26.5.10

Springbreak May 2010, Mykonos






Επειδη θαρρω πως τα πολλα λογια ειναι φτωχεια, θα τα πω περιληπτικα. Και μπορειτε να ζηλευετε οσο θελετε.
Το ξυπνημα της Παρασκευης στις 5.00 το πρωι ηταν βασανιστικο αλλα χαλαλι. Με βαπορια, αεροπλανα, κοτερα, γραμμη για Μυκονο. Προσωπικα, η Μυκονος μου αρεσει μονο τον Μαιο, που μαζευονται ολοι οι φοιτητες και βλεπεις κοσμο που γουσταρεις κι οχι wannabe διασημους και ψωνια. Μαιο μηνα λοιπον, ολος ο καλος κοσμος απ'ολες τις σχολες μαζευεται για να τα σπασει. Highlight οταν μας μοιρασαν νεσεσερ που εχει μεσα διαφορα, μαζι με ενα προφυλακτικο. Κατι λογικο αλλωστε! Καφες, φαγητο και υπνος γιατι προβλεπεται ενα ολιγον... σκληρο βραδυ! Αλλα κατα τις 3.00 ξεσπασε ενα μπουρινι που μας εκανε μουσκεμα κυριολεκτικα. Ε, τεσπα!
Σαββατο μια εβρεχε μια ειχε ηλιο, ε τεσπα! Χαλαρα πραγματα λεμε, must ο καφες στην Αιγλη μετα τη βολτα στα Ματογιαννινα και την απαραιτητη στασεις στο Soho-Soho [γιατι εχουμε κι ενα ψωνιο μεσα μας] αλλα δε μου αρεσε τιποτα. Τιποτε ψαγμενο και πρωτοτυπο ρε παιδια? 150 ευρω για ενα μπαναλ και φανταχτερο μπλουζακι? Αντε στα διαλα και αντε να κατσουμε στην Αιγλη, να ξυπνησει και λιγακι ο οργανισμος. Βραδυ το προγραμμα ειχε οπου μας βγαλει. Γιατι λειτουργουμε χωρις προγραμμα. Αλλα νταξει να μας αρεσει και το μερος που θα παμε. Μονο μελανο σημειο, τα ασφυκτικα γεματα μαγαζια, αλλα τι να γινει...
Να σημειωσω οτι ειχαμε νοικιασε 2 αυτοκινητα τα οποια τα παραλαβαμε οκ αλλα και τα 2 παρεδωσαν πνευμα πιο μετα. Συγκεκριμενα, χαλασε το κιβωτιο ταχυτητων. Μα αν ειναι δυνατον? Με φωνες, μας δωσανε τα λεφτα πισω, με καποια μικρη παρακρατηση φυσικα [5 ευρω χασαμε ο καθενας μας].
Κυριακη επιτελους ηλιος και ζεστη και γραμμη για που αλλου? Super Paradise my baby και τα μυαλα στα καγκελα. Σημειωτεον οτι καταφεραμε να νοικιασουμε αυτοκινητο, μονο ενα ομως, απο αλλη εταιρια. Φυσικα ομως ειχε μαλακια λεβιε ταχυτητων και δεν εγραφε που ειναι η πρωτη και που η οπισθεν, πραγμα που μπερδευει τον οδηγο που δεν εχει ξαναοδηγησει το συγκεκριμενο αυτοκινητο.
Ε τεσπα! Σιγουρα ολοι σας εχετε παει απο κει και δε θα θελατε να φυγετε ποτε. Απο τα ελαχιστα μερη στα οποια μπορεις να χορεψεις οσο γουσταρεις, αναμεσα σε κοσμο, χωρις να φοβασαι μηπως σε πατησει καποιος. Και σε μπουγελωνουν. Και μπουγελωνεις. Ιδρωμενα ημιγυμνα κορμια, βρεγμενα μπλουζακια και μικροσκοπικα μαγιο ειναι κατι το μαγικο στο μυαλο μας. Super Paradise, I love u.
Σε καποια φαση ενα ζευγαρακι γυρω στα 20 θελανε να κανουν σεξ και πηγανε στις ανδρικες τουαλετες, αδιαφοροντας τι θα πουν οι αλλοι. Τωρα τι να πω? Ας πηγαιναν αλλου, εκει βρηκαν να πανε? Τι ψωνια θεε μου...
Επισης ειδαμε τον Γαλατη. Διπλα απ'τον ντι τζει. Ρε ο τυπος ειναι απαλευτος. Σοβαρα τωρα.
Τριτον ειδαμε κοριτσια να μας κανουν εγκεφαλικο σεξ, απ'την μπαρα. Ελεος, ελεος και παλι ελεος. Σε καποια φαση, δεν αφηναν αγορια να ανεβουν στη μπαρα. Νταξει, εδω καλα εκαναν. Αλλιως θα χαναμε τη μπαλα. Ε, τεσπα.
Ολα αυτα δεν εχουν σημασια μιας και εκει κανενας δεν ελεγχει τις πραξεις του. Ολοι κανουν ο,τι τους κατεβει και, ω, τι πρωτοτυπο, κανω κι εγω ο,τι μου κατεβει.
Μονο στο τελος σπαστικα οταν ηθελαν τα παιδια να φυγουμε ενω ημουν στη φαση ψησιματος με καποια. Ρε ξυπνηστε! Λιγο φιλοτιμο ρε!
Το βραδυ δεν ηταν δυνατον να μην τιμησουμε το θρυλικο Guzel. Το τιμησαμε, αρκει να μην υπηρχαν και οι μαλακες πορτιεριδες και μπαρμεν, που την εχουν δει πολυ ιστορια. Πρωτον, μονο οι γκομενες περνουν πρωτες το ποτο τους. Εγω περιμενα 15 λεπτα ενω μια γκομενα που ηρθε μετα απο μενα, εξυπηρετηθηκε πρωτη. Ε, στο τελος τα πηρα, ειπα ενα "εισαι μαλακας" κι εφυγα. Δεν ξερω αν με καταλαβε με ολη αυτη τη μουσικη, αλλα χεστηκα. Δευτερον, ειχαμε κλεισει τραπεζι αλλα δε μας το εδιναν γιατι λενε οτι αργησαμε 10 λεπτα και ειμαστε λιγα ατομα. Ε λοιπον, ειμαστε λιγα ατομα γιατι εμεις ντυθηκαμε πρωτοι και ηρθαμε για να προλαβουμε την ωρα. Και ειμασταν 2 αγορια και 3 κοπελες. Δηλαδη μια χαρα αναλογια. Τι μαλακες θεε μου.
Συνεχισαμε στη μικρη Βενετια και ουτε εγω θυμαμαι ποσες κανατες κοκτειλ ηπιαμε συνολικα. Πρεπει να ηταν 10-11-12 για 7 ατομα. Και μας κερασαν και υποβρυχια, ετσι, για τον χαβαλε. Γιατι περναμε και πολυ καλα!
Δευτερα αρχισαμε με μπανακι στην Ελια, μιας και δεν ειμασταν ακομα σε φορμα για πολλα πολλα. Τελικα καταληξαμε Ψαρρου και Ν'Αmmos. Kαταπληκτικο φαγητο, εγω πηρα πεννες με φιλετακια κοτοπουλου και ασπρη σαλτσα. Τιμες αρκετα τσιμπιμενες και σερβιτοροι εντελως ηλιθιοι. Λεγαμε σε εναν "μη μας φερεις αλλο νερο γιατι δε θελουμε" και μας εφερε. Γιατι τα θελει τα λεφτα του. Βαρεθηκα τετοιο επαγγελματισμο.
Για τελευταιο βραδυ επιλεξαμε χαλαρα πραγματα, κοκτειλ και αραγμα στην προβλητα.

Highlight η λιποσαρκη Τζουλια Αλεξανδρατου, συνοδευμενη απ'τον μανατζερ της. Η κοπελια περνει τοσα πολλα ναρκωτικα και δεν ξερει τι της γινεται. Και την γαμανε χωρις να το νιωθει. Το μονο που ξερει ειναι να περνει λεφτα για να σπαει τα ρουθουνια της.

Κι επειδη εχουμε λιγο βρωμικο μυαλο και το παραδεχομαι, τραβηξα την παρακατω φωτογραφια. Κι αν με κατηγορησετε οτι εχω τετοιο μυαλο, με τη σειρα μου μπορω να κατηγορησω μερικες μερικες που αντι να φορεσουν κανονικο μαγιο, φορανε ημι-στρινγκ [πως σκατα λεγονται αυτα?] μαγιο και μας προκαλουν. Δε φταιμε εμεις αν μας βαζετε σε τετοιες σκεψεις. Να γιατι λεω οτι οι γυναικες εχουν το βρωμικο μυαλο!


Με λιγα λογια ηταν ενα αρκετα τονωτικο τριημερο. Πιο τονωτικο γινοταν, αλλα νταξει. Φταιω λιγακι κι εγω αλλα γενικα δεν ειμαι τυπος που χωνεται κατευθειαν σε κατι. Τωρα αυτο ειναι κακο, ε? Ε, τεσπα... Ελεγα πριν φυγω οτι κατι συμβαινει με τους αναδρομους Ερμηδες που ελεγαν οι φιλες μου και με εβαλαν σε σκεψεις. Σκατα! Το "καλυτερα" που λεγαμε, δεν εγινε, αντιθετα ηταν νορμαλ τα πραγματα.
Επισης, σοβαρα τωρα, λιγες ωρες πριν φυγω, σε καποια φαση ειχα ενα ασχημο προαισθημα. Δεν το παραδεχομουν ομως. Και οριστε που τελικα μου βγηκε το προαισθημα.
Και αν δεν ημουν στο τελος να φωναζω στους φιλους μου να παμε Super, η φαση θα ειχε γαμηθει γενικως. Οποτε τι να πω? Πολυ καλο τριημερο οκ, αλλα χρειαστηκε να βαλω και το χερακι μου... Και μετα καταλαβα οτι οταν χρειαστει, βαζεις το χερακι σου και ολα τζετ!
Αυτα που λετε λοιπον. Ελπιζω να ειχατε κι εσεις ενα τονωτικο τριημερακι!

ΥΓ: Απ'το Super Paradise δεν εχω φωτογραφιες. Βασικα εχω, αλλα δεν τις βαζω για να μη με πιασουν για λογοκρισια και αλλα τετοια γραφικα!

20 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σε μισώωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

(που δε με πήρες μαζί)

Κι εγώ καλά πέρασα σε πιο ήσυχα μέρη, δεν εχω παράπονο!!!

(αλλά σε μισώωωωωωωωωωωωωωωωωω)

Φιλιαααααα

Γιώργος Τ. είπε...

Δηλώνω τεράστιος φαν της Μυκόνου και του Super Paradise.. Κάθε χρόνο του Αγ. Πνεύματος ήμουν εκεί, εκτός από φέτος.. Θεώρησα πως είναι κάπως νωρίς ακόμα (προτιμώ Ιούνιο).. Επίσης, αποφεύγω τα clubs κλπ.. Μένω Super Paradise μέχρι αργά, μετά περνάω από Παράγκα και μετά βραδάκι βολτίτσα και ποτάκι κάπου χαλαρά!! Και για φαγητό σουβλάκια!!!!
Φέτος με το καλό, με βλέπω τέλη Ιουλίου εκεί..

panos srpk είπε...

Coula, ειπαμε, μπορειτε να ζηλευετε ελευθερα! Κι επιπλεον πηγες σε ησυχα μερη, οποτε δεν εχεις παραπονο!

panos srpk είπε...

Γιωργο Τ, μαζι σου κι εγω. Κι εγω προτιμω Super μεχρι να μην αντεχουν τα ποδια μου.
Κι επισης, οκ, μπορει να ειναι νωρις φετος, αλλα για εμας ηταν μεγαλη ευκαιρια που συμπεσαν το 3μερακι με τις φοιτητικες εκδρομες του Μαιου. Οποτε ολα τζετ.
Οσο για σουβλακι, τα γνωστα σουβλατζιδικα στην διχαλα [απ'την μια για Βενετια και απ'την αλλη για Ματογιαννη], εχουν πεσει λιγακι σε σχεση με περσυ που τα θυμαμαι. Οικονομικη κριση σου λεει μετα. Εγω προτιμω τις κρεπες.

Flonsavardu είπε...

Το μαγιό λέγεται Brazilian και το φοραω και εγώ που είμαι μια γριά, τα φοιτητακια δεν θα το φοράνε;

Επίσης « ε, τεσπα » :D

panos srpk είπε...

Xαχαχα, ε, ποσο γρια βρε Φλο? Κοψε τις βλακειες!
Και δεν ειπα να μην τα φορανε απλα ξερεις τωρα, κατι κανουν στο μυαλο μας!
Btw κι εσυ θα μπορουσες να πας Μυκονο, μιας και δεν εισαι γρια, χα!
Ε, τεσπα! :D

Flonsavardu είπε...

Α, Μύκονο... Αρονο, δεν νομίζω ότι θα περάσω καλά. Έχει άλλωστε τόσο όμορφα νησιά η Ελλάδα. Δεν είμαι του μεινστριμ, αλλά βασικό για να μου αρέσει ένα νησί είναι οι προσβάσιμες πεντακαθαρες παραλίες του. Οπότε κουφονησι φορ εβερ.

Ανώνυμος είπε...

Πέρασες καλά ε;
Χαίρομαι καμάρι μου. Μπράβο σου. Το δικό μου τριήμερο ήταν εξουθενωτικό. Δεν πειράζει όμως, ανέβηκα λίγο με τις φωτογραφίες σου (όχι με την τελευταία :)).

panos srpk είπε...

Κουφονησι, ε? Διπλα μας ειναι, βασικα απεναντι ακριβως ειναι απο την Αμοργο και ενδικνυεται για ημερισιες αποδρασεις!
Αλλα και η Μυκονος Μαιο μηνα με φοιτητες και καθαρες παραλιες [πριν αρχισει η μαζικη αποβαση που τις βρωμιζει] ειναι must! Καλοκαιρινους μηνες εννοειται Αμοργος φορ δε γουιν.

panos srpk είπε...

Αυτη, σ'ευχαριστω! :D
Χαιρομαι που ανεβασα τη διαθεση σου με τις πικς μου, εκτος απ'την τελευταια που λες αλλα τι να εκανα κι εγω ενα ταπεινο αγορακι? Χαχαχα

mahler76 είπε...

από πότε αποκτήσαμε οι Έλληνες spring break?? Λες και πρίν κάναμε κάτι δηλαδή...χαχαχα. Μια χαρά πάντως πέρασες πάντα τέτοια!!!

panos srpk είπε...

Mahler, springbreak βασικα λεγεται μια απ'τις [φοιτητικες] οργανωσεις που κανουν τις εκδρομες και εξασφαλιζουν φοιτητικες τιμες σ'εμας τους ταπεινους φοιτητες και μας εξασφαλιζουν εισοδους σε μαγαζια, παρτυ και ειδικες τιμες σε μπουκαλια!

amalthia είπε...

και θα έλεγα απο τι μωρέ κάνεις break? απο το φοιτητιλίκι? με πρόλαβε ο Μάλερ.

μισώ μισώ μισώ το Σούπερ..να χορεύεις δίπλα σε μεθυσμένους,καυλωμένους,ιδρωμένους,λουσμένους με βότκα. όχι το μισώ..είναι λίγο το ρήμα "μισώ"...

...και μη βιαστείς να πείς οτι είναι λόγω ηλικίας! απο τα 20 το ίδιο αισθανόμουν!

panos srpk είπε...

Aμαλθεια αναρωτιεμαι ποσοι απο εσας εχουν παει Μυκονο την περιοδο των φοιτητικων εκδρομων. Γιατι ειναι τεραστια η διαφορα Μαιος-Αυγουστος, οπως υπαρχει διαφορα Αγγλων μεθυστακων και Ιταλων τζελεντμεν!

amalthia είπε...

για να μην μείνεις με την απορία έχω πάει 2 φορές Μάιο μήνα.

ο ιδρωμένος καυλαντισμένος είναι ίδιος σε όλες τις ράτσες...δεν διαχώρισα Άγγλους,Ιταλούς και Έλληνες. σε αυτή τη φάση όλοι το ίδιο είναι!

panos srpk είπε...

Mαλλον δεν ξερεις πως θα ηταν αν ησουν μαζι μου! Γιατι καποιοι δεν καυλωνουν με αυτο που δεν εχουν ή που δεν μπορουν να εχουν ;)
Ε τεσπα!

amalthia είπε...

να σου πω επειδή είμαι και ξανθούλα μωρέ...δεν πιστεύω να μου την είπες?!

αν μου την έλεγες θα μου το έλεγες ε?!χαχα

για να ξεκαθαρίσω πάλι,"καυλαντισμένους" δεν εννοώ ΜΑΖΙ ΜΟΥ(τύπου "Τζίσους,όπου και αν πάω μου την πέφτουν")...αλλά γενικά κεφάτους και πιωμένους και αχαλίνωτους λόγω του κλίματος ευφορίας και σεξουαλικότητας που δημιουργεί ο χορός,το ποτό,τα μαγιό ,η ιδέα των διακοπών κ.α.

δεν είναι ανάγκη να συμφωνήσουμε,άκου να δεις τι θα κάνουμε..εαν τύχει και πάμε ποτέ My-ko-noooooosss παρέα εγώ δεν θα έρχομαι στο Σούπερ,θα κάθομαι στο ξενοδοχείο να πλένω το καφτάνι μου και να φτιάχνω τα μαλλιά μου..για να βγούμε το βράδυ!ε ?καλύτερα τώρα?

panos srpk είπε...

ΜΜΜΜΜ
Ε μα, αν δεν περναμε καλα στο σουπερ, τοτε που θα περασουμε? Στα μαγαζια που δε θα εχεις χωρο να χορεψεις?
Ε, τεσπα! Απ'οτι φαινεται, διαφωνουμε. Με το δικιο σου!
Ναι ναι, κατσε εσυ κι εγω θα λιωνω! Μηπως να σου δωσω και καμια μπουγαδα? Χαχαχα

Parakmiako Ergaleio είπε...

Το Μπραζίλιαν κάνει ωραίο κώλο, μου το είπε τις προάλλες και η πωλήτρια εκεί που πήγα για μαγιώ. Καλό φαίνεται αλλά φοβάμαι μήπως μεταμορφώνεται εύκολα σε στρινγκ κι έτσι κάνει τα ματάκια των αγοριών να πετάγονται. :P

Γεια σου ρε Sarper ταξιδιάρη! Καλά να περνάς!!!

panos srpk είπε...

Parakmiako ergaleio, ε, αφου μαλλον σου κανει ωραιο κωλο, τοτε γιατι οχι? Και ωραια θα φαινεσαι και... αντε μην πω και τιποτε αλλο!
Γεια σου και σε σενα, εννοειται παντα ταξιδευουμε!