15.6.10

Σημαδεμένο όνειρο


Αυτός είναι ξαπλωμένος στο δωμάτιό του και διαβάζει και ξαφνικά μπαίνει μέσα μια αιθέρια ύπαρξη. Αυτή έχει ένα αδύνατο και γυμνασμένο σώμα με στρογγυλά και στητά μεμέ και καλοσχηματισμένο και όρθιο ποπό, φοράει ένα λευκό στενό και κοντό φανελάκι κι από κάτω ένα μαύρο δαντελωτό κυλοτάκι. Αυτός έχει ένα γυμνασμένο σώμα με μεγάλες πλάτες και πήχεις με τις φλέβες να πετάγονται προς τα έξω και φοράει ένα μαύρο στενό μποξεράκι.
Αυτή έρχεται από πάνω του κι εκείνος, σε σοκ ακόμη, μένει ακίνητος. Εκείνη πέρνει την πρωτοβουλία, φιλάει και γλύφει τον λαιμό του, έχοντας τα χέρια της στο πρόσωπό του και ψυθιρίζει στο αυτί του "σήμερα είμαι δικιά σου και δικιά σου για πάντα". Κι εκείνος, αφού συνειδητοποίησε τι συμβάνει, πέρνει την κατάσταση στα χέρια του, τραβάει το κεφάλι της προς τα πίσω, την κοιτάει στα μάτια και την φιλάει παθιασμένα, η γλώσσα του μπερδεύεται με την δικιά της ενώ τα χέρια του μπαίνουν μέσα απ'το κυλοτάκι και το φανελάκι. Και τότε αισθάνεται ένα χέρι μέσα απ'το μποξεράκι του και μια γλυκιά ανατριχιαστική αίσθηση διατρέχει μέσα του. Αυτή πιάνει το μεγάλο και σκληρό του τσουτσούνι και αρχίζει το παιχνίδι. Κι αυτός, ακολουθώντας τις κινήσεις της, βάζει τα δάχτυλά του στο απαλό, άτριχο και ζεστό γατάκι της. Ξεκινάει με ένα δάχτυλο, καταλήγει με τρία και αντί να τα κουνάει μπρος-πίσω, διαλέγει να τα κουνάει δεξιά-αριστερά, με τα ακροδάχτυλά του να ακολουθούν μια ξεχωριστή κίνηση, συντονισμένη πάντα απ'αυτόν. Κι εκείνη, μη αντέχοντας, αρχίζει να ανασάνει βαριά, με το κεφάλι προς το ταβάνι, ενώ ταυτόχρονα το χέρι της είναι γραπωμένο στο τσουτσούνι του που είναι ακόμα πιο χοντρό τώρα και το τραβάει με μεγαλύτερη μανία. Εκείνος της γλύφει τις ρώγες, με τα δάχτυλά του πάντα μέσα στο γατάκι της κι εκείνη μοιάζει με σπαρταριστό ψάρι έξω απ'το νερό. Η ηδονή είναι τόσο μεγάλη που αυτή πρόλαβε να τελειώσει. Και το προσωπό της από γλυκό, αθώο και παιδκό, μετατράπικε στο πρόσωπο μιας ύαινας, έτοιμη να κατασπαράξει τη λεία της. Ανεβαίνει πάνω του και του χαρίζει τις καλύτερές του στιγμές. Αυτός, μη αντέχοντας, την γυρίζει στα τέσσερα, το κεφάλι της ακουμπαει στο στρώμα κι εκείνος μια της γρατσουνάει τη πλάτη, μια την κρατάει απ'το ποπό, μια απ'τους ώμους. Συνεχίζει να μπαινοβγαίνει μέσα της, με μεγαλύτερη ένταση και κάθε φορά που μπαίνει μέσα της, εκείνη πιέζει τον ποπό της προς το μέρος του. Η ηδονή είναι τόσο μεγάλη, αλλά προφανώς κανένας τους δε θέλει να τελειώσει. Τότε εκείνος, τη σηκώνει, με την πλάτη πάντα προς το μέρος του, τα πόδια της βρίσκονται έξω απ'τα δικά του και συνεχίζουν όπως πριν, μόνο που εκείνος χαιδεύει τα μεμέ της κι εκείνη γλύφει το λαιμό του.
Η στιγμή της κορύφωσης φτάνει και για τους δυο κι εκείνος γέρνει προς τα πίσω, στηρίζεται στο στρώμα και το σώμα του κινείται ρυθμικά προς τη λεκάνη της, ακόμα πιο γρήγρα. Κι εκείνη, βάζει τα χέρια της στον τοίχο και συγχρονίζεται με τις κινήσεις του μέχρι που αρχίζουν να κινούνται ολοένα και πιο αργά, πιο απαλά, πιο γλυκά, μέχρι που τελειώνουν και οι δυο. Μένουν σαν αγάλματα για μερικά δευτερόλεπτα, αφού και οι δυο εξακολουθούν να χύνουν και προσπαθούν να παρατείνουν την απόλαυση. Η κορύφωση ολοκληρώθηκε, αυτός γέρνει ακόμα πιο πίσω και ξαπλώνει, ιδρωμένος και με γρήγορες αναπνοές κι αυτή γέρνει μροστά, με τη λεκάνη της ακόμα πάνω του και ξαπλώνει μπρούμυτα, με τα μαλλιά ανακατεμένα, βγάζοντας κι εκείνη γρήγορες ανάσεις.
Και μετά ξαπλώνουν δίπλα δίπλα, χαμογελόντας και κοιτάζοντας ο ένας στον άλλον. Αυτή μπαίνει για ντουζ κι εκείνος ανάβει ένα τσιγάρο, για να χαλαρώσει. Το τσιγάρο τελειώνει, το σβήνει, κλείνει τα μάτια του κι εκείνη ακόμα δεν είναι εδώ. Είναι ακόμα στο ντούζ. Ή όχι?

Και τότε πετάγεται απ'το κρεβάτι του με ιδρώτα και βαριά ανάσα. Είχε ονειρευτεί το τέλειο σεξ. Με μια άγνωστη αιθέρια ύπαρξη. Ή μήπως την ξέρει αλλά δεν την έχει συνατήσει ακόμα? Κι ένα χαζό αλλά χαρούμενο χαμόγελο σχηματίστηκε στα χείλη του. Η ώρα ήταν δώδεκα το μεσημέρι κι έπρεπε να φύγει. Και τότε ξεκίνησε η πρώτη μέρα για το υπόλοιπο της ζωής του. Ήταν αισιόδοξος. Ένιωθε ότι ο κόσμος είναι δικός του. Ένιωθε βασιλιάς στη θέση του βασιλιά. Ένιωθε ότι όλα τα μπορεί.

35 σχόλια:

Я верю в Сталина είπε...

Τί τα θες; Όλες οι αιθέριες υπάρξεις (σαν) όνειρο είναι...


Πολύ... δυνατό κείμενο, μας έφτιαξες το απόγευμα!

panos srpk είπε...

Μπορεί να είναι [σαν] όνειρο, αλλά κάποιος φιλόσοφος είπε ότι τα όνειρα είναι πρόβες των πράξεων μας. Υπάρχουν για να γίνουν!

Я верю в Сталина είπε...

Α, μα δεν θα διαφωνήσω!

Άλλωστε παλεύουμε να κάνουμε τα όνειρά μας πραγματικότητα... ε;

panos srpk είπε...

Yes, for sure!

kat. είπε...

τα όνειρα είνι οι πρόβες των πράξεων μας; αυτή η εκδοχή μου αρέσει!
γιατί και εγώ πριν δυο μέρες είδα στον ύπνο μου ένα τύπο (ο οποίος λέει πως με θέλει/ αλλά δεν θέλει να χαλάσει και την εργένικη ζωή του και εγώ ον έχω γράψει εκεί που δεν πιάνει μελάνι...) ο οποίος λέει μου είχε γράψει ένα γράμμα με το οποίο μου εξηγούσε πως όλα είναι πλέον στο χέρι μου και πως πρέπει να πάρω εγώ την πρωτοβουλία από εδώ και στο εξής.. και για να σου είμαι ειλικρινής ξύπνησα μέσα στα νεύρα γιατί πλέον εγώ αυτόν τον τύπο δεν τον θέλω..
το πίστεψα ΤΟΣΟ πολύ, σαν να είχε συμβεί στην πραγματικότητα..

α.. αν συμβεί πάντως κάτι αντίστοιχο, θα σε ενημερώσω πάρα 'υτά..

υ.γ. ωραία όνειρα βλέπεις πάντως!!!!!!

panos srpk είπε...

Κατ, η αρχή είναι ωραία αλλά το τέλος μου φάνηκε κάπως. Οκ, αν δεν τον θέλεις πάω πάσο αλλά γιατί το ονειρεύτηκες?
Χμμμ... Περίεργο πράγμα τα όνειρα τελικα!
Οκ, αναμένω λεπτομέριες =))

ΥΓ: Ωραία ναι αλλά τελείως κουλά σου λεωωωω

Ανώνυμος είπε...

Δε πας καλά...

αχαχαχαχα


πολύ δυνατό είναι η αλήθεια! Σα τσόντα έμοιαζε!

Μηπως να το δωσουμε για σεναριο στο Σειρηνάκη με πρωταγωνιστρια την ντουβλη;;;

Ατιμη φαντασία...

panos srpk είπε...

Coula, με την Ντούβλη? Πας καλά? Η τύπισσα δεν την παλεύει! Κάτι πιο ρεαλιστικό φανταζόμουνα! Χωρίς κιτς, φανταχτερά και λοιπές αηδίες! Ενώ με δυο καθημερινούς τύπους δε θα είναι πολύ πιο προσιτό? Ε?

alex from planet Mab είπε...

Που είναι το κόκκινο κυκλάκι με το λευκό Χ? Πούύύυύύύύ???

panos srpk είπε...

Το κόκκινο κυκλάκι με το λευκό Χ προφανώς θα το δεις στην πραγματική ζωή όταν βρεις τον στόχο σου!

alex from planet Mab είπε...

χαχαχα
εντάξει. Δεν θα το δω ποτέ τότε, όπως δεν το είδα κι εδώ. Καμία ροπή στην στοχοπροσήλωση.. :/
Πιάσανε οι ζέστες Πανούλη, μου φαίνεται :)

panos srpk είπε...

Όχι, όχι και πάλι όχι. Θα το δεις και δε σηκώνω κουβέντα. Κι εγώ θα το δω. Το ξέρω. Κι επειδή πιάσανε οι ζέστες, τι σημαίνει? Καιρός για καλοκαιρινά πράγματα και ο,τι αυτο συνεπάγεται!

Parakmiako Ergaleio είπε...

Καλοκαιρινές καύλες?

panos srpk είπε...

Ντροπή σου! Προφανώς. Τι να λέμε τώρα

kat. είπε...

ναι.. έλα ντε! αφου δεν τον θέλω γιατί τον ονειρεύτηκα?

μάλλον γιατί το ασυνείδητο μου ξέρει καλύτερα το μέλλον μου και με προετοιμάζει.. τύπου: "δες τι έχασες ηλίθια" ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων!

next_day είπε...

είναι όμορφο να ονειρεύεσαι τα όνειρα σου!
Υπέροχο κείμενο!
Ερωτικό, χωρίς να είναι πρόστυχο!
Καλημέρες!

boo είπε...

Pano,o sofos laos 3ereis ti leei etsi?
o peinasmenos karvelia oneireuetai... xaxaxa

kati prepei na kaneis gia na vgoun auta ta oneira ali8ina gt dn se vlepw kala :p

Parakmiako Ergaleio είπε...

Ντροπή μου....που λέω την αλήθεια ε? :P
χι χι χι!

Vipera Lebetina είπε...

Sorry ρε Sarper που σου το λέω, αλλά είναι too good to be true... Ωραίο παρόλα αυτά..

amalthia είπε...

οκ οκ πάλι για μένα μιλάς?

βρε όσο λες τα: ΒΥΖΙΑ μεμέ,τον ΚΩΛΟ ποπό ,τον ΠΟΥΤΣΟ τσουτσούνι και το ΜΟΥΝΙ γατάκι δεν πρόκειται να σου κάτσω που να με παρακαλάς!!

(το γάμησα το βραβείο ε? ειδικότις μου)

panos srpk είπε...

Next day, ακριβώς όπως το είπες, ερωτικό και καθόλου πρόστυχο αλλα άντε να το πεις και στους άλλους!

panos srpk είπε...

Fenia, μου την ειπες τώρα κι εγώ τι να πω? Εγω μιλάω για αληθηνό σεξ μεταξύ ερωτευμένων, το οποίο άντε να το βρεις τέτοιες μέρες που είναι... Όλοι στις αρπαχτές!

panos srpk είπε...

Parakmiako ergaleio, μισή ντροπή δικιά μου, μισή δικιά σου. Οκ, πατσίσαμε?

panos srpk είπε...

Vipera, όλοι έχουμε δικαίωμα στο όνειρο και σοβαρά τώρα γιατί υπάρχουν τα όνειρα? Για να προσπαθήσουμε γι'αυτά. Όλα γίνονται και δε σηκώνω κουβέντα.

panos srpk είπε...

Αμάλθεια, είσαι τέρμα τρελή. Δεν παίζεσαι λέω και το βυζί το λέω ΒΥΖΙ κλπ παντα αλλά τι θα πούν τα παιδάκια μας άμα διαβάσουν τούτο δω το μπλογκ? Βλέπεις? Σκέφτομαι πριν από σένα!
Και θα μου κάτσεις, θες δε θες! Χουχουχουχου

mahler76 είπε...

και τι τα θες ρε φίλε τα "μεμέ" και τα "γατάκι"??? αρχιτέκτων άνθρωπος και σεμνότυφος γίνεται???

panos srpk είπε...

Mahler, πάντα ήμουν σεμνότυφος. Τώρα αυτό είναι καλό ή κακό?

jeune premier είπε...

αν έχει όντως φύγει και δε βρίσκεται στο ντουζ είναι όντως το ιδανικό σενάριο!!!

panos srpk είπε...

Xαχαχαχαχαχα

amalthia είπε...

ε όσο σκέφτεσαι τόσο με απομακρύνεις!!

χαχαχαχα

panos srpk είπε...

πάμε στοίχημα? χαχαχαχα

Vipera Lebetina είπε...

Σωστά, σόρρυ που σου το χάλασα.. Το να ονειρεύεσαι είναι τέλειο, όπως και το όνειρό σου!
Να σου ευχηθώ να πραγματοποιηθεί σύντομα! ;)

panos srpk είπε...

Ok, δεκτή η συγγνώμη σου! Κι ευχαριστώ για τις ευχές ;)

Elen King είπε...

kalo. pl kalo. mhn rotas pou einai ta xeria mou:P

panos srpk είπε...

Elenk King, θα θελες, ε? :P