29.10.12

Οι άνθρωποι πάντα φεύγουν



People always leave
But
Sometimes, they come back

Οι άνθρωποι πάντα φεύγουν. Ή όχι;
Γίνεται ένας άνθρωπος να βρει όλα όσα θέλει σε κάποιον και να "φεύγει", επειδή φοβάται; Γίνεται ο ίδιος άνθρωπος να επιστρέψει ξανά σε εκείνον;
Ή μήπως γίνεται εκείνος να την αφήσει να "φύγει" για να επιστρέψει μετά, απαλλαγμένη από τον φόβο της;
Δυο δρόμοι χωρίζονται πριν καλά καλά ανταμωθούν. Γιατί χρειάζεται χρόνος για να καταλάβουν και οι δυο τι είχε συμβεί. Χρειαζόταν χρόνος για να καταλάβει εκείνη πώς στο καλό βρήκε κάποιον που έχει όλα όσα θέλει, πριν καν τον γνωρίσει καλά καλά. Χρειαζόταν χρόνος για να καταλάβει εκείνος τι πρόκειται κερδίσει από εκείνη, για να μπορέσει να της το ανταποδώσει αληθινά, με όλη του τη ψυχή.
Ναι, αυτοί οι δυο ανθρώποι είχαν "ερωτευτεί" πριν καλά καλά γνωριστούν. Για ένα μεταξύ τους βλέμμα, για ένα φιλί, πεθαίνουν από επιθυμία να ξανανταμωθούν. Αλλά φοβήθηκαν. Ίσως δεν είχαν συνειδητοποιήσει τι βρήκαν. Δεν είχαν συνειδητοποιήσει πόσο καλό είναι αυτό που βρήκαν.
Και το καλό έφυγε, πριν συμβεί... Όλα τα καλά πράγματα τελειώνουν πριν καλά καλά αρχίσουν...
Αλλά, δε φεύγουν όλοι οι άνθρωποι. Ίσως, κάποτε, κάπου, ξανανταμωθούν. Και για ένα τους βλέμμα, ένα τους φιλί, τη μέρα εκείνη, αξίζει η αναμονή. Και η γη θα τρέμει, ακριβώς επειδή για ένα τους βλέμμα, ένα τους φιλί, θα τρέμουν.
Ρεαλιστικό ή σουρρεαλιστικό; Ο χρόνος θα δείξει...


Και το σημερινό τραγούδι είναι: Take me out των Franz Ferdinand

3 σχόλια:

Κ. † είπε...

Εάν όλα αυτά τα συναισθήματα είν' αληθινά,αυτοί οι δύο άνθρωποι θα ξανασυναντηθούν σίγουρα.«Ό,τι αξίζει,μένει στο τέλος.» δεν λένε;

Καλό βράδυ. :)

Marouli είπε...

Τα ιδια λεω συνεχως και εγω στον εαυτο μου.. Οι ανθρωποι παντα φευγουν μα ξαναγυρνουν οταν θελουν κατι απο εσενα και οχι εσενα.. δυστυχως..
Μου αρεσε πολυ η πρωτη φωτογραφια μπορω να την χρησιμοποιησω?

Μαρουλοφιλακια!

panos srpk είπε...

φυσικά και μπορείς!!!!