19.4.10

Weird dreams vol.1


Kαηλημερα. Και τι καιρος ειναι αυτος ρε? Μας ηρθε κιολας η ηφαιστιακη σκονη της Ισλανδιας?
[ναι ναι ξερω ειμαι λιγο μαζοχας που γραφω τετοια ωρα αλλα ειδα ενα κουλο ονειρο και με το που ξυπνισα εκατσα στο pc!]

Νομιζω οτι αρρωσταινω ευκολα. Νιωθω ξαφνικα οτι δεν εχω ορεξη να παω πουθενα, εχω πονοκεφαλους, μου ερχεται εμετος, θελω να μεινω ξαπλωμενος για παντα. Ακουω οτι η πρωην μου εχει γκομενο και τσουπ αρρωστησα. Ακουω οτι μια καλη μου φιλη τα εφτιαξε με εναν τυπο που δεν τον παω με την καμια και τσουπ αρρωστησα. Ακουω οτι ενας καλος μου φιλος τα εφτιαξε με μια τυπισσα που γουσταρω και τσουπ αρρωστησα.
Μα τι στο διαολο, θα αρρωσταινω δηλαδη με καθε στραβο που γινεται σε τουτο τον πλανητη? Ε, δε γαμ***αι, βαρεθηκα. Αν αρρωστησω κι αλλο, στα αρχ**** μου και θα βγω εξω. Μην ανησυχειτε, δε θα σας κολλησω. Δεν ειναι μεταδοτικες οι αρρωστιες μου.

Ηταν μια εποχη λοιπον οπου ολοι οι φιλοι μου και ολες οι πρωην μου, παντρευτηκαν. Κι εγω αρρωστησα σοβαρα. Κι ετσι δεν πηγα σε κανεναν γαμο. Δεν ψηνομουν αλλωστε. Δεν ηθελα να ερθω face to face με κανεναν. Αλλα μια φωνουλα μεσα μου ελεγε οτι θα γινω καλα και θα αρχισω να σκεφτομαι την παρτη μου και μονο. Και θα βρω καποια για το υπολοιπο της ζωης μου. Πιστεψα στην φωνουλα και μετα απο καποιο καιρο εγινα καλα. Και οταν εγινα καλα, αναρωτιομουν τι διαολο εγινε. Και μετα απο λιγο καιρο, βρεθηκε και η καποια. Ηταν μια πανεμορφη ξανθια με μεγαλα πρασινα και ζεστα ματια. Με ενα χαμογελο κι ενα σωμα σκετα θανατος. Εκανε κι αυτη το αγαπημενο μου χομπυ [τι χομπυ? τροπος ζωης μου ειναι], το σνοουμπορντ. Κι αλλα πολλα. Και ζησαμε πιο ευτυχισμενοι απ'ολους μαζι. Και μετα ξυπνησα αποτομα με κρυο ιδρωτα αλλα ενα χαζο χαμογελο ζωγραφισμενο πανω μου.
Η καποια ειναι μεν ομορφη ξανθια με πρασινα ματια, χαμογελο και σωμα αλλα δεν μπορουσα να καταλαβω ποια ειναι. Τα χαρακτηριστικα του προσωπου της τα εβλεπα αλλα στο συνολο της ηταν θολη. Εμοιαζε με τα ακεφαλα ατομα που βλεπω στα ονειρα μου. Με λιγα λογια δεν ηταν καποια συγκεκριμενη. Αλλα ηταν μια ξανθια με πρασινα ματια, χαμογελο και σωμα.
Αφου επεξεργαστηκα τα δεδομενα, καταλαβα οτι το παρελθον ειτε κοντινο ειτε μακρινο δεν εχει καμια απολυτως σημασια. Ο,τι εγινε, εγινε. Σημασια εχει να αγαπας τον εαυτο σου, ωστε να σε αγαπησουν και οι αλλοι. Και νομιζω οτι με ερωτευομαι ολο και περισσοτερο!
Φυσικα ερχεται καλοκαιρι, η εποχη που θελουμε να τα κανουμε ολα [εκτος φυσικα απο το αγαπημενο μου χομπυ, αλλα σας ειχα πει οτι θα κανω τα παντα για να παω!] και ετσι θα γινει.
Ειναι καλοκαιρι. Θελω πολλα μπανια, πολλα ξενυχτια σε πλατειες, πολυ σεξ. Θελω ενα καλοκαιρι αγαπης. Εσεις τι καλοκαιρι θελετε?

Αντε και καλη σας μερα. Εγω εχω σχολη, θα πεσει σοβαρη δουλεια σημερα αλλα ποιος χεστηκε! Θα κοιταξω να κανω αυτα που εχω να κανω, θα κανω αυτα που γουσταρω και ολα θα γινουν!

17 σχόλια:

Γιώργος Τ. είπε...

Εγώ θέλω ένα καλοκαίρι πνιγμένο στο παράλογο!!! Θέλω τρέλα τριγύρω μου και ένα καλό ταξίδι!! Και να διατηρήσω βέβαια όσα έχω και μου φτιάχνου καθημερινά την διάθεση!

no I in threesome είπε...

Πω αυτό το χαζό με τους πρωην κτλ το έκανα και εγώ και ήμουν στο κρεβάτι με το παραμικρό! πρέπει σιγά σιγά να "σοβαρευτουμε" και να αρχίσουμε να βλέπουμε τον εαυτό μας! έχεις δίκιο!
και όσο για το καλοκαίρι οσο πιο γεμάτο τοσο καλυτερα! βασικά σαν το περσινό αλλά Χ 100! τόοοοσο καλό! : )

panos srpk είπε...

Το φετινο καλοκαιρι θα ειναι τελειο για ολους μας. Γιατι ετσι θελω!

@ no I in threesome: Κοιταχτηκες στον καθρευτη σου? Να ερωτευτεις αυτο που βλεπεις! [δεν το λεω ειρωνικα, το λεω με μια δοση χιουμορ!]

Ανώνυμος είπε...

Πολύ καλησπέρα..
Θέλω όχι μόνο το καλοκαίρι, αλλά όλο το χρόνο Αυτός να αλλάξει. Να γίνει βλαμμένος. Να μου πει "Πάμε τώρα Σουηδία για καφέ" και εγώ να δεχτώ. Αλλά επειδή δε θα γίνει, θέλω τις πιο χαλαρές διακοπές. Τα ζευγάρια (σαν εμάς) είναι λίγο μαμούχαλα. Επιδιώκουν ακοσμία ! Θα δείξει.. Ας ελπίσουμε πάντως να περάσουμε όλοι πολύ όμορφα με ό,τι αυτό συνεπάγεται..
Εδώ; Πάντα Αυτή

panos srpk είπε...

Ει εσυ! Λιγη αισιοδοξια δειξε στο προσωπο μου!
Καλησπερα και σε σενα!

Foteini είπε...

Hellooooo, eisai ontws sto myalo mou, i want this same summer, ksenyxtia, plateies, potakia kai... ta loipa :)

Pisteyw oti einai sto dromo tou kai soon it will be here!!!!

Μυστικό Μονοπάτι είπε...

Απλα ενα όμορφο καλοκαίρι!!! Χωρίς ασχημα απρόβλεπτα... που και να γίνουν δλδ πάντα θα βρίσκουμε τον τρόπο να τα φέρουμε τούμπα!!!!

"Μυστικά" φιλιά!!!

amalthia είπε...

θέλω ένα καλοκαίρι "Κεντέρης"...γρήγορο...να φύγει να μην ξανάρθει!

panos srpk είπε...

Φωτεινη, ασε ησυχο το μυαλο μου! Με ζαλιζεις! Ετσι κι αλλιως ολοι θελουμε πανω κατω τα ιδια! Χοχοχοχο

Αμαλθια, γιατι παρακαλω? Κατσε να σφιξουν και οι ζεστες...!

academy είπε...

Θα ήθελα ένα καλοκαίρι κινηματογραφικό σαν ''Το καλοκαίρι με την Μόνικα''του Bergman.Με θερμοκρασία γύρω στους 30 βαθμούς και με δροσερές νύχτες.Και όσο είμαι στην πόλη θέλω να εξαφανιστούν οι κοστουμαρισμένοι με 40 βαθμούς...trash!

panos srpk είπε...

Αcademy, λιγο ψυχεδελια μου ακουστηκε αυτο!

no I in threesome είπε...

:) oti pio wraio exw akousei! i'll do that! :)

kat. είπε...

(έχω την αίσθηση πως από κάπου σε ξέρω.. αλλά τέλος πάντων! δεν είναι αυτό το θέμα)..

ένα παρόμοιο καλοκαίρι θέλω και εγώ! ότι θέλει κάθε φυσιολογικός άνθρωπος δηλαδή που έχει πήξει στη δουλειά και στον ύπνο του βλέπει μόνο το πληκτρολόγιο του..

panos srpk είπε...

[Κατ, και για πες απο που εχεις αυτη την αισθηση!]

Το καλοκαιρι θα ερθει και τοτε ποιος μας πιανει!

kat. είπε...

(δεν ξέρω.. με το που "μπήκα" στο μπλογκ σου, ένιωσα πως σε ξέρω..)

χμ!

ελπίζω να είσαι ΠΟΛΥ καλά!

panos srpk είπε...

Ειμαι αρκετα καλα, σ'ευχαριστω!

[το μπογκ μου θαρρω πως βγαζει μια οικειοτητα, ισως αυτο φταιει!]

Mairyliscious είπε...

ena kalokairi gemato xamogela , trella kai polla mojitos