17.5.10

A [mini] love story


Αυτος μολις κατεβηκε απ'το τρενο και βλεπει μια γυναικεια φιγουρα να στεκεται πιο περα, λες και περιμενει κατι.
Αυτος φορουσε σκισμενο πετροπλυμενο τζιν με καρο πουκαμισο κι αυτη τζιν σορτσακι με λευκο μπλουζακι που πεφτει στον ωμο, με αποτελεσμα να φαινεται η ροζ τιραντα του σουτιεν της.
Αυτος την βλεπει να τρεχει κοντα του με ενα γλυκο χαμογελο κι ενα βλεμα αθωοτητας και πονηριας μαζι. Και της χαμογελαει με χαρα.
Αυτος την αγκαλιαζει ζεστα, με το ενα του χερι γυρω απ'τη μεση της και με το αλλο της χαιδευει τα ξανθα μακρια και κυμματιστα μαλλια της. Αυτη, με τα χερια γυρω απ'το λαιμο του, τον φιλαει απαλα λιγο πιο κατω απ'το δεξι του αυτι, αφηνοντας του μια γλυκια ανατριχιαστικη αισθηση.
Αυτος τραβαει προς τα πισω το προσωπο του, την κοιταει στα γεματα και οικεια καστανα ματια της κι αυτη ανταποκρινεται. Κι αυτη μετα κοιταει το μισανοιχτο στομα του, με χαμογελο.
Αυτος, ανταποκρινομενος, κοιταει το στομα της και ακουμπαει απαλα τα χειλη του πανω στα δικα της, με το χερι να χαιδευει αυτη τη φορα το μαγουλο της. Αυτη χαιδευει και με τα δυο της χερια τα μελαχρινα μαλλια του.
Τελος, αυτος την φιλαει παθιασμενα, κρατωντας την σφιχτα στην αγκαλια του κι αυτη πιεζει το κεφαλι του προς το δικο της. Η γλωσσα της μπερδευεται με τη γλωσσα του και μια ζεστασια ποτιζει τα κορμια τους.

Θα σε θυμαμαι για αυτην τη σκηνη κι ας μην υπαρχεις πλεον στη ζωη μου. Γιατι ηταν μοναδικη στιγμη. Γιατι ηταν μια στιγμη οπου ο χρονος σταματησε να τρεχει. Γιατι ηταν μια στιγμη που εκανε ολες τις αλλες στιγμες να φαινονται γελοιες μπροστα της.

Προς ολους τους ρομαντικους, εδω υπαρχει και το καταλληλο τραγουδι



Τελος, για να σπασουμε και λιγη πλακα:

Δε λενε να σταματησουν.
Δε λενε να σταματησουν.
Δε λενε να σταματησουν.
Δε λενε να σταματησουν.
Δε λενε να σταματησουν.
Δε λενε να σταματησουν.
Δε λενε να σταματησουν.

Θελετε να σταματησουν? Εχουμε και δουλειες παρακαλω!

10 σχόλια:

ath.teri είπε...

έεελαα ρεεεεεε..
τι γλυκόοοοοοοοοοοοοοοοοοο...

☆LoUniTa☆ είπε...

χαχα βαλτος εισαι?! :o

Μακαρι ολα να αφηνουν στο τελος τους,μια γλυκια αισθηση κ εικονα για να εχουμε να θυμομαστε!!!
ωραιο τραγουδι :)

panos srpk είπε...

Ειναι μια γλυκια αναμνηση γι'αυτο αξιζει μια θεση σε τουτο το μπλογκ που μας θυμιζει τις μεγαλες στιγμες στη μικρη μας ζωη =))

Γιώργος Τ. είπε...

Είναι στιγμές που χαράσσονται μέσα σου και δεν φεύγουν ότι και να γίνει.. Απλές στιγμές, όμορφες.. Εγώ θυμάμαι ένα φιλί με μια κοπέλα που δεν αξίζει ούτε να την θυμάμαι.. Κι όμως, το φιλί εκείνο, η αίσθηση εκείνη δεν φεύγει από μέσα μου.. Κι ας έχουν περάσει κοντά 13 χρόνια από τότε..

Πριγκιπέσσα είπε...

οοοοοοοοοοοοο τι γλυκοοοοο <3333
και το τραγούδι ΑΠ'ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ& αγαπημένο :')

amalthia είπε...

γαμησάκι έπεσε? και τι καστανά μάτια και μαλακίες?τα πράσινα δεν προτιμάς?τα πράσινα και ζεστά?

συγγνώμη που σου χάλασα την ροματζάδα...αλλά μου το άφησες στη μέση!ντροπή!

panos srpk είπε...

Βρε Αμαλθεια, δε μου χαλασες την ροματζαδα, γαμησες γενικως το θεμα!
Τι γαμησακι βρε? Εκει, στον σταθμο, μπροστα στον κοσμο, σαν την σκηνη στον ιπποδρομο στο Crunk με τον Jason Statham? Πληροφοριακα, φυσικα και ειχε γαμησακι αλλα δεν ειναι εκει το θεμα!
Και η ιστορια συνεχιζεται, μεινε συντονισμενη ;)

panos srpk είπε...

A κι επισης εγω φταιω που ετυχε να εχει καστανα ματια? Τα πρασινα σου λεω ειναι τα επομενα... Μη λες βλακειες!

amalthia είπε...

βρε δεν φτάνει που θυμάμαι και τι χρώμα μάτια θες!με βρίζεις και απο πάνω!

λατρεύω Τζέισον..ειδικά στην ταινία που έχει μια ψευτικη καρδιά και λειτουργει αν θυμάμαι καλά μόνο εαν έχει παραπάνω σφυγμούς..πρέπει να λέμε την ίδια και γι'αυτό να την πηδάει την άλλη στο σταθμό.


και για να ξέρεις...δεν ψαρώνω με τα χαιδέματα,τα βλέμματα και τα ξανθά μαλλιά..όλα για να το σέξ γίνονται!γι'αυτό και δεν πρέπει να το κρύβουμε(τι έχω πάθει?είμαι επιθετική?!)

panos srpk είπε...

Οχι οχι λαθος καταλαβες. Δε σε βριζω βρε!
Δευτερον, την ιδια ταινια λεμε.
Τριτον, τωρα εσυ το γυρνας στην επομενη αναρτηση μου, που ελεγα και το κατι παραπανω ρε παιδι μου! Καλο το σεξ εννοειται αλλα αν δεν υπαρχει [και] το πακετο, τοτε δεν...!