15.1.10

sex with engagements or sex without engagements?





Διαβασατε τον τιτλο και γουρλωσατε ματια? Ωραια, παμε παρακατω.
Διαβασατε τον τιτλο και χαμογελασατε? Ωραια, παμε παρακατω.
Διαβασατε τον τιτλο και ωραιες εικονες δημιουργηθηκαν στο μυαλο σας? Ωραια, παμε παρακατω.
Σεξ με δεσμευσεις? Σεξ χωρις δεσμευσεις? Ποιο ειναι καλυτερο?

Πολλες φορες βρισκομαι σε αυτο το διλημμα. Μπορει μεν το πρωτο να καλυπτει αυτο που θελεις σε μια καλη σχεση [κοινως ερωτας] αλλα παρουσιαζει και πολλα προβληματα. Μπορει μεν το δευτερο να σου εξασφαλιζει το να περασεις [πολυ] καλα αλλα σου λειπει ο ερωτας που εχεις σε μια σχεση.

Σεξ με δεσμευσεις.
Οταν εισαι σε μια καλη σχεση και το σκηνικο φανταζει ιδανικο, το σεξ ναι ειναι αληθεια ειναι το καλυτερο. Γιατι το κανεις με καποιον/α που εχεις ερωτευτει, νιωθεις οτι κανενας αλλος δε θα σου προσφερει την ιδια απολαυση, νιωθεις οτι κανενας αλλος δε θα σε γεμισει τοσο πολυ. Ειναι αληθεια οτι ενα ερωτευμενο ζευγαρι μπορει να ζησει ιδιαιτερες, μεγαλες στιγμες που για τους αλλους μπορει να φαινονται απλες. Κανεις σεξ με καποιον που τον αγαπας γι'αυτο που ειναι [εξωτερικα και εσωτερικα] και οχι επειδη εχει γαματο σωμα, γαματο προσωπο κλπ. [εξαλου ειπαμε... μπορει καποιος να χει το πιο ομορφο προσωπο αλλα τελικα αποδειχθει βλακας και εχει και μικρο τσουτσουνι?]
Τα προβληματα ομως? Καποια στιγμη ο ενας απο τους δυο θα αρχισει να νιωθει οτι πρεπει να διερευνισει τις σεξουαλικες επιλογες του. Θα νιωθει οτι πρεπει να αναζητησει καλυτερο σεξουαλικο συντροφο. Εστω κι αν πρεπει να δοκιμασει 1.000 ατομα και τελικα κανενας να μην του κανει. [τουλαχιστον εκανες σεξ με 1.000 ατομα, συγχαρτηρια! εισαι ειτε γαματος ειτε μαλακας]. Ή τουλαχιστον καποτε θα περασεις την βαρια δοκιμασια του χωρισμου που καταληγει σε δακρυβρεχτες ιστοριες και ολοι μας πολυ ή λιγο δεν το θελουμε...

Σεξ χωρις δεσμευσεις.
Οταν κανεις σεξ χωρις να εισαι δεσμευμενος, νιωθεις οτι εχεις ετοιμη καβατζα για ξερες μερες. Ξερεις οτι θα περασεις καλα, αδιαφορωντας για το αυριο. Ας πουμε οτι εχεις ετοιμη καβατζα. Ξεκαθαριζεις με τον αλλον αυτα που θελετε και ειστε ετοιμοι. Χωρις δεσμευσεις, χωρις πολλα παρε-δωσε, απλα κανετε σεξ. Και περνατε καλα κι εμεις καλυτερα. Επιπλεον, διερευνας την σεξουαλικοτητα σου. Κι επειδη δεν εχεις δεσμευσεις, δεν εχεις και αγχος που ισως εχεις καποιες φορες. Που μεταφραζεται σε μεγαλυτερες επιδοσεις και οργασμικη καταιγιδα.
Τα προβληματα ομως? Το πολυ σεξ με ασχετους ισως καταληξει βαρετο. Θα θελεις να αφοσιωθεις σε καποιον συγκεκριμενο, να σου δωσει τον ερωτα που αναζητας. Να βρεις καποιον, να τον ερωτευτεις. Ή ας πουμε εχεις καποιον σαν μονιμη καβατζα. Καποια στιγμη ο ενας θα θελει περισσοτερα, πραγμα που παραβιαζει τους κανονες περι "ξεκαθαρισματος". Ή εστω μπορει να δυσκολευτεις μετα να βρεις κατι πιο ουσιαστικο, αφου πλεον το ζητουμενο για σενα ειναι το σεξ και οχι ο ολοκληρωμενος ερωτας.

Οπως και να χει, ειναι σιγουρα μια δυσκολη επιλογη γιατι ολοι μας εχουμε μερες που ειτε θελουμε να ερωτευτουμε ειτε να κανουμε απλα σεξ.


Βγηκες απο μακροχρονια σχεση και περνας δυσκολες μερες? Θελεις σεξ, κοινως να τα κανεις λιγο πουτανα ολα, για να φυγει το βαρος των δυσκολων ημερων.
Εισαι καιρο μονος και βαρεθηκες να βγαινεις με φιλους? Θελεις κατι πιο μονιμο, να νιωσεις λιγακι Ρωμαιος κατω απο το σπιτι της Ιουλιετας. Και να την κερδισεις προσφεροντας της το καλυτερο σεξ.

Τελικα ισως δεν εχει σημασια ποιο απο τα δυο θελουμε, σημασια εχει να ειμαστε καλα, να περναμε καλα, κατω απο οποιαδηποτε συνθηκες και αργα ή γρηγορα κατι θα συμβει. Στο κατω κατω ενα καλο σεξ ποτε δεν εβλαψε κανεναν.

Ειπαμε... Η ζωη ειναι μικρη αλλα ζουμε μεγαλες στιγμες... Ειναι βεβαια και λιγο πουτανα και ποτε δεν ξερεις τι ανωμαλο θα σου συμβει αυριο αλλα... αυτη ειναι ζωη! ;)
Keep walking λοιπον [with a johnnie walker κι αν τερματισεις στο κρεβατι με την Jenna Haze ή τον Rocco Siffredi, τοτε χεστηκαμε!]

7 σχόλια:

Dust in the wind (Σκόνη στον άνεμο) είπε...

Σίγουρα δεν έχεις ερωτευτεί πραγματικά και σίγουρα είσαι πολύ μικρός ακόμα...με τον καιρό θα λυθούν όλες οι απορίες σου προς το παρόν δοκίμασε όσο πιό πολλούς συντρόφους μπορείς..μόνο να έχεις ανοιχτά τα μάτια της ψυχής σου μην προσπεράσεις το άλλο σου μισό...
νάσαι πάντα καλά..

panos srpk είπε...

Αγαπητη σκονη στον ανεμο... Για το αν εχω ερωτευτει οκει δεν εχεις και αδικο αλλα δεν ειμαι και πολυ μικρος... Επιτρεψε μου να σταθω σ'ολα αυτα που γραφω διοτι τα εχω ζησει κι απ'τις δυο πλευρες. Και οκ μπορει να ειμαι καπως μπερδεμενος στην παρουσα φαση αλλα εγραψα τα πραγματα οπως φαινονται και ειναι.
Εξαλου αποψη μου ειναι, δεν πρεπει να συμφωνουν ολοι απαραιτητα :)
Φιλικα

Shadowplayer είπε...

πραγματι φαινεται πως δεν εχεις ερωτευτει πραγματικα.
η αποψη μου ειναι πως η πρωτη φορα ειναι σημαντικη αλλα ο συντροφος εκεινος δε μπορει να ειναι και ο μοναδικος.
σιγουρα καποιος θα πρεπει να εχει εμπειριες και να μην εχεις απωθημενα.
καποια στιγμη θα μπορεσει να μπει σε καποια σχεση απο την οποια δεν θα μπορει να τον βγαλει τιποτα.:D

Shadowplayer
http://emptyshadowsintheair.blogspot.com/

panos srpk είπε...

Δεν διαφωνω σε αυτα που γραφεις Shadowplayer.
Σιγουρα ειναι σημαντικη η πρωτη μας φορα και θα την θυμομαστε παντα αλλα αν επρεπε να ηταν και ο μοναδικος τοτε δεν θα ειχαμε HIV, AIDS, πορνεια και αλλα τετοια...
Εκει που στεκομαι ειναι οτι δεν ειναι κακο να αποκτησουμε κι αλλες εμπειριες ωστε να χουμε μια καλυτερη αποψη :)

Shadowplayer είπε...

Εκει που στεκομαι ειναι οτι δεν ειναι κακο να αποκτησουμε κι αλλες εμπειριες ωστε να χουμε μια καλυτερη αποψη :)
^^ακριβως.

ισως ακουστηκαν καπως αυτα που εγραψα. οταν λεω για εμπειριες δε μιλαω για εκφυλισμο/ανευθυνοτητα/απερισκεψια...αλλα για διαμορφωση αποψης.

panos srpk είπε...

δεν εχει σημασια πως ακουστηκαν αυτα που ειπες. σημασια εχει οτι ειπες την δικια σου αποψη και αυτο μετραει :)

Shadowplayer είπε...

το ειπα με την εννοια του οτι ισως παρερμηνευτηκαν αυτα που ειπα..:)