3.9.10

Life in seconds


A few seconds of flying is your life all

Aναρωτήθηκες ποτέ πόσα δευτερόλεπτα διαρκεί η ζωή σου? Η ζωή διαρκεί πολλά χρόνια αλλά αυτό που ζεις? Το εξτρημ που ζεις για λίγο και νιώθεις ότι έζησες πολλά περισσότερα από μια στιγμή? 
Σε όλους εμάς που ασχολούμαστε με τα εξτρήμ αθλήματα είτε αυτό λέγεται surf, skateboard, snowboard είτε sky diving [ελεύθερη πτώση] και τα σχετικά, μερικά δευτερόλεπτα πτήσης είναι η ζωή μας όλη. Μερικά δευτερόλεπτα που αρκούν να σε κάνουν να νιώσεις γεμάτος και όλα τα υπόλοιπα δεν έχουν καμιά αξία μπροστά σ'αυτό που έζησες, ή μάλλον μπροστά στο drop που πέταξες. Αν δεν τα είχαμε εστώ λίγα απ'αυτά τα δευτερόλεπτα, σύμφωνοι θα ζούσαμε αλλά θα μας έλειπε το παραπάνω ρίσκο βρε παιδί μου που δίνει αξία.
Για άλλους, αυτή η αξία ίσως βρίσκεται κάπου αλλού, στον έρωτα, το σεξ, τον καφέ. Που σίγουρα είναι απολαύσεις. Αλλά όσο μεγαλύτερο ρίσκο, τόσο πιο γλυκιά είναι η ζωή. Για εσας?

7 σχόλια:

Δραπέτης είπε...

Συμφωνώ, αλλά νομίζω ότι χρειαζόμαστε και τις έντονες αλλά και τις χαλαρές στιγμές!

panos srpk είπε...

Σωστό κι αυτό αλλά εμείς τουλάχιστον δεν το κάνουμε και κάθε μέρα!

kat. είπε...

η ζωή διαρκεί όσο εμείς θέλουμε. δεν έχει σημασία αν οι στιγμές είναι χαλαρές ή έντονες. σημασία και αξία για μένα έχουν απλώς όταν τη ζεις!

π.χ. εγώ σήμερα είμαι κάπως unhappy λόγω κάποιον συναισθηματικών μου προβλημάτων. παρά τα όσα γίνονται, εγώ αισθάνομαι πολυ καλά γιατί μου δίνεται η ευκαιρία να τα ζω όλα αυτά.. τι νόημα θα είχε άλλωστε μια ζωή που θα ήταν τελείως φλατ? η ζωή ειναι δική μας! ας την εκμεταελυτούμε όσο καλύτερα γίνεται και μπορούμε! ε?

panos srpk είπε...

Kat, μ'άρεσε πολύ η εκδοχή σου! Όλα τα πράγματα λοιπόν έχουν αξία. Αλλα η θεωρία μου είναι όσα πιο πολλά κάνεις τόσο περισσότερο ζεις!

Clem Lumen είπε...

Δε ζω "extreme" στιγμές οπότε δεν μπορώ να πω κάτι γι'αυτές, αλλά μπορώ να σου πω με σιγουριά πως και τις σχετικά έντονες αγαπώ και τις χαλαρές και όλες!

Μπηκε το φθινοπωρο και μας επιασαν οι προβληματισμοι ολους? :):)
Φιλιά γλυκούλι!

panos srpk είπε...

Ελεύθερο Πνεύμα
Ναι, ναι μπήκε Φθινόπωρο, η εποχή των προβληματισμών. Κάθε εποχή και τα κουλά της.

Clem Lumen είπε...

Αυτη η εποχη εχει κ παιχνιδια! σε προσκαλεσα να παιξεις παιχνιδακι, αμα θες περνα να δεις! φιλια!