεί όλα :)
Πάντως το θέμα είναι, καλό παιδί/κακό παιδί, να έχεις σημεία επαφής. Και προφανώς δεν εννοώ (μόνο) σεξουαλικής. Νομίζω ότι τα "κακά" παιδιά μπαίνουν στον κόπο να κάνουν κουμάντο και στο μυαλό μας, ενώ τα "καλά" αρκούνται στην καρδιά. Και λυπάμαι, αλλά εγώ αν είμαι εγκεφαλική νεκρή, αποσυνδέστε με. Αδιαφορώ αν χτυπάει η καρδιά μου.
(προφανώς με το "κακά", εννοώ πιο δύσκολους ανθρώπους, πιο περίεργους και ιδιαίτερους, που κάνουν τη ζωή μας άνω κάτω, όχι επίτηδες, αλλά επειδή δεν ξέρουν να λειτουργούν αλλιώς και εμείς μπορεί να επιμένουμε "εκεί")

panos srpk είπε...

Aλεξ, βρισκω πως πρεπει πρωτα να ακους την καρδια σου. Το εγκεφαλικο κουμαντο ποικιλει, παιζει να ειναι απο απλο εως και πολυ δυσκολο αναλογα με τον τυπο που θες να ριξεις. Αλλα δε νομιζω οτι ειναι κριτιριο αυτο για καλα/κακα παιδια. Δηλαδη τα καλα παιδια δεν μπορουν να κανουν εγκεφαλικο παιχνιδι [ή εστω γλωσσα σωματος ή ο,τι αλλο τεσπα]?

ΥΓ: Τωρα ειδα την παρενθεση σου, οποτε ο συσχετισμος σου ειναι σαφης κι αρκετος... Ισως ο καθενας αντιλαμβανεται διαφορετικα τον ορο "κακος"

alex from planet Mab είπε...

Σίγουρα τα καλά παιδιά μπορούν να κάνουν εγκεφαλικό παιχνίδι, απλώς όταν έχεις βουλιάξει στα σιρόπια, τα λουλουδάκια και τα αγγελάκια και τα κουδουνάκια και τα λοιπά του έρωτα (της καρδιάς), το μυαλό τείνει να αδρανεί. Και επειδή όλα αυτά κάποια στιγμή περνάνε, ενώ το άτιμο, το κακούργο, το κυνικό μυαλό έχει πάντα τα "μάτια" του ανοιχτά, έτοιμο να κρίνει και να αμφισβητήσει τις επιλογές μας, αν έχει πειστεί κι εκείνο μαζί με την καρδιά, είναι πιο πιθανό να μην βρούμε τον αντιδραστικό του χαρακτήρα μπροστά μας στην πορεία, όταν ο έρωτας θα αρχίσει να φθείνει. Νομίζω..

panos srpk είπε...

Ενταξει, δεν ειπα να εισαι ολη την ωρα στα γλυκαναλατα και γραφικα. Σιγουρα δε βλαπτει και μια δοση ρομαντισμου αλλα μην τα ισοπεδωσουμε κιολας. Ισα ισα, να υπαρχουν ισορροπιες. Κατα τ'αλλα, σωστα νομιζεις!

Πριγκιπέσσα είπε...

χαχαχα τώρα είδα την απάντησή σου! δεν είπα ούτε εγώ να βάλουμε Χ στο σεξ...μέχρι όμως ν φτάσεις εκεί χρειάζονται και αυτά;)

amalthia είπε...

ξέρεις, εσείς τα αγόρια θα μπορούσατε να είσαστε απλά ο εαυτός σας. ξέρω ξέρω,πολύ κοινότοπο αυτό που λέω.

όμως αν είσαι ο εαυτός σου ο άλλος θα σε απορρίψει η θα σε δεχτεί γι αυτό που είσαι και όχι γι αυτό που θες να περνιέσαι. δεν θα χτυπιέσαι μετά ρε παιδί μου και να λές..."ααα έπρεπε να στείλω κανα μήνυμα παραπάνω,να μην το παίζω σκληρός και δύσκολος,ίσως και να μου καθόταν".

εννοείται ότι αυτό που λέω ισχύει και για τα κοριτσάκια..έτσι το έβαλα το "εσείς τα αγόρια"..για εντυπωσιασμό!

madness είπε...

εγώ θα έλεγα ότι δεν ψάχνουμε στο πρόσωπο του άλλου το καλό ή το κακό παιδί, αλλά ένα άτομο το οποίο μπορεί να μας βγάλει τον εαυτό μας που δεν τον ενδιαφέρει τίποτε! ο κόσμος να γκρεμίζεται! ζει την κάθε στιγμή μοναδικά και στην απόλυτη ευτυχία, δεν τον νοιάζει τι θα πουν οι άλλοι για τον άνθρωπό του γιατί βλέπει στα μάτια του την τελειότητα όσο ατελής και αν την βλέπουν οι άλλοι!

και νομίζω ότι αυτό το πρόσωπο μας τραβάει γιατί μας βγάζει τον ακομπλεξάριστο εαυτό που κατά βάθος θα θέλαμε όλοι να έχουμε! ;)

panos srpk είπε...

Aααααα Αμαλθειακι πρωτα απ'ολα, πεθημησα τοσο πολυ κανενα σχολιο σου!
Δευτερον, αυτο που λες, να το πεις σε κατι αγορακια και κοριτσακια που κυκλοφορουν εκει εξω κι εχουν σαλταρει τελειως...
Μολις επεστρεψα απο [φοιτητικες] διακοπες στη Μυκονο και καταλαβα... Αστα να πανε!
Ο εαυτος σιγουρσα μετραει πανω απ'ολα αλλα στη εποχη μας, ολοι γουσταρουν τον παραπανω σκληρο, τον παραπανω ροκα, τον παραπανω αθληταρα, τον παραπανω γενικως, εστω κι αν ειναι wannabe, οποτε τι να σου πω? Και μιλαμε για βραχυπροθεσμες καταστασεις, οχι σε βαθος χρονου [που εκει αλλαζει το πραγμα, κι αν]

panos srpk είπε...

Μαντω, μιλας σαφως για καταστασεις που απαιτουν κοπο και χρονο. Η απολυτη ευτυχια και γενικως ολα τα απολυτα κλπ κλπ δεν ερχονται μεμιας και πες μου εσυ, ποιος περιμενει πλεον? Ή εστω ειναι πολλοι αυτοι που το εχουν καταφερει? Στην ηλικια μας, δυστυχως ελαχιστοι.

Ολοι μας εχουμε το alter ego μας απλα θα πρεπει να ψαξεις αρκετα για να το βρεις... Βεβαια υπαρχουν και καποιοι κωλοφαρδοι που το βρηκαν ηδη. Με αυτους παω πασο

amalthia είπε...

αχ Sarper τι γλυκό! σου έλειψαν τα σχόλια μου...και εμένα τα δικά σου!

βρε τι κατάλαβες?βρε σταμάτα να σκέφτεσαι και να προβληματίζεσαι! εγώ πάντως τώρα που μεγάλωσα χέστηκα τι γουστάρουν οι άλλοι..αμα με γουστάρω εγώ τότε κάνω και τους άλλους να με δέχονται όπως είμαι.

panos srpk είπε...

Ε, προφανως και ισως αρχισω να σκεφτομαι οπως κι εσυ οταν μεγαλωσω...! Απλα καταλαβαινεις, ειναι η ηλικια τετοια που δεν καταλαβαινεις!

amalthia είπε...

αχαχοχιχιχο!με είπε "μεγάααααλη"....συγχίστηκα τώρα...
..πάω να φτιάξω ένα τήλιο και να πλέξω λίγο μπας και χαλαρώσω.

panos srpk είπε...

Εχω ακουσει πως το πλεξιμο χαλαρωνει. Μπας και το δοκιμασω κι εγω?
Ασχετα αν νομιζω οτι ειναι σπορ για... γριες, επειδη η γιαγια μου ολο πλεκει!

Parakmiako Ergaleio είπε...

Το συμπέρασμα είναι ότι...


ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΩΧΕΣ!
Ναι, εμείς τα κοριτσούδια γουστάρουμε να υπάρχει αυτή η ένταση με τον άλλον, να έχει στοιχεία "κακού παιδιού", να μας την λέει ακόμα και νά'χει το πάνω χέρι κάποιες φορές.
Ίσως επειδή όλα αυτά είναι μια πρόκληση? Ίσως επειδή απλά ακολουθούμε το ένστικτό μας? I don't know..
Μπορεί να ισχύει και κάτι ακόμα που διάβασα σε έρευνα. Εμάς τις γυναίκες αυτόματα μας έλκει αυτός με τον οποίο υποτίθεται θα κάνουμε γερούς απογόνους. Και σχεδόν ασυναίσθητα πλησιάζουμε αυτό το άτομο.

panos srpk είπε...

Παρακμιακο εργαλειο, δηλαδη απο τωρα σκεφτεστε για τους απογονους σας? Ελεος ελεος και παλι ελεος! Εχουμε καιρο ακομη μπροστα μας. Τωρα να περασουμε καλα θελουμε!
Και ναι εγω φταιω που ειμαι τοσο καλουλης και δε θελω να μαλωσω με την εκατοστε δικια μου. Οριστε, πλεον θα βαζω κι εγω το χερακι μου και θα πονατε
Το ενστικτο λεει οτι ο αντρας ειναι αυτος που αρπαζει τη γυναικα απ'τα μαλλια της και τη σερνει στη σπηλια. Οριστε, ειμαστε ακομα νεατερνταλ
Χαχαχαχα

Parakmiako Ergaleio είπε...

Sarper έτσι έλεγε η έρευνα, τι να σου πω :P
Εγώ πλέον σκέφτομαι απλά να περνώ καλά, να ζω την στιγμή, και αν είναι να κρατήσει θα κρατήσει.

panos srpk είπε...

Η ερευνα ειναι ερευνα και να παει να δει αν ερχομαι! Εγω ειμαι η εξαιρεση στην ερευνα! Χοχοχοχοχο