13.4.10

Mια ωρα στην Γυμναστικη Ακαδημια

Η Γυμναστικη Ακαδημια Αθηνων [που παραπεμποντως ειναι ενα τσιγαρο δρομος απ'το σπιτι μου] εχει κατι που με κανει να θελω να ξαναπαω. Οχι για 1 ουτε για 2 αλλα για οσες φορες χρειαστει.

Ε, λοιπον, εχει μια σεξυ καθηγητρια γιογκας. Και ειναι 26-27 αντε 28 χρονων.

Οπως λεω παντα, αν δεν παρω τον δυσκολο δρομο, δεν ξερω αν θα συμβει κατι ευχαριστο. Ετσι και σημερα αν δεν διαλεγα να συνοδεψω μια φιλη μου στο μαθημα της [και να το παρακολουθησω κιολας], δε θα ερχομουν face to face με εκεινη τη Θεα.
Και σα να μην εφτανε αυτο. Ολοκληρη ταξη απο κοριτσακια με τεντωμενα ποδαρακια και στενα μπλουζακια ηταν αρκετο για αρκετα εγκεφαλικα.

Ειχε πλακα η ολη φαση και οκ αστειευομαι λιγακι αλλα ειπα να γραψω κατι, μπας και ξεφυγω απο κατι σκεψεις που με πολιορκουν τωρα τελευταια και με ριχνουν ψυχολογικα! Και θυμηθηκα το παρακατω:



Next time λοιπον θα παρω και το τηλεφωνο της καθηγητριας. Αμε!

9 σχόλια:

Vipera Lebetina είπε...

Αν θες πήγαινε και εσύ για γυμναστική! Θα της κάνεις καλή εντύπωση! Και θα έχεις πολλές ευκαιρίες να της ζητήσεις το τηλέφωνο!

panos srpk είπε...

Το ιδιο ακριβως ειπε και η φιλη μου!

kot-itsa είπε...

EPEIDH DN ME AFHNEI NA KANW POST LINK, PANE STO YOUTUBE K GRAPSE....80s face workout

panos srpk είπε...

Kot-itsa... WTF??????????

Foteini είπε...

M'aresei h apofasistikothta sou!!! makari na htan oloi etsi :P GO for it!

amalthia είπε...

όχι όχι μη πας! θα είσαι το βλαμμένο που γράφτηκε γιόγκα για να την παίρνει μάτι! θα είσαι ο λούζερ που τρέχει ξοπίσω της.

ωραία και αντρίκια ζήτα το τηλ της! εαν ντρέπεσαι πες στη φίλη σου να πιάσει φιλία μαζί της και να βγείτε μια μέρα ολ τουγκέδερ!

be a man Sarper!

panos srpk είπε...

Χαχαχαχαχα
Ευχαριστω για τη συμπαρασταση! :D
Αμαλθια, η φιλη μου να πιασει φιλιες μαζι της? Μπαααα αυτο ειναι το δυσκολο σεναριο αλλα και το εναλλακτικο!

Flonsavardu είπε...

ΓΙΟΓΚΑΣ; σίριουσλι; λοιπόν φίλε σάρπερ μπήκα γιατί σε διαβάζει η φιλενάδα μου η αμάλθεια, αλλά άμα θες να τα πάμε καλά δεν θα κλίνεις τις λέξεις που δεν κλίνονται από εδώ και πέρα. that's right, i'm bossy.

panos srpk είπε...

Yes, that's right but I am a whatever kid sometimes
Ahahahah