30.5.10

Νουμερα και μεσαζοντες


Γνωστοι αγνωστοι και Αγνωστοι γνωστοι: Απειροι
Γνωστοι που τους βλεπεις στο δρομο και τους χαιρετας: Παρα πολλοι
Γνωστοι απο κοινες παρεες: Πολλοι
Φιλοι απο κοινες παρεες: Αρκετοι
Φιλοι απο στανταρ παρεες: Κατι λιγοτερο απο αρκετοι
Φιλοι: Λιγοτερο απο "κατι λιγοτερο απο αρκετοι"
Καλοι φιλοι ή κολλητοι ή πρωην κολλητοι: Μετρημενοι στα δαχτυλα και των δυο χεριων [ή των δυο ποδιων αν θελετε]
Γκομενα ή γκομενος ή εστω αισθημα: Μια ή ενας ή δυο αντε τρεις
Πραγματικοι καλοι φιλοι ή καρδιακος φιλος: Ζητημα να ειναι περισσοτεροι απο ενας

Θα μπορουσα να αραδιασω 1000+1 ατομα που τους ξερω ή τους ηξερα και πλεον δεν τους ξερω αλλα ειναι χασιμο χρονου. Οπως χασιμο χρονου ειναι να διαλεγεις λαθος ανθρωπους για να μπουν στη ζωη σου. Αλλα η πουτανα ζωη μας τα φερνει ετσι ωστε να μην ξερουμε τι μας επιφυλασσει το αυριο με δαυτους.

Κι επειδη βαρεθηκα...
Περαστε καλα με ολους, καντε αγαπη με ολους, καντε σεξ με ολους γιατι χανομαστε. Μονο ετσι θα καταληξετε στον νουμερο ενα ανθρωπο της ζωης σας. Οκ, αστειευομαι λιγακι αλλα το νοημα το πιασατε.
Ολοι οι καλοι [και κακοι] χωρανε, που ελεγε και η Κοτ-ιτσα σε ενα σχολιο της

Και μιας και μιλησα για γκομενες και γνωστους, εχω ενα θεματακι να ανοιξω, με αφορμη και την αναρτηση του Mammouli. [Που χωρις την Amalthia, δε θα το ηξερα το μπλογκακι]
Aνεκαθεν ποτε δεν εβαζα μια κοπελα στην κατηγορια των "γνωστων απο κοινες παρεες" και μετα στην κατηγορια "γκομενα", αν τελικα κατεληγε στην αγκαλια μου δηλαδη. Γιατι απ'την στιγμη που θα τη γνωρισω, θα την πλησιαζω, χωρις μεσαζοντες και λοιπες βλακειες. Γιατι οι μεσαζοντες ειναι ολιγον βλακες και δε σε καταλαβαινουν. Αν πω σε εναν "ωπα ρε μεγαλε φιλη σου ειναι αυτη και δεν την ξερω?", μετα θα αρχισει να μου λεει βλακεεις. 'Η θα κρυφοζηλευει και θα χρησιμοποιησει τον ασσο στο μανικι του [το οτι την γνωριζει ηδη], για να την πλησιασει περισσοτερο, πριν απο μενα.
Ποτε δεν ειχα καλες σχεσεις με μεσαζοντες. Εβριζα την ωρα που ελεγα σε καποιον να μου γνωρισει την ταδε. Γιατι οταν θελεις να την γνωρισεις μονος σου, με αποκλειστηκα δικια σου προσπαθεια, το παιχνιδι γινεται πιο πονηρο, πιο προκλητικο, πιο μυστηριο και πιο ομορφο. Ετσι θελω να πιστευω.
Μεχρι στιγμης, κατι, σαν αγνωστη δυναμη, γουσουρζευε την κατασταση, απ'την ωρα που εβαζα μεσαζοντα. Και η φαση κατεληγε στα σκατα. Ο μεσαζοντας θα υπαρχει παντα, αλλα εγω προτιμαω τον δυσκολο τροπο. Εχω εναν φιλο, οκ. Εχει μια φιλη του, οκ. Αμα την γνωρισω απο κοινη παρεα, καλως. Αν αρχισουμε να μιλαμε με την αλλη, ακομα καλυτερα. Κι αν αρχισουμε να ψηνομαστε, τοτε αρχισε το παιχνιδι. Χωρις τον αλλον και βλακειες. Κατα τη γνωμη μου, αυτα τα κανουν οσοι θελουν τον ευκολο δρομο.
Και νομιζω οτι μια κοπελα θα το εκτημισει αυτο. Φανταζεστε την αντιδραση της οταν μαθει οτι την γουσταρει καποιος απο τον ιδιο ή απο τον μεσαζοντα? Καμια σχεση το ενα με το αλλο.
Μιλαω κυριως για μεσαζοντες της μικροτερης ηλικιας, κοινως της φασης μου, μην εχουμε και παρεξηγησεις και διαφορετικες αποψεις! Δεν ξερω πως γινονται τα προξενια στους μεγαλυτερους [δεν εχω προσωπικα με κανεναν σας!] αλλα σε εμας, ή εστω σε μενα τουλαχιστον, γινεται λιγο σκατα η φαση.
Χμμμμ... Μαλλον με ζηλευουν ξερω γω? Ανεκαθεν με ζηλευαν! Αχαχαχαχα
Α και κατι αλλο. Θα παραθεσω εδω διαλογο με μια καλη μου φιλη
"Μου γνωρισες το αγορι μου και ειμαι πολυ χαρουμενη, εισαι και γαμω τα παιδια"
"Το οτι ειμαι καλουλης και γαμω τα παιδια, το γνωριζω, σε ευχαριστω. Αλλα δε μ'αρεσει να βοηθαω και να μη με βοηθανε, αν με καταλαβες"
Μετα απο 3-4 μηνες
"Τι θα γινει, θα μου γνωρισεις καμια επιτελους? Ολο μαζι βγαινουμε ή εστω μονο με την παρεα μας και καθε φορα τις ιδιες βλακειες λεμε, εγω να μη γνωρισω καμια?"
"Υπομονη... Απλα ψαχνω την καταληλη για σενα. Εισαι τοσο καλο παιδι και χρειαζεσαι ενα καλο κοριτσι. Τι θελεις δηλαδη? Καμια πουτανα?" [υφος τσαντισμενο]
"Ρε κοπελια, που κολλαει αυτο τωρα? Ειμαι καλο παιδι οκ, αλλα να γαμησουμε και λιγακι θελουμε. Και ποτε δεν ξερεις"
"Ε?"
"Τι ε ρε? Εννοω μπορει στην αρχη να ειναι σκυλα αλλα στο τελος να αποδειχθει αυτο που χρειαζομαι ή και το αναποδο. Ποτε δεν ξερεις. Γι αυτο σου λεω, φερε μου καμια και βλεπουμε. Πρεπει να καταλαβεις οτι δε σκεφτομαι οπως εσυ. Σκεφτομαι το τωρα και το μετα θα δειξει. Οκ?"
"Ενταααααααααααξει" [υφος ο,τι να ναι]
Με λιγα λογια να πανε στα σκατα οι μεσαζοντες και τα προξενια. Προτιμω τον δικο μου ευκολο ή δυσκολο τροπο και που θα μου παει, καποια στιγμη θα φερω τον κοσμο τουμπα. Ή εστω θα τον βαλω σε μια ευθεια χωρις επιστροφη.
Βλεπετε κανεναν μετεωρητη? Ερχεται! [εγω ξερω ποτε μπορει να ερθει αλλα δε σας το λεω!]

Απο την ταινια "Το προξενιο της Αννας", 1972. Αθανατος Ελληνικος κηνηματογραφος.

Η ζωη ειναι ωραια λεμε κι ας μην το πιστευουμε. Οκ, ειναι πουτανα καμια φορα αλλα στην τελικη, γιατι ζουμε? Ζουμε γιατι το καλο θα ερθει και τοτε, οπως ειπα και πριν, θα ερθουν ολα αναποδα. Και τοτε χεστηκα για το πως πρεπει να ζω. Ζω οπως γουσταρω, με αυτους που γουσταρω και το τελευταιο πραγμα που γουσταρω σε τουτο τον κοσμο θα ερθει και θα φυγω απ'τη ζωη, εχοντας ολα οσα γουσταρω. Απλα σας ευχομαι να σας συμβει το ιδιο. Μεχρι τοτε, καλη συνεχεια.
Και καλο σας καλοκαιρι [Μην τολμησετε να μου πειτε οτι ειναι ακομα Μαιος. Γουσταρω να ευχομαι καλο καλοκαιρι, γιατι γουσταρω!]. Γιατι ερχεται καλοκαιρι και πως να το κανουμε βρε παιδι μου... Πολλα μικρα μπαμ ερχονται, το νου σας!

28 σχόλια:

Πριγκιπέσσα είπε...

μάααααλιστα! ;Ρ για το θέμα φιλίας που έθιξες: ζόρικα τα πράματα...πάντα πρέπει ν κρατάμε πισινές.ΠΑΝΤΑ! αλλά, πιστεύω πως είναι καλύτερα να είναι λίγοι κ μετρημένοι[btw, ελπιζω το θεματάκι με τα ζευγαράκια στο πάρτυ να λύθηκε;)] καιιι θα συμφωνήσω μαζί σου-οι μεσάζοντες δε χρειάζονται, το παιχνίδι είναι πολύ πιο γοητευτικό χωρίς! άλλο να τύχει να γνωριστείτε από καποιον γνωστό κι άλλο το "προξενιό" για το "προξενιό" ξες! Ωραίο, καλό παιδί είσαι(έτσι λες-λέτε δλδ;P !), το παιχνίδι φαντάζομαι το ξέρεις... όλα οκ!;)
Καλό καλοκαίρι και σε σένα λοιπόν, με πολλά πολλά ευχάριστα μπαμ εύοχμαι;)

panos srpk είπε...

Πισινη, ε? Μαλιστα! Το ειχα σκεφτει αλλα ποτε δεν κραταγα με τους πραγματικους! Μονο με αυτους που δεν ηξερα που θα καταληξουμε! Ε, τεσπα.
Ετσι λεμε οκ, αλλα τι να ελεγα? Ειμαι κακος, ασχημος, κοντος, χοντρος και τα ρεστα? Χαχαχαχα

Πριγκιπέσσα είπε...

μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου και για τους πραγματκους-δυστυχώς! οι πισινές πάντα χρειάζονται ασχετα αν δε μπορούμε για καποια άτομα...
btw, ευχαριστώ για τα χρόνια πολλά κακιέ, ασχημε, κοντε, χοντρε ;Ρ

panos srpk είπε...

Θα ειμαι χοντρος ασχημος κοντος και κακος μεχρι αποδειξεως του αντιθετου!
Μπαι δε γουει, καλυτερα να εχω μια πισινα για να κολυμπαω και να αραζω την πετσα παρα να κραταω πισινες και να εχω παντα χαρτι για να σκουπιζω τον κωλο μου... Χαχαχαχα

Πριγκιπέσσα είπε...

χαχαχα τι να σ πω, καθ1 κάνει τις επιλογές του! να 'χεις όμως και καν1 σωσίβιο εκεί μοναχούλης στης πισίνα;P

☆LoUniTa☆ είπε...

ωραιο post ειπα μεχρι τον διαλογο αχαχαχα
εχετε σκεφτει ποτε πως ουτε εμεις ειμαστε ετοιμες για σχεση?!αλλα βρε παιδι μου δεν αρχιζουμε κατι εχοντας στο μυαλο μας μονο καποια φαση..το συζηταμε το θεμα..σας δινουμε κ -μιιια- ευκαιρια.τεσπα...μενω στο ωραιο ποστ!!! :)
ποσο δικιο εχεις για τους μεσαζοντες...
καθε μα κααααθε φορα που μου λενε μου ειπε αυτος ο φιλος μου κλπ εεε κ ο Bechkam να ειναι...φλωρο θα τον πω αν δεν ερθει μονος του..
μια φιλη μου τελευταια θελει να μου γνωρισει ντε κ καλα καποιον "γτ καλο παιδι-ωραιος μπλα μπλα ελα να βγουμεεε.." συνεχεια το αποφευγω :P (δεν ειναι ωραια τα σκοπιμα)
επισης αν εισαι σε μια παρεα κ σ αρεσει καποια...καλυτερα να μην το πεις σε καποιον που δεν εμπιστευεσαι απολυτα,γτ μετα δεν θα μπορεις να κινηθεις κ να μην σκεφτουν οσοι θα το ξερουν "να να τωρα της την πεφτει" χαχαχα
α κ την εχω παθει απο καποια που θεωρουσα φιλη...φιδι τελικα.οταν ειπα πως μ αρεσε καποιος,πηγε(τον ηξερε εκεινη)κ του την επεσε!τεσπα...περασμενα ξεχασμενα!!
byeee

panos srpk είπε...

[καλυτερα να μην το πεις σε καποιον που δεν εμπιστευεσαι απολυτα,γτ μετα δεν θα μπορεις να κινηθεις κ να μην σκεφτουν οσοι θα το ξερουν "να να τωρα της την πεφτει"]

Μπραβο σου Lounita, μονη σου το ειπες! Οποτε στροφη στην ποιοτητα και στη διακριτηκοτητα.
Και οσο για την τελευταια προταση σου, τι να σου πω... Εσεις ειστε πολυ χειροτερες απο εμας. Οχι οτι δε μου εχει συμβει ουτε σε μενα. Οποτε προσοχη!
Καλη συνεχεια

Mak. είπε...

ωραιο ποστ!
κ ειμαστε χειροτερες απο εσας-σιγουρο.

Γνωστοι αγνωστοι και Αγνωστοι γνωστοι: Απειροι
Γνωστοι που τους βλεπεις στο δρομο και τους χαιρετας: Παρα πολλοι
Γνωστοι απο κοινες παρεες: Πολλοι
Φιλοι απο κοινες παρεες: Αρκετοι
Φιλοι απο στανταρ παρεες: Κατι λιγοτερο απο αρκετοι
Φιλοι: Λιγοτερο απο "κατι λιγοτερο απο αρκετοι"
Καλοι φιλοι ή κολλητοι ή πρωην κολλητοι: Μετρημενοι στα δαχτυλα και των δυο χεριων [ή των δυο ποδιων αν θελετε]
Γκομενα ή γκομενος ή εστω αισθημα: Μια ή ενας ή δυο αντε τρεις
Πραγματικοι καλοι φιλοι ή καρδιακος φιλος: Ζητημα να ειναι περισσοτεροι απο ενας

^ τελειο.

Ανώνυμος είπε...

Γεια!
Εδώ Αυτή. Συμφωνώ και γω απόλυτα με το παραπάνω. Ήταν σούπερ σάρπερ!

Καλό σου βραδάκι..

panos srpk είπε...

Χαιρομαι που σας αρεσε το κειμενο!

boo είπε...

geiaaaa<3
epitelous teleiwsa e3etaseis k mpika na dw ti ginetai kata dw.arxika sumfwnw terma mazi sou.to trito atoma,o gnwstos ''mesazon'' panta ta kanei ligo skata.episis pisteuw k egw oti prepei monos na to kunigas giati etsi exei pio polu plaka.san ena paixnidi einai.k an sou vgei k ''eleu8erwn i8wn'' gia na to pw eugenika,toulaxiston auto 8a simainei pws 8a pernas kala se enan tomea(nai sto sex anaferomai ;p).Giati opws leei k o kollitos mou : an olos o kosmos ekane sex oloi 8a imastan pio eutuxismenoi.

=]

panos srpk είπε...

Χαιραιτω κι εσενα Φενια
Η προτελευταια σου προταση ειναι ακριβως αυτο που ξεχασα να γραψω. Οτι αυτο που κυνηγας μονος σου, ειναι και πιο απολαυστικο μετα και ΙΣΧΥΕΙ. Και αν ολος ο κοσμος εκανε σεξ, αμφιβαλλω αν θα ηταν ευτυχισμενοι ολοι τους. Θα ισχυε ο κανονας προξενιο και επανερχομαστε στην προταση σου. Αρα καλυτερα να κηνυγας κατι [που φαινεται απιαστο απ'την αρχη] και η ανταμοιβη θα ειναι μεγαλυτερη [και πιο απολαυστικη] μετα! Αρα μαλλον η σωστη προταση θα ηταν "αν ολος ο κοσμος κυνηγαει το σεξ και το κανει μετα, τοτε θα ειμασταν ευτυχισμενοι"
Γιατι και λιγη ιντρικα ρε παιδι μου ωραια ειναι!
=))

panos srpk είπε...

Μπαι δε γουει, αληθεια, πως τα πηγες στις εξετασεις? Ελπιζω να τα πηγες μια χαρα!

boo είπε...

polu kala euxaristw:)perimenw enagwniwdws apotelesmata:)
nai mporei k na isxuei auto pou les.alla 8a prepei na to kunigas k na to peruxaineis giati an mono kunigas tote..:p

amalthia είπε...

δηλαδή Sarper δεν με θέλεις? έκανες ολόόόόκληρη ανάρτηση για να μου ρίξεις χυλόπιτα?!

φτηνό το κόλπο σου Sarper Doe..θα μου το πληρώσεις διάβολε,να πάρει να πάρει!

panos srpk είπε...

Αμαλθεια, αν ησουν μικροτερη μου, φοιτητρια, ελευθερη και εμενες Αθηνα, στααανταρ θα σε τραβαγα στην αγκαλια μου γιατι εχεις πολυ πλακα, τεριαζουμε και εισαι μεσα στα στανταρ μου!
Το εσωσα?
Να το πουμε και στο Mammouli μηπως?
Χοχοχοχο

amalthia είπε...

δεν θέλω να το σώσεις! να το πνίξεις θέλω!!

ουουουου ούτε ο Χάρης Ρώμας τέτοιο λογοπαίγνιο!

panos srpk είπε...

E ωραια τοτε πηγε και πνιγηκε στον φουρτουνιασμενο ωκεανο!
Κι εσυ? Χμμμμμ... [σου βγαζω ειρωνικα την γλωσσα μου και σουφρωνω μυτουλα]

amalthia είπε...

εγώ τις μυτούλες τις κόβω...από την ρίζα!
{ έχω το χέρι στη μέση και κουνάω το ένα πόδι νευρικά (μαλάκα δεν με αντέχω) }

panos srpk είπε...

Mηπως κατι, κατα βαθος, σε τρωει?
Διαολε! Μολις δοκιμασα κι εγω να κουνησω το ποδι νευρικα, εχοντας το χερι στη μεση και δεν καταλαβαινω τον λογο που το εκανα! Μπας και μπηκες στο μυαλο μου?

amalthia είπε...

(όχι κατουριέμαι απλά)

εάν έμπαινα στο μυαλό σου κάτι θα κουνιόταν αλλά όχι το πόδι σου..και το χέρι σου δεν θα ήταν στη μέση.

(με πέθανα τώρα)

panos srpk είπε...

Α μαλιστα. Αυτο θα ηθελες, ε? Με βλεπεις μικρουλη και αθωο και με εκμεταλλευεσαι? Τσκ τσκ ντροπη σου!

amalthia είπε...

α είσαι και πονηρό εκτός από αθώο και μικρούλη...

...και ναι ντροπή μου.άντε τώρα Καληνύχτα και μη βάλεις πολλή ζάχαρη στο γάλα σου ,παχαίνει ε!!

panos srpk είπε...

Ξερεις τι ωρα ειναι? Εγω ελεγα να παω να διαβασω αλλα δε μ'αφηνεις!
Αντε αντε! Φιλαρες!

Clem Lumen είπε...

Θα σου'ρθει απο κει που δε θα το περιμενεις και δε θα πιστευεις στα ματια σου. Παμε στοιχημαα?
Φιλιιι=]]]

panos srpk είπε...

Ισως. Δεν το αποκλειω. Αλλα δεν εχω καλες σχεσεις με το timing. Ποσα πας στοιχημα?

Mamouli είπε...

Τς τς τς! Μα τί είσαστε εσείς η νέα γενιά πια (την ηλικία μου δε θα την αποκαλύψω, να υπάρχει και ένα σασπενς...)! Ούτε ένα προξενιό της προκοπής δε μπορείτε να κάνετε!

Αγαπημένα μου, το καλό προξενιό δεν πρέπει να το γνωρίζει κανένα από τα δύο μἐρη! Το κάνεις γιατί πιστεύεις ότι δύο γνωστοί σου θα ταιριάξουν και θα γουστάρουν. Αν κάτσει, καλώς. Αν δεν κάτσει, ούτε γάτα ούτε ζημιά!

Μα δε σας τα έμαθε κανένας μεγαλύτερος αυτά;

btw sarp, δε θέλω να πιστεύω ότι ρίχνεις χυλόπιτα στην Amalthia, γιατί το τέλος σου δε θα είναι καλό...

panos srpk είπε...

Χάσμα γενεών σου λεει μετα!
Και μπαι δε γουει, μα αφου δε της εριξα χυλοπιτα! Μονη της το ειπε και δεν σηκωνε κουβεντα!
Και το τελος μου θα ειναι καλο, ευχαριστω.