1.2.10

favorite quote of day 2


Ζωη ειναι αυτο που σου συμβαινει ενω εχεις αλλα σχεδια
Τζων Λενον

Οταν εχεις προγραμματισμο και σχεδιασμο, μπορει μεν να πετυχαινεις τον στοχο σου αλλα ζεις? Απολαμβανεις αυτο που κανεις?
Οπως με τις εξεταστικες. Προγραμματιζεις τα μαθηματα που θα δωσεις, σχεδιαζεις το πλανο σου, διαβαζεις, γραφεις κλπ κλπ. Αλλα βαριεσαι που ζεις.
Τα συμπερασματα δικα σας...

11 σχόλια:

Elen King είπε...

telika eite dn spoudazoume auto pou theloume eite dn ektimame auto pou exoume se ola iparxei mia mageia arkei na tin anakalipseis kai otan ta kataferneis to sinaisthima einai iperoxo an kai polles fores to xexname telika mipos zoh einai na ektimas kathe mikrh mikrh sou nikh?

panos srpk είπε...

Δεν εχεις αδικο σ'αυτα που λες Ελενα αλλα αυτο που θελει να πει ο κυριος Λενον ειναι οτι οταν μας συμβαινουν πραγματα εκει που δεν το περιμενουμε, τοτε ζουμε περισσοτερο απ'οσο... ζουμε!

Velvet Vulture είπε...

Και αυτά δεν είναι πλάνα-ταξίδια που σε ενδιαφέρει ο προορισμός απλά θέλεις μέσω διακτινισμού να φτάσεις ακόμα και στο επόμενο δευτερόλεπτο στην επίτευξη του πλάνου-ταξιδιού!

Οπότε απλά ζεις όλα τα υπόλοιπα που δεν έχεις κάθε φορά τη δυνατότητα να προγραμματίσεις!

panos srpk είπε...

Χμμμμ... Στα ταξιδια παντα υπαρχουν πλανα, γιατι το ταξιδι ετσι κι αλλιως ειναι μια εμπειρια! Αλλα σιγουρα ειναι αλλη φαση να σου ερθει απ'το πουθενα ενα εισητηριο για Λονδινο με ολα πληρωμενα! Κι εσυ να μην μπορεις να πιστεψεις το θαυμα ου εγινε!

Velvet Vulture είπε...

oh, sure it does!!!!

alex from planet Mab είπε...

ωω αγαπητέ sarper, αυτή η εξεταστική φαίνεται να σε έχει λυγίσει :/. Πάντως είναι γεγονός, ότι τα καλύτερα (και τα χειρότερα) έρχοναται εκεί που δεν το περιμένεις. Περιμένω νέα από τα αναπάντεχα της εξεταστικής. Από τη ζωή πέρα από τη ..ζωή :)

panos srpk είπε...

Aπο αναπαντεχα της εξεταστικης αλλο τιποτα... Κουλα πραγματα συμβαινουν και ειτε περνας χωρις να κουνας το δαχτυλακι σου [κορυφαιος ο κυριος Β.] ειτε δεν περνας :/

πρωτεύον θηλαστικό #864 είπε...

..κι εγώ που λειτουργώ χωρίς πρόγραμμα, τι κατάλαβα; μποέμ σου λέει μετά. υπάρχει μέση λύση; [ερώτημα ρητορικόν]

panos srpk είπε...

ισως υπαρχει. απλα προγραμματιζεις μονο οταν πρεπει!

AVY είπε...

In English?

panos srpk είπε...

dear AVY, in english is: "life is what happens to you while you have other plans" :))