27.5.10

Friendship never ends?


Λενε οτι η φιλια ειναι πανω απ'ολα. Αραγε το πιστευουν καποιοι? Πολλοι το λενε αλλα το πιστευουν?
Χθες ειχε γεννεθλια μια καλη μου φιλη. Μας εβγαλε για ποτακι. Ελεγε οτι θα βγαλει τους φιλους της, λιγα ατομα δηλαδη, για να τα πουμε, να πιουμε και να φαμε τουρτα. Αλλα τελικα καταληξαμε ζευγαρακια και εγω με ενα αλλο παιδι ειμασταν οι μονοι στην παρεα χωρις συνοδο. Συνηθως δε με χαλαει αυτο αλλα με την συγκεκριμενη και αλλα 2 παιδια κανουμε τοσο πολυ παρεα, που ειμαστε καλυτερα ετσι παρα με γκομενους/γκομενες αναμεσα μας.

Ας τα παρουμε απ'την αρχη. Η μια απ'την παρεα, μου ελεγε συνεχεια οτι η φιλια ειναι πανω απ'ολα. Και καθε φορα που ειμαστε παρεα, ειμαστε εντελως κομπλε. Μιλαμε, γελαμε, λεμε και καμια μαλακια, πειραζομαστε. Απο τοτε ομως που βρηκε γκομενο, εχουμε χαθει και οσες φορες βρεθηκα με αυτην και ηταν και ο γκομενος της, τιποτε δεν ηταν οπως πριν. Η κουβεντα μας περιοριζοταν στα τυπικα. Ουτε μαλακιες ουτε γελιο ουτε πειραγματα. Εδω που τα λεμε, ο δικος της ειναι ζηλιαρης αλλα δεν ειναι εκει το θεμα. Δικος της γκομενος ειναι, οχι δικος μου, χα! Ετσι και χθες εγινε το ιδιο με την εορταζουσα.
Με την εορταζουσα ειμασταν κιολας στη Μυκονο. Εμεις και κατι αλλα παιδια. Και ειμασταν πραγματικα σαν κολλητοι. Συμβουλες για γκομενους/γκομενες, συμβουλες για καλυτερο μελλον χωρις λαθη κι αλλα πολλα, εκτος απο πλακες και γελιο. Ετσι λοιπον, αφου λεγαμε να βγουμε τα φιλαρακια, εφτασε η μερα, μονο που εγω ειχα πολυ ασχημο προαισθημα για την εκβαση της βραδιας. Και οντως ετσι εγινε. Οσα δηλαδη καναμε με τα φιλαρακια καθε φορα που ειμασταν μαζι, δεν τα καναμε χθες, παρολο που υποτιθεται ειναι τα γεννεθλια της μιας κι επρεπε να ειμαστε σε φαση να τα σπασουμε και λιγακι. Αντιθετα τους εβλεπα ολους αγκαλιτσα να μιλανε για διαφορα σε φαση "πως τα περνατε μαζι", "μ'αρεσει ο δικος μου οταν γινεται ρομαντικος" κι αλλα τετοια γραφικα. Συγγνωμη ρε παιδια κι εμεις που κολλαμε? Μιλατε μεταξυ σας κι εμας μας εχετε χεζμενους? Μωρε ωραιες φιλες εχω τελικα.
Να σημειωσω οτι ενα παιδι που ηρθε χθες, εφερε μια κοπελα μαζι του. Δεν ηταν γκομενα του, απλα την εφερε. Κατι ηξερε αυτος, αφου η εορταζουσα του ειπε πως θα ειναι με τον δικο της και οι φιλες της επισης με τους δικους της. Και η κοπελια, επειδη ολοι ηταν σε φαση ζευγαρακια, του την επεσε κανονικα [μαλλον για να δειξει το εγω της], αλλα ο αλλος αρνηθηκε ευγενικα, λεγοντας "θα φυγουμε σε λιγο και τοτε κανουμε ο,τι θελεις". Μωρε μπραβο του. Μηπως επρεπε να φερω κι εγω καποια? Βασικα το ειχα σκεφτει, αλλα απ'την αλλη, απ'τη στιγμη που θα με κερασει μια καλη μου φιλη, που την παω την αλλη, που θα ειναι και αγνωστη στη φιλη μου? Εδω μιλαμε για παρεα, οχι προξενιο.
Δεν ξερω τι να σκεφτω. Στις συγκεκριμενες χρωσταω πολλα μιας και με εχουν βοηθησει σε ασχημες φασεις μου και γενικα ειμαστε σαν κολληταρια, μονο που χθες, γαμησαν εντελως την φιλια που αναπτυξαμε με κοπο. Και καταλαβα οτι ορισμενα πραγματα που λεγαμε, απλα τα λεγαμε. Απ'το ενα αυτι μπαινουν κι απ'το αλλο βγαινουν, που λεμε. Εχουμε παρεξηγηθει απειρες φορες κι ομως τα ξαναβρισκαμε. Αυτο δειχνει οτι εχουμε κατι ξεχωριστο. Αλλα μετα το χθεσινο? Τις εβλεπα και αναρωτιομουν τι να σκεφτονται. Ηταν σε φαση "νταξει ειναι φιλος μου αυτος [εγω] αλλα ειμαι με τον δικο μου τωρα" και ειμαι παραπανω απο σιγουρος οτι ο δικος τους θα σκεφτηκε αν οχι το ιδιο, τοτε κατι χειροτερο σε φαση "ποιος τον χεζει τον μαλακα που καθετε μονος του? ειμαι με την δικια μου". Αλλα μηπως δεν υπολογισε την φιλια?
Υπο αλλες συνθηκες, στα αρχιδια μου μαλλον, μιας και ξερω οτι οι περισσοτεροι λειτουργουν εγωιστικα και βαζουν τον εαυτο τους πανω απ'ολα, ποσο μαλλον οταν περιλαμβανει γκομενο/γκομενα, καλοπεραση και σεξακι αλλα με τις συγκεκριμενες τα πηρα πολυ ασχημα γιατι υποτιθεται οτι ειμαστε πολυ πιο πανω απ'τον καθε γκομενο/γκομενα. Αλλα τι να πει κανεις? Μαλλον εκανα λαθος.
Στο τελος, με την προφαση οτι δεχτηκα ενα μηνυμα που ελεγε οτι πρεπει να φυγω, ανακοινωσα πως πρεπει να φυγω, ενω στην πραγματικοτητα ημουν τσαντισμενος. Επειδη πρωτη φορα περασα μια βραδια χωρις κουβεντα, γελιο και τετοια. Και τοτε η μια φιλη μου, αρχισε να με αγκαλιαζει και να λεει διαφορα σε φαση "που χαθηκες? να κανονισουμε" κι αλλα τετοια. Εγω, ψυχραιμος, της απαντησα "δε χαθηκα εγω, εσυ φταις που χαθηκες" και προφανως το καταλαβε και με παρακινησε να την αγκαλιασω κι εγω. Και εκεινη τη στιγμη σκεφτηκα "πως της ηρθε αυτο τωρα? αφου βλεπει και ο δικος της που ειναι και ζηλιαρης και δεν την αφηνει να αγκαλιαζομαστε".  Και ξερω πολυ καλα οτι ο δικος της εκανε διαφορα χθες για να τον προσεξω και να ζηλεψω. Δε σκεφτηκε ομως οτι εγω δεν ειμαι κομπλεξικος για να βλεπω τι κανει η φιλη μου. Κοινως στα αρχιδια μου. Στη φιλη μου θα της τα ψαλλω αλλη φορα. Φτανει να βρεθουμε, αμην και ποτε. Και τοτε καποιος πρεπει να ξυπνησει.

Σε μια παλιοτερη αναρτηση μου, ειχα γραψει για την φιλια και πως εκλεισα ενα χρονο με τους συγκεκριμενους. Πλεον δεν ξερω τι να πω... Γιατι μαλλον βαζουν τους γκομενους τους πανω απ'την φιλια μας. Στη θεση τους, δε θα το εκανα για πολλους λογους. Πρωτον, η γκομενα ειναι γκομενα και ειναι πολυ δυσκολο εως απιθανο να αντικαταστησει εναν καλο μου φιλο, ειτε ειναι αγορι ειτε κοριτσι. Γιατι για μενα ο φιλος ειναι κατι ιερο, με αλληλοκατανοηση. Και καμια, στην παρουσα φαση τουλαχιστον, δεν εχει τα χαρακτηριστηκα ενος καλου φιλου. Αν τα ειχε, τοτε θα την παντρευομουν χωρις δευτερη κουβεντα. Δευτερον, ποτε μα ποτε δεν εχω κλασει φιλο μου, ειτε ειναι γνωστος ειτε κολλητος. Η μια φιλη μου, οκ, ειναι σωστη, εννοωντας αν δε βγει με τον δικο της, θα βγει μαζι μας ή και το αναποδο. Η αλλη φιλη μου ομως ειναι κλασσικη περιπτωση "εχω γκομενο τωρα και αφηστε με στην ησυχια μου". Τριτον, ειμαι γενικα τυπος που στηριζομαι στους φιλους μου, στηριζω και [θελω να] με στηριζουν. Εχω στηριξει απειρες φορες, με μικρη αναμοιβη βεβαια, αλλα θα το συνεχισω μεχρι να ερθει η μεγαλη ανταμοιβη. Γιατι ξερω οτι καποια στιγμη ολοι αυτοι που στηριξα, θα καταλαβουν το λαθος τους.

Λεπον? Ειτε πρεπει να βρω καποια για να την πασαρω στις φιλες μου σαν την δικια μου μπας και νιωσουν τιποτα απ'τις μαλακιουλες που λεγανε περι φιλιας, ειτε οντως πρεπει να βρω καποια, ειτε οντως δεν υπαρχει πραγματικη φιλια αναμεσα σε ατομα διαφορετικου φυλου...
Εδω ερωτω. Μπας και υπαρχει και το σεξακι στη μεση? Αν ηταν ετσι, τοτε γιατι το επαιζαν δυσκολες σε φαση "οχι, ειμαστε φιλοι"? Αντε, να πατε να δειτε αν ερχομαι.

23 σχόλια:

☆LoUniTa☆ είπε...

Σε κατι τετοιες στιγμες,τα ανεχεσαι αυτα.Ισως να θελε να τα συνδιασει κ εκεινη ολα (κ γκομενο κ φιλους)με την προϋποθεση να περασετε καλα κ να γινετε μια ωραια ατμοσφαιρα!!!
Ισως μετα την σταση που λες να παρεις να μην το επιχειρησουν ξανα...πολλες φορες πρεπει να μιλαμε στους αλλους,δεν μπορει να τα ψυχανεμιζονται ολα ακομα κ αν ειναι αδερφικοι μας φιλοι.
Πρεπει να στηριζομαστε κ καποια στιγμη απλα θα καταλαβουν-εκτιμησουν
ισως ενας σημαντικος λογος τετοιας συμπεριφορας ειναι κ η ηλικια!!!
στην δικη μας συνηθως παιζει κυριως ο γκομενος...γτ ο φιλος θα καταλαβει,ο γκομενος θα σε χωρισει :P χαχαχα
α κ αλλος ενας ειναι ο καιρος που εισαι με τον αλλον...αν εισαι στις αρχες...παλι bonus στον γκομενο.Δεν ειμαστε ολοι ετσι βεβαια :)
πες τα ομως μην τα κρατας...(αφου σου περασουν τα νευρα)

astakoulis είπε...

Σωστό, ο γκόμενος έρχεται και παρέρχεται, ενώ οι φίλοι σου μένουν. Και αν χωρίσουν οι φίλες σου μάντεψε τι θα γίνει, θα γυρίσουν πίσω στην παρέα και δεν θα τρέχει κάστανο. Και χαθήκαμε, καιρό έχουμε να τα πούμε κλπ, ξέρες τώρα, όλοι το έχουμε ζήσει. Αλλά δείξε λίγο κατανόηση, έχει ο καιρός γυρίσματα και μπορεί να συμβεί και σε σένα. Άσε που είναι φίλες σου, ακόμα και αν ξαναγυρίσουν, γίνεται να τις απορρίψεις;

Γιώργος Τ. είπε...

Τέτοιες καταστάσεις είναι πάντα περίεργες.. Όλοι ψάχνονται για να έχουν κάτι ερωτικό και όταν το βρίσκουν αυτόματα και ίσως ασυναίσθητα παραμελλούν τους φίλους τους, επειδή θεωρούν δεδομένο ότι αυτοί θα καταλάβουν και όταν/αν στραβώσει κάτι θα είναι εκεί γι' αυτούς σαν να μην έγινε τίποτα.. Πιστεύω πάντως ότι φίλοι και έρωτες δεν πρέπει να συνδυάζονται, τουλάχιστον όχι στην αρχή.. Είναι βέβαιη αποτυχία.. Αλλά ίσως κι εσύ να είσαι λίγο αυστηρός.. Καλύτερη λύση η ειλικρινής συζήτηση με τις φίλες σου.. Έχοντας αποβάλλει όμως πρώτα τα αισθήματα απογοήτευσης που έχεις τώρα..

panos srpk είπε...

Lounita, καπου κανεις λαθος. Στην αρχη το πηρες σωστα και συνφωνω μαζι σου οτι η κουβεντα ειναι ο μονος τροπος. Απο κει και περα δε συμφωνω σ'αυτα που λες. Αν δε μπορει να καταλαβει ο αλλος το ποσο σημαντικο ειναι η φιλια, τοτε ισως δεν αξιζει. Κι αν σε χωρισει, τι εγινε? Σε χωρισε λογω μια σκατο φιλιας? Σιγα το πραγμα, θα βρεις αλλον, πιο σωστο.
Το κουλο της υποθεσηςς ομως ειναι οτι ειναι αρκετο καιρο με τους δικους τους, αλλα τεσπα

panos srpk είπε...

Astakoulis, το θεμα ειναι οτι αρκετα εκανα το θυμα και δεν παει αλλο. Εδω ανεχτηκα καποιους και στο τελος τραβηξαν το δρομο τους. Κι αυτο επειδη τους ανεχτηκα και τους περιμενα υπομονετικα. Γι'αυτο νομιζω μια καλη κουβεντα επι του θεματος σε συγκεκριμενα ατομα ειναι καλυτερο απ'το τιποτα.

panos srpk είπε...

Γιωργο Τ, ναι, οπως τα λες ειναι αλλα απ'τη στιγμη που σου λενε καποια πραγματα και στο τελος κανουν αλλα και καταλαβαινεις οτι λεγανε μουφες? Εκει ειναι το κυριως ζουμι.
Το οτι θα εχω μια σοβαρη συζητηση, ειναι το σιγουρο, αν βρεθουμε και ποτε ολοι μαζι. Και ναι ειμαι λιγο αυστηρος αλλα σοβαρα τωρα, βαρεθηκα να τα βλέπω ολα δεδομενα και να τα αποδεχομαι οπως ειναι... Αν με ρωταγες πριν 1 χρονο, θα σου ελεγα αλλα πραγματα και αυτο επειδη τοτε θα το δεχομουν αλλα οι ανθρωποι αλλαζουν.

Clem Lumen είπε...

Το καλυτερο ισως να συζητησεις μαζι τους... Και αν δεν καταλαβουν και αρπαχτουν τοτε κριμα η ωρα που εχασες. Αν ομως σε καταλαβουν και ειναι φιλοι φιλοι, θα κανουν το καλυτερο δυνατο για να ισορροπησουν τη φαση.
Φιλαρεες

amalthia είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=0TgMwuxE1T4&feature=related



πήγαινε δες το αμέσως! θες δεν θες..μεγαλύτερη σου ταιριάζει!

amalthia είπε...

τώρα ντάξει διαβάζεις το μυαλό μου και έχω στεναχωρηθεί και θα μιλήσω σοβαρά(μου βγάζει σοβαρότητα η στεναχώρια).

προχθές η φίλη μου,η οποία μια ζωή τόνιζε την φιλία και δούλευε για την γαμημένη την φιλία,δεν με κάλεσε στα γενέθλια του 6μηνου γκόμενου της γιατί είπε σε μια άλλη φίλη ότι "εγώ και ο φίλος μου δεν την ξέρουμε καλά την Αμάλθεια οπότε πως θα την καλέσω στο σαρπράιζ πάρτυ?"

αυτή και ο φίλος της,το οτι εμείς κάνουμε 10 χρονια παρέα δεν μετράει...γιατί ο φίλος της δεν με ξέρει καλά! πόσο τρελό είναι αυτό?(πολύ)

πιο πολύ όμως ξενέρωσα με την άλλη φίλη που δεν της είπε "μα καλά τι μαλακίες κάνεις?" ενώ ξενέρωσε και αυτή λέει μαζί της και με την συμπεριφορά της!

ωωω τι μου τα θύμισες?αυτά είναι παιδιάστικα και μαλακίες, όσοι λένε μεγάλα λόγια για φιλίες κάποια στιγμή διαψεύδονται...

Foteini είπε...

Guyyyyys! Φιλία πάνω απ' όλα, γιατί οι γκόμενοι/ες έρχονται και παρέρχονται όπως είπε και κάποιος προλαλήσαντας! Απλώς όλες οι φιλίες, και μεταξύ ατόμων του ίδιου φύλου και μεταξύ ατόμων του αντίθετου περνάνε φάσεις και φάσεις. Μια τέτοια φάση ίσως να ήταν και η χθεσινή βραδιά Sarper.. Απλώς σου έκατσε να περνάνε όλες οι φίλες την ίδια φάση, τι να πω! Μην τις ξεγράψεις πάντως, μερικά πράγματα αξίζουν κι ας σε χαλάνε μερικές φορές!

Φιλιάααα!
φ.

alex from planet Mab είπε...

1.Φιλίες ανάμεσα σε άτομα διαφορετικού φύλου δεν υπάρχουν. Δηλαδή φιλίες υπάρχουν, αλλά ποτέ δεν είναι απολύτως αγνές. Από κάποια πλευρά, υπό κατάλληλες συνθήκες, θα μπορούσε κάτι να.. Αλλά είναι πολύ όμορφο όταν άνθρωποι διαφορετικού φύλου αποφασίζουν να θυσιάσουν το σεξάκι (που πάντα περιπλέκει τα πράγματα) γιατί βάζουν πάνω απο αυτό τις ανθρώπινες σχέσεις.
2.Οι φίλοι/φίλες δεν είναι πάνω απ' όλα, έτσι, από κτίσεως κόσμου. Χρειάζονται και οι φιλίες όση φροντίδα χρειάζεται και η σχέση. Και μπορεί μια σχέση να είναι πιο ουσιαστική από μια φιλία. Όπως και το αντίστροφο. άλλωστε και η φιλία ένα είδος ανθρώπινης σχέσης είναι.
Αυτά τα φιλοσοφικά.
Υ.Γ.: Τα 'χω πάρει κι εγώ με τις φίλες σου τώρα.

Πριγκιπέσσα είπε...

πιστεύω σε καταλαβαίνω...νμζ όλοι λίγο πολύ επηρεαζόμαστε από γκόμενα-γκόμενο(κνς δεν είναι τέλειος ό,τι κι αν λέμε) αλλά είναι όντως μερικοί π το παρακάνουν!σίγουρα δεν είναι το πιο εύκολο στην πράξη ν συνδιάσεις γκόμενο-παρέα(ό,τι κι αν λέμε σε σχετικές συζητήσεις)χωρίς μικροπαρεξηγήσεις αλλα γίνεται! αυτοί π δεν το κάνουν...ορισμένες φορές έχουν δικαιολογητικά, όμως μέχρι ένα σημείο! δεν ξέρω, κι εγώ εκνευρίζομαι πολύ σε τέτοιες φάσεις κ η μόνη λύση είναι η κουβέντα, αρκεί ο άλλος να καταλάβει...αν όχι...χμμμ δεν ξέρω αν απλά δεν ταιριάζεται τελικά, αν αξίζει-αξιζε κτλ κτλ

☆LoUniTa☆ είπε...

βασικα ειπα αυτο που συμβαινει -συνηθως- στην ηλικιας μας,εχοντας στο μυαλο μου παραλληλα τους μεγαλυτερους φιλους μου.
λεω ηλικια γτ βλεπω συμφωνα με αυτους,πως αλλες προτεραιοτητες βαζω εγω κ αλλες εκεινοι.καπου ομως σε θεματα τετοια ειμαστε ιδιοι...ισως γι αυτο ειμαστε κ τοσα χρονια...
αλλα αυτο που ειπα πως δεν τα "ψυχανεμιζονται" το πιστευω απολυτα...
σκεψου μονο πως δεν πρεπει να εχουμε δεδομενο τπτ...οπως κ το να καταλαβουν δλδ τι εχουμε εστω κ αν μας "διαβαζουν" χρονια!!!
εχουν κ δικα τους προβληματα-ασχολιες ο καθενας κ στο λεω εγω που το εχω ζησει...αλλαζουν πολλα...κ πρωτα απο ολα τα ωραρια σας καθως μεγαλωνεις...αρα κ οι προτεραιοτητες...!!!αν εισαι φιλος με τη σοβαρη σημασια δεν χαλαει τιποτα....!!!απλα κατανοεις βρε παιδι μου... ;)
α οσο για το γκομενος-χωρισμος αυτο,το εχω ακουσει κ το ειπα...για πλακα!!!!

panos srpk είπε...

Free Spirit, το οτι θα μιλησω μαζι τους ειναι το σιγουρο αλλα απ'την αλλη βαρεθηκα να ειμαι εγω που θα βαζω τους αλλους στον ισιο δρομο... Σα να λεμε εγω για τους αλλους και κανενας για μενα. Με αυτες ομως το θεμα εγινε εγω για τους αλλους και οι αλλοι για μενα, αλλα δεν ξερω... Οπως και να χει, θα μιλησουμε και θα δειξει. Γιατι ξερω οτι κατα βαθος δε θελουν να με χασουν. Γιατι ειμαι θεος. Χαχαχαχαχα [οκ, βγαζω και λιγο το ψωνιο μου!]
Φιλια και σε σενα!

panos srpk είπε...

Aμαλθεια, η δικια σου περιπτωση ειναι πιο χοντρη. Πρωτη φορα ακουω για τετοια μαλακια. Δηλαδη δε σε καλεσε εξαιτιας του αλλου? Πφφφφ ολα αυτα ειναι μαλακιες. Οπως και να χει το συμπερασμα ειναι το ιδιο. Ε τεσπα.

Μπαι δε γουει, μα καλα, τι τραγικο ηταν αυτο το βιντεακι? Ελληνικη βιντεοταινια του '80 και δε συμμαζευεται! Και γιατι να μου τεριαζει μεγαλυτερη μου? Θαρρω πως κι εσυ διαβαζεις το δικο μου μυαλο και λεω οτι ζαλιζομαι... Χαχαχα

panos srpk είπε...

Φωτεινη, η φιλια πανω απο ολα ναι αλλα οταν σου γινονται πραγματα οπως το προχθεσινο [πλεον], τοτε τι να πεις? Οπως και να χει σιγουρα θα βγαλουμε μια ακρη. Γιατι μαλλον εχουμε κατι δυνατο για να το αφησουμε στην τυχη

panos srpk είπε...

Alex, αφου τα πηρες κι εσυ, τοτε γιατι λες το αναποδο απ'αυτο που λεω εγω? Ετσι για τον χαβαλε να τα παρουμε και λιγο τουμπα? :P
Anyway δεν εχεις και αδικο σε αυτα που λες αλλα εδω εχουμε μια διαφορετικη περιπτωση. Οπως και να χει ο χρονος θα δειξει

panos srpk είπε...

Πριγκηπεσσα, καλες οι δικαιολογιες αλλα τα παντα εχουν και ορια. Και η δικαιολογια πρεπει να εχει και καποια [καλη] βαση, οχι μουφες.

panos srpk είπε...

Lounita, ολοι μας εχουμε τα προσωπικα μας και τα προβληματα μας αλλα το θεμα ειναι οτι ενας καλος φιλος ειναι παντα διπλα σου ο,τι και να γινει. Αν υπαρχει κατι σοβαρο στη μεση οπως πχ δουλεια που δε σε αφηνει να εχεις χρονο για τιποτα, τοτε παω πασο. Αλλα οταν προκειται για δικαιολογιες που ελεγα και πριν, τοτε πρεπει να εχουν και μια βαση και οχι "λογια του αερα"
Οπως και να χει... Το νοημα το χεις πιασει!

amalthia είπε...

είδες βλαμμένοι που είναι οι άνθρωποι καμιά φορά?ξενέρωσα...και ξενερώνω όταν ξενερώνω..καταλαβαίνεις.

όσο για το βιντεάκι έκανα μαλακία,άλλο ήθελα να σου στείλω και μπερδεύτηκα...σου στέλνω λοιπόν το σωστό λινκ.

http://mamouli.blogspot.com/2010/05/blogo.html

panos srpk είπε...

Λοιπον Αμαλθεια μου καλη, διαβασα και το αλλο μπλογκ και τωρα τι να πω? Σταματα βρε, κοκκινησα τωρα! [ναι καλα]
Δε θα σου πω αν μου τεριαζει μεγαλυτερη, ευτυχως η δυστυχως ανεκαθεν το πιστευα αυτο, γιατι η μικρες ειναι βλαμμενες αλλα πλεον θελω μικρουλες για να το παιζω καλος μπαμπας εκτος απο καλος γκομενος και τις βαλω στο σωστο δρομο. Καλο, ε? Χαχαχαχα

Ανώνυμος είπε...

Φιλία--> Άλλη μία ταμπέλα.
Φιλία μεταξύ ενός άνδρα και μίας γυναικός δεν υπάρχει. Μπορεί απλά να ονομαστεί παρέα. Πολύ καλή παρέα. Πάντα θα υπάρχει το ερωτικό στοιχείο. Εκτός αν ο ένας από τους 2 είναι γκέυ. Είμαι λίγο απόλυτη αλλά έτσι πρέπει.

Έχω απογοητευτεί πολλές φορές στη ζωή μου από άτομα που γνώρισα, ένιωσα σαν φίλους και τελικά δεν ήταν τίποτα.

Έχω 2 φίλες. Καρδιακές. Απλά με τη μία μένουμε 150 χλμ μακριά και με την άλλη 700 χλμ. Έτσι, δε μαλώνουμε. Δε χρειάζεται να μιλήσουμε στο τηλέφωνο καθημερινά. Μου αρκεί να ξέρω ότι 2 άτομα είναι πραγματικά δίπλα μου. Τους υπόλοιπους τους ονομάζω παρέα και περνάω καλά. Δε δένομαι πολύ και φροντίζω να είμαι σωστή απέναντι τους.

Βασικά έχω και 2 φίλους γκέυ που μένουν δίπλα μου και περνάω υπέροχα πάντοτε μαζί τους. Και αυτούς τους θεωρώ φίλους μου..

Είμαι κουραστική, νανανανα!
Εδώ Αυτή

panos srpk είπε...

Aυτη, θα σε διαβαζω προσεκτικα απο δω και περα. Το ερωτικο ανεκαθεν υπηρχε αλλα πως να το πω τωρα? Ηταν σε φαση ενα φασωμα μωρεεεεε κακο ειναι? Οκ, αστειευομαι λιγακι αλλα και παλι δεν εχεις αδικο σε αυτα που λες. Γκευ δεν ειμαι, λεσβια δεν ειναι οποτε ειναι οπως τα λες.
Φιλες λεσβιες ειχα αλλα δεν ξερω μωρε, με την μια ειχε γινει κατι πριν αλλαξει οποτε και παλι υπαρχει το ερωτικο, χα!
Οπως και να χει, υπαρχουν και ατομα που θεωρω φιλους μου αλλα μ'αυτους περιοριζομαστε στον χαβαλε μας και οχι και στα ψυχολογικα. Εδω φαινεται ο αλλος.