3.12.10

Συνέντευξη στον εαυτό μου


1) Η απόλυτη ευτυχία για σας είναι;
Να βρίσκομαι στην κορυφή μιας χιονισμένης πλαγιάς και να χαμογελάω ατενίζοντας τη μεγαλοπρέπεια του τοπίου και το παγωμένο αεράκι να χαϊδεύει το πρόσωπό μου, πριν σερφάρω τη γλυκιά πούδρα μέχρι το τέλος της πλαγιάς. Και να έχω δίπλα μου κάποιον ή κάποια με την ίδια πώρωση με μένα [πράγμα λίγο δύσκολο όμως].

2) Τι σας κάνει να σηκώνεστε το πρωί;
Χμμμ... Η σκέψη ότι θα βρεθώ στη θάλασσα ή το βουνό, για μια μέρα γεμάτη με αδρεναλίνη. Αλλά δεν έχουμε κάθε πρωί τέτοιες σκέψεις.

3) Η τελευταία φορά που ξεσπάσατε σε γέλια;
Δε θυμάμαι. Έχω καιρό να γελάσω με τη ψυχή μου.

4) Το βασικό γνώρισμα του χαρακτήρα σας είναι;
Χμμμ... Συνήθως αφήνω τους άλλους να κρίνουν το χαρακτήρα μου. Άρα θα έλεγα ότι είμαι μετριόφρων.

5) Το βασικό ελάττωμά σας;
Εεεε... Είμαι λίγο οξύθυμος και νευριάζω εύκολα. Κυρίως όμως όταν με προκαλούν. Λιγάκι όμως!

6) Ποιοι είναι οι ήρωες σας σήμερα;
Μερικά πρόσωπα που μου έμαθαν πράγματα που δεν ήξερα ή δε βίωσα.

7) Με ποια ιστορική προσωπικότητα ταυτίζεστε περισσότερο;
Θα προτιμήσω τις σύγχρονες προσωπικότητες, όχι τις ιστορικές. Οπότε αν πρέπει να πω, θα έλεγα τον θρύλο του σνόουμπορντ Terje Haakonsen. Αλλά επειδή είναι θρύλος, θα διαλέξω κάποιον πιο... θνητό, τον Nima Jalali. Είναι τρελάρας ο τύπος!

9) Το αγαπημένο σας ταξίδι;
Τα ταξίδια στο εξωτερικό πάντα είναι αγαπημένα και αυτά στα χιονοδρομικά του εξωτερικού ακόμα πιο αγαπημένα αλλά το αγαπημένο απ' όλα είναι αυτό που δεν έχει πραγματοποιηθεί ακόμα... Πάντα θα υπάρχει ένα ταξίδι που θα είναι καλύτερο απ' τα προηγούμενα.

11) Ποια αρετή προτιμάτε σε μια γυναίκα;
Την ντομπροσύνη και την ικανότητα να με διορθώνει χωρίς να ντρέπεται ή να παρεξηγηθεί. Και προπάντως να έχει υπομονή και να μην παρεξηγιέται με το παραμικρό. Είναι πολλές οι τύπισσες που παρεξηγιούνται με το παραμικρό!

12) Και σε έναν άντρα;
Να μην είναι εγωιστής. Ξέρετε πόσοι φίλοι γίνονται πρωήν φίλοι επειδή κρατάνε τα πάντα για την πάρτη τους και δε δίνουν τίποτε στο φιλαράκι τους?

13) Το βιβλίο που σας σημάδεψε;
Η δύναμη του Υποσυνείδητου, Το κλειδί.

16) Η ταινία που σας σημάδεψε…
Η αδερφή μου κι εγώ [My sister's kepper] του Νικ Κασσαβέτη. Να με θυμάσαι [Remember me] του Άλλεν Κούλτερ. Βασικά είναι αρκετές που δε μου έρχονται πρόχειρα στο μυαλό μου.

17) Ο αγαπημένος σας ζωγράφος;
Bob Ross. Είναι θεός ο τύπος με την αφάνα. Κρίμα που μας άφησε για καλύτερους τόπους.

18) Το αγαπημένο σας χρώμα;
Το πράσινο και όλες οι αποχρώσεις του.

19) Ποια θεωρείτε ως τη μεγαλύτερη επιτυχία σας;
Μέχρι στιγμής ίσως το ότι κατάφερα να κερδίσω το σεβασμό κάποιων που ίσως με περιφρονούσαν ή δε με ήξεραν καλά. Αλλά είμαι σίγουρος ότι μεγαλύτερες επιτυχίες έπονται.

20) Το αγαπημένο σας ποτό;
Τζιν-τόνικ εννοείται. Και μια δικιά μου αλχημειά που το ονομάζω Godmother [κλεμμένο από ένα αγαπημένο μπαρ στις Βρυξέλες]. Περιέχει βότκα, αμαρέτο και χυμό λάιμ. Μπορεί αυτά να είναι τα αγαπημένα μου αλλά θέση στη καρδιά μου πάντα θα έχει η ψημένη ρακή.

21) Για ποιο πράγμα μετανιώνετε περισσότερο;
Προτιμώ να μετανιώνω για κάτι που έκανα παρά για κάτι που δεν έκανα. Και προτιμώ να μετανιώνω για σοβαρά πράγματα παρά για πράγματα που "ό,τι έγινε, έγινε, δε χάλασε και ο κόσμος". Οπότε θα έλεγα ότι έχω μετανιώσει για κάποια [σοβαρά] πράγματα αλλά στέκομαι στο ότι είτε κάτι έμαθα απ' αυτά είτε μου άφησαν χαρούμενες αναμνήσεις.

22)Τι απεχθάνεστε περισσότερο απ' όλα;
Τον εγωισμό, το ψέμα, την περιφρόνηση, τα λόγια πίσω απ' τη πλάτη σου, τα κόμπλεξ, να μη σου λένε αυτό που σκέφτονται για να μη σε χάσουν.

23)Όταν δεν γράφετε, ποια είναι η αγαπημένη σας ασχολία;
Ουυυυυυυ τι να σας πω... Σερφ, σνόουμπορντ, άραγμα με καφροπαρέα, σκίτσο. Είναι πολλά βασικά, είμαι πολυάσχολος τύπος και κουλτουριάρης, χαχα.

24)Ο μεγαλύτερος φόβος σας;
Να μου πέσει ο ουρανός στο κεφάλι μου. Οκ, αστειεύομαι, μα τον τούτατις! Να χάσω άτομα που αγαπώ κι εκτιμώ. Ή να πάθω κάτι που θα μου στερήσει αυτά που αγαπώ περισσότερο απ' όλα, τα σερφ και σνόουμπορντ.

25)Σε ποια περίπτωση επιλέγετε να πείτε ψέματα;
Προσπαθώ να μη λέω ψέματα γενικώς. Αν εγώ προτιμώ την σκληρή αλήθεια από ένα γλυκό ψέμα, γιατί να πω κι εγώ ψέματα; Αλλά εδώ που τα λέμε, ίσως να έλεγα ψέματα για να την γλιτώσω από κάτι...

26)Ποιο είναι το μότο σας;
Είναι αρκετά. Το πρώτο και καλύτερο είναι το Ride or Die, σε απλά ελληνικά σημαίνει ότι είτε θα κάνεις σερφ, σνόουμπορντ και τα ρέστα είτε θα πεθάνεις. Το δεύτερο είναι το Too fast to live, Too young to die, μότο που με εκφράζει γιατί η ζωή είναι πολύ μικρή για να τα κάνουμε όλα. Το τρίτο είναι και ο τίτλος του μπλογκ μου, Small life, Big times, μότο που νομίζω το καταλάβατε όλοι σας.

27) Πώς θα επιθυμούσατε να πεθάνετε;
Να πετάξω από ένα τελευταίο drop, το πιό ψηλό, σε μια ξεχασμένη πουδρένια πλαγιά, στο πιο ψηλό συννεφάκι, με ένα χαμόγελο στο πρόσωπό μου, έχοντας την αγαπημένη μου σανίδα στα πόδια μου... Να πετάξω και να ξέρω ότι πέθανα κάνοντας αυτό που αγαπώ περισσότερο απ'όλα. Και να σκορπίσουν την τέφρα μου στην κορυφή εκείνης της πλαγιάς ώστε το πνεύμα μου να είναι πάντα εκεί να κοιτά τους επόμενους που θα περάσουν από κει και να χαίρεται.

28) Εάν συνέβαινε να συναντήσετε τον Θεό, τι θα θέλατε να σας πει;
Σου δίνω μια δεύτερη ζωή. Χαχαχα.

29) Σε ποια πνευματική κατάσταση βρίσκεστε αυτόν τον καιρό;
Χμμμ... Πριν λίγες μέρες είχα κατάθλιψη αλλά την ξεπέρασα επειδή έκανα 3 μέρες σερφ, τώρα που δεν κάνω, δεν ξέρω... Μάλλον μπερδεμένος είμαι! Βασικά αυτόν τον καιρό κάθομαι σε αναμμένα κάρβουνα γιατί περιμένω το επόμενο κύμα και εννοείται τα χιόνια. Ή για να γίνω πιο σωστός, δεν ξέρω τι μου γίνεται. Γαμώτο!


Τη συνέντευξη να την κάνουν παρακαλώ:
Free Spirit
Amalthia
Fenia
Lefteris Savvidis
Aγανακτισμένη έφηβη

12 σχόλια:

Mairaki είπε...

απίστευτος, τρελός, διασκεδαστικός, μέσα σε όλα.......πολύ μου άρεσε η συνέντευξη με τον εαυτό σας κύριε Sarper/Πάνο μας.....και φυσικά και να μην ήθελα πολύ να το καταλάβω...είσαι τρελός και παλαβός για το snowboard...οκ οκ το καταλάβαμε.....χιχιχιχιχι
Καλημερούδιαααααα

kot-itsa είπε...

endiaferon...synenteyjh me ton eayto mas 8a eprepe na kanoume oloi...

Μπουκλα είπε...

My sister's kepper...................ΤΙ ΕΙΠΕΣ ΤΩΡΑΑΑΑΑΑ!!!πφφφφφ.

panos srpk είπε...

Mairaki
Είμαι κουλ τύπος εγώ και παλαβός με ο,τιδήποτε τσουλαει και το δείχνω
Χαχαχα

panos srpk είπε...

Kot-itsa
Κάνε κι εσύ συνέντευξη!

panos srpk είπε...

SKan
Δεν είναι γαμάτη η ταινία αυτή?

Ανώνυμος είπε...

την έκανα και εγώ τη συνέντευξη! :)

snow-surfing?
θέλω πολύ να μάθω αλλά είμαι υπερβολικά αδέξια-την πρώτη φορά που έκανα μαθήματα σκι ήμουν τόσο αδέξια που ο προπονητής μου έδωσε ένα ελκηθράκι να κάνω βόλτες. ;Ρ

panos srpk είπε...

Aγανακτισμένη Έφηβη
Αν θέλεις πολύ να μάθεις snow-surf τότε θα μάθεις. Χρειάζεσαι τουλάχιστον 10 μαθήματα. Η δύναμη της θέλησης θα σε κάνει να μάθεις στο τέλος. Εγώ δηλαδή πώς τα κατάφερα? :P

Ανώνυμος είπε...

Και.....Ποιος ο λόγος να πάρει κάποιος συνέντευξη απο τον εαυτό του;

Livingathens είπε...

sarper 8a to kanw :) euxaristw gia thn protash

surf pou kaneis ktl den exw dokimasei pote alla nomizw 8a mou arese steile kamia plhroforia

Clem Lumen είπε...

Με μεγαλη μου χαρα:)

panos srpk είπε...

Lefteri
Surf κάνουν στη Βουλιαγμένη στην Ωκεανίδα όταν φυσάει δυνατός νοτιάς ή έχει δυναμικό νότιο ρεύμα απ'τη Κρήτη. Με βοριά, στην Τήνο και Ικαρία. Με δυτικό στη Λύγια, Λαγκούβαρδο και Βοϊδοκοιλιά. Πολύ τρέξιμο...!