7.10.10

Ό,τι έχτισες...


Πόσο τραγικό είναι να παλεύεις για αρκετούς μήνες για την ψυχική σου γαλήνη και ηρεμία, να καταφέρνεις να μπεις στη φιλοσοφία της ζωής και της ηλικίας σου γενικώς, να σκέφτεσαι μόνο το παρόν, να σου έρχονται στο τέλος όλα τέλεια, περνώντας την κάθε μέρα με μεγάλες στιγμές, να τρέφεις ελπίδες για κάτι ευχάριστο και μαγικό παράλληλα με τη γενική φιλοσοφία που σχημάτισες, να αρχίζουν να μπαίνουν όλα σε έναν καλό δρόμο και στο τέλος να την πατάς τόσο άσχημα σα να σε γάμησαν σκληρά πολλές φορές?
Μα, πόσο τραγικό?
Ήταν μια περίοδος που αυτός ήταν τελείως σκατά ψυχολογικά. Πήρε όμως μια απόφαση. Θα αλλάξει τελείως τρόπο σκέψης, τόσο για τον εαυτό του, όσο και τη ζωή και τις χάρες της. Και το κατάφερε. Κι έτσι άρχισε να περνάει γαμάτα. Φίλοι, γυναίκες, σεξ. Μεγάλες στιγμές στη μικρή ζωή με μικροπράγματα.
Στο ενδιάμεσο τη γνώρισε. Μια κοπέλα η οποία έμελλε να γίνει στόχος του, να την καταφέρει. Οι μέρες πέρασαν, οι μήνες επίσης, αυτός ερχόταν ολοένα και πιο κοντά της κι αυτή το ίδιο. Άρχισαν να τρέφουν ο ένας για τον άλλον εκτίμηση. Όσο ευχάριστα άρχισε η γνωριμία τους, άλλο τόσο ευχάριστη εξελισσόταν η γνωριμία τους μέχρι να έρθει η ευχάριστη κατάληξη.
Όμως... Η πεποίθεσή του ότι εκείνη η πολλά υποσχόμενα κοπέλα θα έμελλε να αλλάξει πολλά στη ζωή του, ήταν ταυτόχρονα και η ταφόπλακά του στη ψυχή του. Η κοπέλα εκεί που άφηνε πολλές υποσχέσεις, ξαφνικά σταμάτησε την επικοινωνία μαζί του. Αυτός συνέχιζε να της κάνει προτάσεις για καφέ, εκείνη τίποτα. Μέχρι που αποφάσισε να το ξεκαθαρίσει. Τελικά τι έγινε? Αυτή η κοπέλα βρήκε έναν τύπο, δηλώνει ότι είναι πολύ καλά μαζί του κι αυτός έμεινε να αναρωτιέται τι στο καλό έγινε. Από πότε βλέπεις έναν άλλον τη στιγμή που σε χαρακτηρίζει καλό παιδί, έξυπνο, γλυκό, με χιούμορ και με χαρακτήρα?
Ηθικό δίδαγμα. Οι γυναίκες είναι και πολύ σκύλες τελικά. Η διπλοπροσωπία, το ψέμα, η εκμετάλλευση σε όλο της το μεγαλέιο. Οι γυναίκες είναι πανουργές και στην τελική μόνο ένα πράγμα θέλουν. Θέλουν κάποιον που στο μυαλό τους είναι η επιτομή του κωλόπαιδου. Το κακό παιδί. Κι έτσι μας γαμάνε.
Βέβαια εκεί που καταλήγουμε, είναι ότι από εκεί που κατάφερες να τα βάλεις όλα σε τάξη και να αρχίσεις να περνάς γαμάτα, έρχεται κάτι που σε προσγειώνει ατσαλά στην σκληρή πραγματικότητα. Είπαμε, είναι ωραία τα όνειρα και οι επιθυμίες μας αλλά καμιά φορά η πραγματικότητα είναι τόσο σκληρή που νομίζεις ότι τα πάντα μέσα σου γκρεμίστηκαν. Με λίγα λόγια ό,τι έχτισες με κόπο, γκρεμίστηκε σαν τοίχος από τραπουλόχαρτα.
Αλλά ας δούμε τη θετική πλευρά. Όλα αυτά ίσως γίνονται για κάποιον λόγο. Δεν ήταν γραφτό να γίνει ή εστώ χτύπησε το καμπανάκι ότι αυτή δεν είναι η κατάλληλη, άρα το σύμπαν τα έφερε έτσι ώστε να μη γίνουν. Και στο τέλος αυτές θα είναι οι άκυρες. Ή έστω στην τελική όλες οι δοκιμασίες υπάρχουν για να τις ξεπερνάμε. Σιγά μην κάτσουμε να κλαιγόμαστε με την κάθε μαλακία της ζωής. Αυτή έχασε, όχι εμείς. Εμείς θα κερδίσουμε στο τέλος.

Όλα τα παραπάνω παραπέμπουν σε μια παλιότερη μου ανάρτηση. Κι ακριβώς επειδή τα γράφω εκεί, δεν τα ξαναγράφω εδώ... Δειτε ΕΔΩ.

38 σχόλια:

lena_zip είπε...

Ναι υπάρχουν τέτοιες κοπέλες σαν αυτή που περιγράφεις και μάλιστα πολλές. Πιο πολλές από ότι πιστεύεις. Από εδώ και στο εξής να ψάχνει ο τύπος αλλού για κάποια που να του ταιριάζει. Καμιά φορά κοιτάμε προς τη λάθος κατεύθυνση εξ αρχής.
Λέω εγώ τώρα...

boo είπε...

Poia se pligwse na paw na tin skotwsw???Den 8a tis afisw trixa sto kefali!
Nai agori m,auti exase,gi auto na sai sigouros!K ennoietai pws kratame to kefali psila,etsi?
Eimaste ligo skules einai i ali8eia re Pano.Alla pistepse me den to kanoume epitides!Kai ontws to ''kwlopaido'' panta sagineuei.Pote omws kamia den menei me enan ili8io.8a to katalavei to la8os tis na eisai sigouros.Apla elpizw na min to katalavei polu arga :/

panos srpk είπε...

Lenia Zip
Ναι υπάρχουν πολλές τέτοιες είναι γνωστό. Αλλά την ικανότητά τους να το κρύβουν μέχρι την... μοιραία στιγμή το σκέφτηκες? Ίσως γι αυτό την πατάνε πολοί. Καμιά φορά η σωστή κατεύθυνση δε φαίνεται τόσο καθαρά ανάμεσα σε τόσες πολλές κατευθύνσεις.

panos srpk είπε...

Φένια!!!
Η αλήθεια είναι ότι γέλασα λίγο με το σχόλιο σου.
Δεν το κάνετε επίτηδες το ξέρω αλλά το υποσυνείδητό σας τα θέλει! Και το ότι δε μένει μαζί του το γνωρίζω αλλά κι αν το καταλάβει η άλλη, τι έγινε? Το τρένο σφύριξε κι έφυγε και δεν περιμένουμε κανέναν. Με λίγα λόγια το τρένο ακολουθεί το δρομολόγιο κεφάτο και καμαρωτό.

boo είπε...

Etsi se 8elw!Kamarwto kamarwto na proxwras mprosta:)

Kai dont worry about her.She's in my black list aka she's a dead girl walking.

=]

panos srpk είπε...

Χαχαχαχα
Ωραία να σου δώσω τη διεύθυνσή της να πας να κάνεις φόνο α λα ιταλικά!
Χαχαχαχα
Κι εσύ εμπρός καμαρωτή καμαρωτή στα φοιτητικά χρόνια ;)

Constantine είπε...

Καλύτερα κάτι που τέλειωσε πριν καν αρχίσει...παρά κάτι που άρχισε και τελείωσε με άδοξο τρόπο. Να και κάτι θετικό από την ιστορία. Αν όντως δεν άξιζε, θα σου την έφερνε αργότερα... και τότε θα πονούσε περισσότερο.

Fleur είπε...

Η αληθεια ειναι πως υπαρχουν τετοιες κοπελες.:/
Αλλα μην αφηνεις μια συγκεκριμενη να σου χαλαει την εικονα για ολες τις υπολοιπες.:P

Πιστευω πως ολα γινονται για καποιο λογο.;)

Φιλια.:)

panos srpk είπε...

Costantine
Αυτό σκεφτόμουν κι εγώ, ότι ίσως είναι καλύτερα που δεν έγινε τίποτα. Αλλά μια μικρή εστώ προσπάθεια ρε γαμώτο? Τεσπά.

panos srpk είπε...

Fleur
Σίγουρα υπάρχουν και άλλες που είναι τελείως διαφορετικές μ'αυτή που ανάφερα αλλά δεν είναι κι εύκολο να τη βρεις. Θαρρώ πως οι περισσότερες που λες εσύ είναι επιφανιακά ίδιες μ'αυτή που λεω εγώ αλλά γίνονται διαφορετικές αν βρουν κάποιον να τους ψάξει τα σώθηκά τους... Λέω τώρα.

Estella είπε...

Sarper? Καλώς βρεθήκαμε...
Ναι οι γυναίκες είναι σκύλες. Και δεν βγάζω τον εαυτό μου απ έξω. Αλλά πίσω απο κάθε σκύλα γυναίκα βρισκόταν πάντα κάποιο κωλόπαιδο που του χάρισε την καρδιά της. Κάποτε... Η σαπίλα των ανθρώπινων σχέσεων για μένα είναι κάτι που δεν πρόκειται ν αλλάξει. Το ν αποφύγεις τον έρωτα δε στο συνιστώ. Θα τον προκαλέσεις χειρότερα. Κοίτα απλά να κρατάς πάντα κάπου δίπλα καμιά αντιασφυξιογόνο μάσκα... Ορισμένα χημικά δεν παλεύονται με τίποτα...

The craziest bitch of them all,
Estella

P.S. I loved the English Version of your thoughs.;) Take care.

amalthia είπε...

και βέβαια οι γυναίκες θέλουν το κακό παιδί,νιώθουν πιο πολύ ασφάλεια κοντά του,προστασία κι έτσι.

το κακό παιδί σου εξιτάρει το μυαλό,σε πηδάει και σε κάνει την π...α του, εξαφανίζεται που και που και καταλαβαίνεις τότε πόσο τον γουστάρεις...κλπ κλπ

άσε το άλλο.το γνωστό "κατα βάθος είναι ένα ευαίσθητο παιδί,αδικημένο, αυτή είναι η άμυνα του,εγώ θα τον αλλάξω"....

...απο αυτό προκύπτει ότι οι γυναίκες(σε γενικές γραμμές πάντα μιλάω) ΔΕΝ είναι σκύλες...ηλίθιες και ανασφαλείς είναι!

panos srpk είπε...

Estella
Γέλασα με τη μάσκα για τα χημικά... Καλό!
Ο έρωτας και το πάθος σίγουρα δεν αποφεύγονται, εξάλου είναι αμαρτίες. Και στην αμαρτία πάντα πέφτεις στον πειρασμό. Αυτό δεν αλλάζει.
Είναι όμως κρίμα να ελκύεσαι απ'το μέγεθος του αμαρτήματος. Όσο μεγαλύτερο το αμάρτημα, τόσο μεγαλύτερη η επιθυμία. Και καταλήγουμε στο ότι ο "δυνατότερος" είναι και ο νικητής.
Πολλά είπα, καλησπέρα σου.

panos srpk είπε...

Amalthia
Όντως ισχύουν όλα αυτά. Αλλά να φάνε σκατά αυτές που λένε "πληγώθηκα και δε θέλω να κάνω καμιά μαλακία με τον επόμενο, είσαι πολύ καλός και δε θέλω να σε χάσω"
Μα, νέο είναι αυτό? Από πότε θα χάσουν κάποιον απ'τη στιγμή που είναι πολύ καλός?
Ναι ας πούμε ότι είναι ηλίθιες και ανασφαλείς. Κατά βάθος όμως να πηδήξουν θέλουν μέχρι να αρχίσουν να σκέφτονται γάμο και οικογένεια. Και μας κατηγορούν μετά. Ναι καλά...

Ανώνυμος είπε...

συμφωνω με τον κωνσταντινο πιο πανω!!

κοιτα οι γυναικες ειναι πονηρες αλλα γενικως πιστευω οτι ειναι προνομιο των αντρων το ψεμμα....

panos srpk είπε...

Kόκκινο φουστάνι
Το ψέμα είναι προνόμιο όλων, όχι μόνο των αντρων.

Panos είπε...

Καλησπέρα
Παναγιώτη και τα δυο κείμενα σου είναι απλά τελεία .
Δεν έχω κάτι να συμπληρώσω .
Μην μένεις όμως εκεί άλλωστε της περισσότερες φορές οι γυναίκες επιλεγούν

Parakmiako Ergaleio είπε...

:( ρε συ μην είσαι απόλυτος μ'εμάς τις γυναίκες. Τά'χουμε ξαναπεί, επειδή μερικές μας βγάζουν το όνομα δεν σημαίνει ότι οι περισσότερες είμαστε έτσι. Έχε τα μάτια σου ανοιχτά αγαπητέ sarper! Ελπίζω στο μέλλον να πέσεις σε μια καλά ξηγημένη κοπέλα.

Χαζοπούλι είπε...

Μάλλον το μυστικό βρίσκεται κάπου στη μέση.
Σπάνια θα επιλέξουν στο τέλος [συνήθως, στο τέλος γίνονται οι επιλογές, όχι στην αρχή :P] το "καλό παιδί", αλλά αν επιλέξουν το αντίθετο [στην περίπτωση του κωλόπαιδου, όπως λες, μάλλον επιλέγουν στην αρχή :P] είναι όντως ηλίθιες.
Οπότε θέλουν τον πιο "απόμακρο" ,ας πούμε, εξωτερικά που όμως θα δείξει τη συναισθηματική πλευρά του όχι αμέσως και εκεί που πρέπει. Σε αυτή δηλαδή.
Και τώρα θα μου πεις, τι κάθεσαι και μου λες, εγώ ο εαυτός μου θέλω να μαι.

Ε να είσαι ο εαυτός σου, ίσως τελικά είναι το καλύτερο που μπορούμε να είμαστε.


-Χ.

panos srpk είπε...

Panos
Καλησπέρα και σε σένα. Καταρχήν πώς γνωρίζεις το όνομά μου? Γνωριζόμαστε?
Οι γυναίκες επιλέγουν τις περισσότερες φορές? Και τι με αυτό? Εμείς να μην έχουμε δικαίωμα στην επιλογή? Όχι δε συμφωνώ...

panos srpk είπε...

Παρακμιακό εργαλείο
Όχι, δεν είμαι απόλυτος, ποτέ δεν ήμουν απόλυτος με κανένα πράγμα. Αλλά έχουν γίνει τόσα πολλά που ξεχείλησε το ποτήρι. Και μέχρι να έρθει το πράγμα για το οποίο δεν ισχύει το απόλυτο, θα είμαι απόλυτος. Λυπάμαι αλλά έτσι είναι.
Τα ξηγημένα θα έρθουν το γνωρίζω αλλά μέχρι τότε... Ευτυχώς ή δυστυχώς είναι μικρή η ζωή για να μας την φέρνει. Αλλά μαθαίνουμε

panos srpk είπε...

Χαζοπουλι
Ακριβώς αυτό, η μέση είναι η καλύτερη επιλογή για όλα. Αλλά μέχρι να έρθει αυτό... Όλοι θέλουμε αυτό που γουστάρει ο καθένας.
Ο ευατός μου είμαι πάντα, εξάλου ποτέ δε μου άρεσε να παριστάνω κάτι που δεν είμαι για τα μάτια του κόσμου, αλλά με αυτά που γίνονται, λυπάμαι αλλά δε μπορώ να μείνω εντελώς όπως είμαι.
Ίσως θέλουμε ό,τι μας καπνίσει μέχρι τον τερματικό σταθμό.

Panos είπε...

Όχι δεν γνωριζόμαστε .Απλά είδα σε κάποιο σχόλιο ότι σε λένε Παναγιώτη.
Αυτό που ήθελα να πω με το « οι γυναίκες επιλεγούν » είναι ότι αν μπει κάτι στο μυαλό τους δύσκολα το βγάζεις.
Π.χ η κατάκτηση ενός άντρα …
Ενώ εσύ τι κανείς προσπαθείς μια δυο βλέπεις ότι παίζει αλλού και !!!! «Το τρένο σφύριξε»

Την Καλημέρα μου.

Clem Lumen είπε...

Αχ βρε σαρπερακο, ειχες δικιο στο σχολιο σου στο μπλογκ μου οτι σκεφτομαστε πολυ και δε κανει;)
Κοιτα...
Δε μπορω να πω οτι ΟΛΕΣ οι γυναικες γουσταρουν τα κακα παιδια ουτε οτι ΟΛΕΣ γουσταρουν τα καλα παιδια. Αυτο ειναι υποκειμενικο, δεν ανηκουμε ολες σε μια κατηγορια...
Απλα χαλαρωσε και ξεχνα το, περιμενε την επομενη... μην κολλας, δεν κανει κακο σε σενα, οχι τιποτα αλλο.

Χαμογελακια :):):)

προφήτηs είπε...

νομίζω ότι διάβασα το λάθος στο οποίο έπεσα...

δε ξέρω αν υπάρχει τρόπος να βγεις, ή να σωθείς, ή να φύγεις μακριά από πρόσωπα σαν αυτή, αλλά να θυμάσαι πως κάθε άνθρωπος μπορεί να καταλήξει διπρόσωπος... όχι μόνο μια γυναίκα.

panos srpk είπε...

Panos
Respect τωρα στο σχόλιό σου, τι να πω... Όντως ό,τι θέλουν αυτές το καταφέρνουν! Εστώ κι αν τους πάρει χρόνια.

panos srpk είπε...

Ελεύθερο πνεύμα
Ναι, δεν κολλάμε αλλά όταν νιώθεις ότι κάτι πήγε σκατά εκεί που νόμιζες ότι βρήκες το μυστικό της γαλήνης [βλέπε είμαστε χαρούμενοι κι επειδή μας βλέπουν έτσι, μας αντιμετωπίζουν χαρούμενα], δε γίνεται να το προσπεράσεις έτσι απλά? Και για όσο καιρό είσαι ψυχολογικά πεσμένος, αυτό επέμπεται και στους άλλους και πάει, μπερδευτίκαμε...
Αλλά ντάξει σιγά σιγά ποιός χέστηκε!

panos srpk είπε...

Προφήτη
Ίσως ισχύει αυτό που λες αλλά αν γίνεται άθελά μας? Εν άγνοιά μας? Υπάρχουν πολλοί που άθελά τους καταντάνε όλα τα άσχημα χαρακτηριστικά των ανθρώπων...

Ανώνυμος είπε...

Δύσκολες οι σχέσεις!
Μωρέ δεν είναι όλες οι γυναίκες σκύλες, αλλα ειλικρινά υπάρχουν πολλές στιγμές στη ζωη μας που φερομαστε σα σκυλες! θες οι ανασφάλειες; θες που εχου αλλαξει οι ρόλοι και οι γυναίκες ξαφνικά γίναν κυνηγοί; θες γιατί φορτωθήκαμε πολλές ευθύνες;

Ειναι δύσκολο!

Ωστόσο, πιστευω πως καθε εμπειρία που έχουμε μας δίνει μαθήματα ζωής και όλο και κάτι πέρνουμε αλλοτε θετικό, αλλοτε αρνητικό!

Μα ο,τι παίρνεις καλό είναι, αν γουσταρεις να το πάρεις, έστω και στιγμιαία!

καλημερα

Ανώνυμος είπε...

*παίρνουμε

boo είπε...

Ax re Pano ta apisteuta sou sxolia me trelainoun!Pou ta vriskeis anarwtiemai!Pws ta skeftesai?!

Emena pantws auti i fwnoula spaniws akougetai:p

xx

panos srpk είπε...

Φένια
Δεν τα βρίσκω πουθενά! Απλά τα σκέφτομαι εκείνη τη στιγμή. Ωχ θέε μου τι κατέβασε πάλι το μυαλό μου?
Οι φωνούλες αυτές σπάνιως ακούγονται αλλά μπορούμε να βρούμε την κατάλληλη συχνότητα για να την ακούσουμε! Μη νομίζεις ότι κι εγώ την ακούω πολύ συχνά, απλά ακόμα το ψάχνω πώς μπορώ να την ακούω όλο και περισσότερο...

olga είπε...

"Ηθικό δίδαγμα. Οι γυναίκες είναι και πολύ σκύλες τελικά. Η διπλοπροσωπία, το ψέμα, η εκμετάλλευση σε όλο της το μεγαλέιο. Οι γυναίκες είναι πανουργές..."

Διαβασα το σχολιο αυτο...χαμογελασα για λιγο κ μετα θυμηθηκα κατι που ειχα ακουσει το καλοκαιρι..λοιπον δεν σε ξερω καθολου και γενικα δεν πιστευα οτι τ αγορια παιζει να πληγωνονται ή να νιωθουν κ αυτα αυτο το συναισθημα της διαλυσης που περιγραφεις ομως ενα εχω να πω.... εχεις δικιο! Yeah κ εγω ειμαι γυναικα (μαλιστα περηφανη) αλλα δεν μπορω να καταλαβω τι στο διαλο θελουμε απ την ζωη μας?!?!?!?Εκει που ημαστε καλα ξαφνικα κανουμε κατι κ φτου απ την αρχη..στην ουσια δεν μας φταιτε τοσο εσεις οσο ο εαυτος μας!
Ειμαστε σκυλες τελικα!(κατι ξεραν τελικα στην αρχαιοτητα οταν βγαζαν ολα αυτα τα μυθικα τερατα..."Η Σκυλα και η Χαριβδη,η Σειρηνες" κλπ)

panos srpk είπε...

Olga
Φυσικά και υπάρχουν άντρες που πληγώνονται απλά δεν το δείχνουν. Δεν είναι τόσο ευαίσθητοι όσο οι γυναίκες και δε ξεσπούν με το παραμικρό. Μήπως γι'αυτό επικράτησε η φράση "οι άντρες δεν κλαίνε"?
Φυσικά και φταίτε εσεις, δεν ξέρετε τη διάολο θέλετε! Το λέω και στις φίλες μου γιατί βλέπω τη μια θέλουν αυτό και την άλλη εκείνο! Χαχαχα
Αυτό με τα μυθικά τέρατα δεν το είχα σκεφτεί. Λες? Α, είχα γράψει και για τον Προμηθέα ενατίον της Πανδώρας. Μάντεψε. Η Πανδώρα τον παραπλάνησε!

olga είπε...

Βλεπω το εχεις ψαξει το θεμα...χαχαχα
Λοιπον Sarper?! δεν ειπα και τ αντιθετο ενταξει δεν ειστε και γουρουνια απλα πιστευω πως οι αντρες βρισκουν ενα τροπο (μαλλον μαγικο)να μη δειχνουν τιποτα και μαλιστα να ξεπερνουν στη στιγμη καθε προβλημα τους! Οσο για την φραση σιγουρα δεν ισχυει κ πιστευω δεν ειναι κ κατι κακο πια να κλαψει ενας αντρας...σιγα!
Τωρα οσο για τις γυναικες...τι να πω?! Εχω κατσει κ εχω σκεφτει τον εαυτο μου σε διαφορες στιγμες κ ουτε εγω η ιδια δεν εβγαλα ακρη..ειλικρινα στο μυαλο μας επικρατει οτι κ σ αυτην τη κοινωνια...ΧΑΟΣ!!!!


Για τα μυθικα θα το ψαξω παντως σιγουρα υοαρχει εξηγηση :Ρ Βεβαια το στορι Προμηθεα-Πανδωρα δεν τ ξερω..

panos srpk είπε...

Γουρούνια άντρες υπάρχουν όσο υπάρχουν σκύλες γυναίκες! Εμ, τι φταίμε εμείς?
Σίγουρα δεν είναι κακό να κλαίνε οι άντρες αλλά θυμήθηκα τη φράση ε και την είπα. Και ναι, κλαιω. Δικαίωμά μου.
Ε, τεσπά...
Η αλήθεια είναι ότι το ΧΑΟΣ είναι η λέξη που επικρατεί στη κοινωνία μας. Άντε να βγάλεις την άκρη τώρα.
Όσο για Προμηθέα-Πανδώρα τσέκαρε εδώ
http://smalllifebigtimes.blogspot.com/2010/06/blog-post_13.html
=))

olga είπε...

Yeah δικαιωμα σοu :]
Τι να κανουμε ομως ετσι ειναι ο κοσμος μας και θα πρεπει να αποδεχτουμε οτι παντα θα πληγωνομαστε και απο γουρουνια αντρες και απο σκυλες γυναικες!!!
That's life!!!!!
Διαβασα για τν μυθο (δεν τον ειχα ξαναακουσει) και μου ηρθαν στο μυαλο κ αλλες παρομοιες ιστοριες απο την αρχαιοτητα
τελικα η ιστορια σας προειδοποιει...

Foteini είπε...

Agapimene mou Sarper!!! Δεν είναι θέμα γυναίκας, αλλά ανθρώπου. Θα μπορούσα αυτήν ακριβώς την περίοδο να γράψω μια αντίστοιχη ανάρτηση με την ίδια ακριβώς ιστορία στην οποία τη μαλακία έχει κάνει ο άντρας. Γιατί η μαλακία τελικά δεν έχει φύλο. Και ανακάλυψα, in the worst possible way, ότι όσο και να προσέχεις πάλι θα την πατήσεις και πάλι θα πληγωθείς. I'm sorry. FOr me. Get over it. Sou aksizei kati kalutero.

Ta filia mou!!!!!!!