6.12.10

Γουστάρω



Γουστάρω  τους τύπους που είναι ο εαυτός τους και δε δείχνουν ότι προσπαθούν για κάτι. Γουστάρω τύπους που δε προσπαθούν να κάνουν κάτι, αλλά το κάνουν επειδή μπορούν. Τους γουστάρω επειδή μπορούν. Τους γουστάρω για όλα αυτά που είναι.
Γουστάρω τον τύπο που κατάφερε να κάνει κάτι και το αγαπά και κέρδισε επάξια τον τίτλο του αυθεντικού. Και γουστάρω τους αυθεντικούς γιατί κάνουν αυτό που αγαπάνε σα να γεννήθηκαν γι'αυτό.
Γουστάρω τον τύπο που βγάζει μια προσωπικότητα που σε επηρεάζει θετικά και σε κάνει να σκέφτεσαι πόσο γαμάτος είναι ο τύπος. Και γουστάρω τις προσωπικότητες γιατί όσα χρόνια και να περάσουν, δε ξεχνιούνται.
Ο τύπος αυτός είναι γαμάτος. Ο τύπος εκεί είναι θεός. Ο τύπος πιο κεί είναι αυθεντικός. Μπορούμε να μάθουμε πολλά απ'τους τύπους αυτούς. Αλλά πάντα θα υπάρχουν κάποιοι τέτοιοι τύποι που προφανώς απ'το πολύ φούσκωμα, πήραν τα μυαλά τους αέρα και θα μας το παίξουν σοβαροί, μούρη τρελή, με ναρκισσισμό.
Και στο τέλος ποιός είναι πιο γαμάτος? Ω, ναι, είναι αυτός που έχει προσωπικότητα, είναι αυθεντικός αλλά και μετριόφρων. Γιατί διοχετεύει τη γαματοσύνη του μόνο σ'αυτούς που αξίζουν και όχι σ'αυτούς που θέλουν να του μοιάσουν, έτσι, επειδή νομίζουν ότι άμα του μοιάσουν, θα γίνουν κι αυτοί γαμάτοι.

Ένας τέτοιος είναι ένας παλιός φίλος. Τον γουστάρω τον τύπο γιατί κάνει όσα κάνει επειδή γουστάρει να τα κάνει! Και θα συνεχίζει να τα κάνει επειδή γουστάρει τέρμα! Και θα γουστάρουμε παρέα. Stay heavy ρεεεεεεεεε \m/

13 σχόλια:

Mairaki είπε...

Πάντα έτσι sarper μου...έχουν εκλείψει οι πραγματικά γαμάτοι άνθρωποι, με την αυθεντικότητα και την ντομπροσύνη τους...ναι!!!
τους γουστάρω κι εγω πολύ....κι ευτυχώς ξέρω κάποιους.....καλή εβδομάδα!!!

panos srpk είπε...

Ναι Mairaki, πάντα τέτοια!
Καλη εβδομάδα και σε σένα

KitsosMitsos είπε...

Γουστέρνω λέμεεε!

panos srpk είπε...

KitsosMitsos
Γουστέρνουμε!

Ξένια είπε...

Γειά σου Sarper/Πάνο ή όπως αλλιώς προτιμάς. Σου στέλνω απο εδώ γιατί δεν βρήκα κάποιο mail σου ώστε να επικοινωνήσω μαζί σου ιδιωτικά (εκτός κι αν υπάρχει κάπου στο blog και δεν το βλέπω).
Γράφω σε ένα ελληνικό γυναικείο περιοδικό. Θα ενδιαφερόσουν για μια μικρή συνέντευξη; Διαβάζω μέρες το blog σου με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.
Αν ενδιαφέρεσαι περιμένω απάντηση σου στο xeniakap43@gmail.com για να σου πω και τις λεπτομέρειες.
Φιλικά, Ξένια!

panos srpk είπε...

Ξένια
Υπάρχει τρόπος επικοινωνίας ιδιωτικά και φαίνεται στο προφίλ μου αλλά τεσπά!

Το όνειρο που είδα χθες το βράδυ είπε...

Καλησπέρα
Γουστάρω τα αληθινά σου ποστ .

panos srpk είπε...

Κι εγώ γουστάρω που με διαβάζεις
Καλησπέρα και σε σένα!

Ανώνυμος είπε...

Εγω γουσταρω εσενα που γουσταρεις αυτες τις συμπεριφορες!

φιλια

panos srpk είπε...

Coula
Γουστάρουμε όσους γουστάρουν. Έτσι απλά.

amalthia είπε...

μακάρι να είναι ο φίλος σου έτσι όπως τον περιγράφεις!

ου ου ου να ξερες πόσους φίλους έχω ανεβοκατεβάσει με το πέρασμα του χρόνου?!

panos srpk είπε...

Amalthia, ου ου ουυυ μπορεί να τους έχεις ανεβοκατεβάσει αλλά γούσταρες? Χε χε χε

DRAMA QUEEN είπε...

Και εγώ γουστάρω έτσι φίλε!