26.4.10

Rocknrolla weekends: 7ply project



Σαββατο.
Tο ραντευου ηταν ξεκαθαρο. Ωρα 17.00 στην Τεχνοπολις. Εγω αργησα να παω μιας και αργησα να ξυπνησω. Εφταιγαν τα νυχτοπερπατηματα της Παρασκευης με τους καλους μου φιλους...
Βρηκα τα παιδια, εναν σκειτερ φιλο μου τον Τ. με την παρεα του που τυγχαινει να ειναι και δικια μου παρεα, μαζι με μια φιλη μας απο Πατρα και μια φιλη της φιλης μας που σπουδαζει εκει και αποδειχθηκε οτι την ξερω απο παλια [πραγμα που αποδεικνυει οτι ο κοσμος ειναι μικρος].
Σημερα διαγωνιζονται στην μινιραμπα και ο φιλος μου δεν πηρε μερος. Οποτε τσεκαραμε την εκθεση. Σοβαρα τωρα, το επιπεδο των φετινων καλλιτεχνων ηταν καλυτερο. Η εμπνευση τους ηταν εξωπραγματικη. Και μεταξυ μας, ζηλεψα κι εγω. Γιατι ως παιδι της τεχνης που ειμαι κι εγω, θελω κι εγω να εκθετω τα δημιουργηματα μου! Λοιπον, το σκεφτηκα, για του χρονου θα προσπαθησω να εχω μια περιοπτη θεση!
Παμε στην μινιραμπα λοιπον.


Μετα εσκασαν μυτη και η bmxαδες αλλα ημουν ηδη εξω απο τον χωρο και δεν τραβηξα πολλες φωτογραφιες.


Τη σκυταλη πηρε το main stage με τις συναυλιες και οι καλεσμενοι εδιναν ρεστα. Η φαση κρατησε μεχρι τα μεσανυχτα. Μετα αποχωρησαμε κι εμεις και καταληξαμε στο αγαπημενο Κ44 [πλεον λεγεται ΤΩΡΑ]. Κατσαμε μεχρι τις πρωτες πρωινες ωρες. Η παρεα μεγαλωσε μιας και προστεθηκαν ατομα που ειχαν ορεξη για κρεπαλες. Η φαση μετραγε ασχημα, για μια ακομη φορα ειδα ξεχασμενα ατομα απ'το παρελθον και αφου τα ειπαμε, αποσυρθηκα στην δικια μου παρεα οπου το κεφι εδινε κι επερνε. Κι αφου ο ουρανος αρχισε δειλα δειλα να περνει χρωμα, ειπαμε να αποχωρισουμε σιγα σιγα. Εγω, κουρασμενος, μιας και ολη μερα στο ποδι ημουν, επεσα ξερος.

Κυριακη.
Το ραντευου ηταν και παλι στις 17.00 αλλα και σημερα αργησα να ξυπνησω. Εφτασα λιγο πριν τις 19.00, την ωρα δηλαδη που διαγωνιζεται ο φιλος μου ο Τ. στο double set. Με την τσιμπλα ακομα στο ματι, βρηκα τα παιδια και αμεσως στηθηκαμε σε περιοπτη θεση. Εγω, με χρεη φωτογραφου, μπηκα μεσα στον περιφραγμενο χωρο.


O νικητης του double set, Θωμας Κολουσης, μολις ειχε προσγειωσει πετυχημενα ενα bs 180 hard flip και ο κοσμος σειστηκε μιας και ολοι εσπευσαν να τον συγχαρουν.



1ος: Νικος Μολοχτος,
2ος: Γιωτης Κουρτσογλου
3ος: Giorgio Zavos

H ωρα πηγε 21.00 κι επρεπε να φυγω, μιας και μια καλη μου φιλη θα μας εβγαζε εξω για τα γεννεθλια της. Την βρηκα τελικα με τα αλλα παιδια και κατσαμε μεχρι αργα. Μετα εγω και ο καλος μου φιλος ο Θ. ηρθαμε απο εδω και αραξαμε μεχρι τα ξημερωματα, συζητωντας για τεχνικες φωτογραφιας [ειπαμε, ειμαι wannabe φωτογραφος!] και φιλοσοφωντας τι θελουν οι γυναικες. Καλο, ε? :P

Με λιγα λογια ηταν ενα υπεροχο Σαββατοκυριακο. Γνωρισα καινουρια ατομα [το ειχα αναγκη αλλωστε!], ηπια τα ποτακια μου, εκανα τις απαραιτητες συζητησεις μου και εβγαλα λιγο απ'το αχτι μου! Το μπαμ που λεγαμε μπορει να μην ηρθε αλλα χεστηκαμε λιγακι! Προτιμαω ενα γουικεντ με καλη παρεα και να ειμαι μονιμως εξω απ'το σπιτι, παρα μια μερα με καποιο καλο μπαμ και μετα παλι αδρανεια!

Κι επειδη πολυ το ξενυχτουσα αυτες τις μερες, παω για υπνο! Η ωρα λεει 06.20 το πρωι και πρεπει να κοιμηθω και λιγακι, μιας κι εχουμε σχολη! Καλημερα σας λοιπον και καλη εβδομαδα!

5 σχόλια:

Foteini είπε...

Kalhmeroudia! όταν ξυπνήσεις :) Μπράβο τέλειο Σ/Κ, εύχομαι να έρθουν κι αλλα πολλά το ίδιο ωραία!!!

Unknown είπε...

teleies photo r
mpravo ;)

panos srpk είπε...

=)
Σας ευχαριστω και τις 2! Παντα θα προσπαθουμε να ερθουν κι αλλα σουπερ ΣΚ!
Σημειωση: εκανα ενα μικρο update με μερικες ακομα φωτογραφιες και αποτελεσματα διαγωνισμου, ετσι, για το αρχειο!

zafeira είπε...

bravo sou reee!!!kala oi photos gamane!!kai to 7ply ta spase!pragmatika en8ousiastika!!aa kai h ek8esi metrage poluuuu..zilepsaaaa:p

panos srpk είπε...

thnx a lot zaf!!!! ^^